Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“gezellikg en goed”
Beoordeling van Che Guevara

Che Guevara
Geclassificeerd als nr. 64 van 418 Restaurants in Hurghada
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Argentijns
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
20 maart 2020 beoordeeld

Op een avond naar de Marina gegaan met busje van Flash Tours.
Hier gezellig rond gewandeld en bij Che Guevara op het terras gezeten.
Lekker fris biertje voor de heren en diverse lekke cocktails voor de dames.
Een verademing om hier gezellig een uurtje te zitten en ook even de menu kaart te bekijken. Volgende keer ook hier eens lekker eten ziet er uitstekend uit. Je kom hier o.a. ook de crew tegen van diverse maatschappijen die op Hurghada vliegen.

Datum van bezoek: maart 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Otto V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (199)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 199 beoordelingen

29 februari 2020 beoordeeld

Hou je van heerlijk vlees opgediend op een aparte manier waardoor het langer warm blijft is dit een aanrader

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank Wubke51
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 februari 2020 beoordeeld

Goed restaurant,Mohammed geeft goed advies,over het menu,en geeft je zonder te vragen extra gambas,service is goed en niet opdringerig,ga een keer vanuit je hotel met taxi naar hurghada stad Marina en bezoek dit restaurant.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank Brouwhuis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 april 2019 beoordeeld

Zeer beleefd en niet opdringerig !!! Relzxe sfeer uitzicht op de boten bij een lichte zeebries ;) wat op t bord staat betaal je ,geen verrasingen !!

Datum van bezoek: april 2019
Bedank dimi19802014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 september 2018 beoordeeld

Eerste keer Egypte dus op de to do list stond uiteraard: Kameel eten. Ik ben echt een vleesliefhebber en ga dus ook regelmatig uiteten in Nederland. De kamelensteak van Che Guevara was top! Tevens ook een leuke tent met lief personeel.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank jfvanderhorst
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Che Guevara bekeken, bekeken ook

Hurghada, Rode Zee en Sinaï
Hurghada, Rode Zee en Sinaï
 
Hurghada, Rode Zee en Sinaï
 

In Che Guevara geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding