Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Betalingen van partners hebben invloed op de volgorde van de weergegeven prijzen, en voor uitgelichte of gesponsorde sorteringen kunnen de betalingen van partners ook invloed hebben op de volgorde van de vermelde accommodaties.
Beoordelingen (7.225)
Beoordelingen filteren
7.225 resultaten
Waardering van reizigers
5.225
1.284
420
161
135
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
5.225
1.284
420
161
135
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 7.225 beoordelingen
Beoordeeld op 3 maart 2020

Desert rose resort is een fijn hotel met goede restaurants, het personeel is vriendelijk, de ligging is uitstekend. Nadelen zijn er ook, het personeel rond de zwembaden is vervelend en niet gediend van speelgoed zoals duikbrillen in het zwembad. De duikschool is dramatisch slecht dus als je vanaf het resort wil gaan duiken ga hier dan NIET naartoe!

Kamertip: Het is lastig om via de mail of facebook kamers bij elkaar te reserveren indien je met meerdere personen reist.
Datum van verblijf: februari 2020
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Cees D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Desert Rose Resort Hurghada, General Manager van Desert Rose Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 maart 2020

Dear Valued Guest,

It was a pleasure to host you on your recent vacation to Desert Rose I am delighted to read that you had enjoyed your stay with us.

I would like to thank you for the time you have taken to write your review and would like to say that it was a pleasure to read that you had enjoyed your stay.
I am happy to know that you have enjoyed your time with our animation team as well as your children in the Kid's Club.

We look forward to welcoming you once again.

Kindest Regards,
Mohamed Amin
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 februari 2020 via mobiele applicatie

Haitham ghonaim, ezzet Ali, Mahmoud Khaled, dit zijn de beste werknemers in het only adult restaurant.
Schitterend uitzicht vanaf het strand.
Mooi aangelegde tuinen en zwembaden
De kamers zijn ruim en iets gedateerd maar schoon.
Heerlijk eten en drinken.
Een prachtig hotel om meerdere keren heen te gaan!!
TONNY en Rianda

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank rianda201060
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Desert Rose Resort Hurghada, General Manager van Desert Rose Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 februari 2020

Sehr geehrter Gast,

sonnige Grüße aus dem Desert Rose Resort.

Wir bedanken uns herzlich, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns Ihre Eindrücke zu schildern, welche Sie während Ihres kurzen Aufenthalts in unserem Hotel gewonnen haben.

Wir freuen uns sehr, dass Sie Ihren Urlaub bei uns genossen haben.

Es ist sehr in unserem Interesse, jedem Gast einen schönen und erholsamen Urlaub zu bieten, der den individuellen Erwarten entspricht.

Wir hoffen Sie erneut bei uns im Resort willkommen heißen zu dürfen.

Mit freundlichen Grüßen
Mohamed Amin
General Manager of Desert Rose Resort

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 februari 2020 via mobiele applicatie

Het was een fijn verblijf. Het eten is lekker. Veel variatie. De wifi doet het niet in de kamers maar bij het zwembad en in open ruimtes wel goed! De service van bijv drankjes is erg goed! De zwembaden zijn fijn er zijn koude en warme.

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met familie
Bedank emmaspilker
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Desert Rose Resort Hurghada, General Manager van Desert Rose Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 februari 2020

Dear Valued Guest,

It was a pleasure to host you on your recent vacation to Desert Rose I am delighted to read that you had enjoyed your stay with us.

I would like to thank you for the time you have taken to write your review and would like to say that it was a pleasure to read that you had enjoyed your stay.

We look forward to welcoming you once again.

Kindest Regards,
Mohamed Amin
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 februari 2020

We hebben een hele leuke vakantie met het gezin gehad. Er is geen wifi in de kamer maar op de openbare plekken is de wifi super goed! Al het eten is super lekker en je krijgt veel mogelijkheden. De mensen zijn ook heel vriendelijk en willen je altijd helpen.

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank lucyspikker
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Desert Rose Resort Hurghada, General Manager van Desert Rose Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 februari 2020

Dear Valued Guest,

It was a pleasure to host you on your recent vacation to Desert Rose I am delighted to read that you had enjoyed your stay with us.

I would like to thank you for the time you have taken to write your review and would like to say that it was a pleasure to read that you had enjoyed your stay.

We look forward to welcoming you once again.

Kindest Regards,
Mohamed Amin
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 februari 2020

Ik heb hier een week vakantie gehouden samen met 2 volwassen dochters. Het resort is groot opgezet, het aanbod in restaurants en bars is prima. Het eten was divers en over de gehele dag was er altijd wel iets waar je kon eten en drinken. Ze hadden ook gerechten en drank buiten het all-inclusive om maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt. Wel jammer dat je voor de meeste restaurants (muv het buffetrestaurant) moest reserveren. Toen we dat op dag 2 wilde doen bleek alles al volgeboekt voor die week. Kamers waren heel schoon. Personeel super gastvrij en aardig. Zwembaden prima. Volop keuze aan excursies via de reisorganisator. Wel jammer dat de bevolking van Egypte (buiten het resort) steeds probeert een slaatje te slaan uit de toeristen. Ze bieden in eerste ogenblik hun aardig bedoelde hulp aan maar verwachten 2 minuten later dat ze daarvoor geld ontvangen....jammer.

Datum van verblijf: februari 2020
Bedank 883wienekep
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DesertRoseResort, General Manager van Desert Rose Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 februari 2020

Dear Valued Guest,

It was a pleasure to host you on your recent vacation to Desert Rose I am delighted to read that you had enjoyed your stay with us.

I would like to thank you for the time you have taken to write your review and would like to say that it was a pleasure to read that you had enjoyed your stay.

We look forward to welcoming you once again.

Kindest Regards,
Mohamed Amin
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken