Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
28 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 62
Aanbieding bekijken
Expedia.com
US$ 93
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 26/08/22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Agoda.com
US$ 56
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 18/08/22
Hotels.comUS$ 93
PricelineUS$ 80
TravelocityUS$ 93
alle 11 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.455)
Beoordelingen filteren
1.455 resultaten
Waardering van reizigers
713
293
131
94
224
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
713
293
131
94
224
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.455 beoordelingen
Beoordeeld op 13 april 2021 via mobiele applicatie

Doordat het hotel niet volledig bezet was konden we genieten van een heerlijke vakantie. Voldoende bedden bij het zwembad en het strand. Dus altijd een fijne plek om te zonnen. Ali Abdel Wahab die werkte bij de beachbar zorgde altijd voor goede service en was steeds heel vriendelijk. In het restaurant keus genoeg. Alles in buffetvorm. Niet zelf opscheppen i.v.m. corona. Maar dat is wat ons betreft geen probleem geweest. De kamers zijn niet luxe, maar wel ruim. Je kunt makkelijk al je spullen kwijt.

Datum van verblijf: april 2021
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Mandy v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
ZYA Regina Hotel and Aqua Park Team, Other van ZYA Regina Resort and Aqua Park Hurghada, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 april 2021


Bedankt Mandy!

Met vriendelijke groeten aan Nederland respectievelijk Landgraaf!

We stellen het op prijs dat u bij ons bent gebleven, we danken u voor uw recensie en uw vriendelijke woorden bij het verwijzen
naar de ligbedden bij het zwembad en het strand. Ali bedankt jou ook voor het benadrukken van zijn diensten, net als het keukenpersoneel. We zouden je allemaal graag nog een keer verwelkomen, dus kom alsjeblieft nog een keer terug!
Met vriendelijke groeten en wensen van het zonnige Hurghada!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 december 2019

Fijn hotel, kamers schoon en comfortabel! Animatie team is erg leuk, Mahmoud is echt een schatje en een hele goede entertainer. Eten zozo (beetje te veel keus waardoor de kwaliteit wat omlaag gaat). Ik mis wel een goed wijntje, de wijn en drankjes zijn heel waterig en de rode wijn smaakt naar azijn! Heel veel verkopers, wat echt irritant is. Erg mooi onderhouden tuin en een fijn strand:-).

Datum van verblijf: december 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank ReneeW1307
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
fosiregina, General Manager van ZYA Regina Resort and Aqua Park Hurghada, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 december 2019
Google-vertaling

Dear Renee,
Sunny greetings from the Swiss Inn Regina Resort.

Thank you for taking the time to rate our hotel.
Since your rating shows that you were not satisfied with your stay, we apologize.
To improve our service, we would be glad if you could send us a detailed feedback. At gr.siregina@swissinn.net we would like to read the points that you did not like to improve our service to the guests.

Your,

Moataz A.Monien
General Manager
Swiss inn Regina Resort

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 november 2019

Het is een mooi en goed hotel. Heerlijk strand En een fijn zwembad. Het eten is lekker en elke avond verschillend! Het servies is schoon, het drinken schenken ze in glazen behalve op het strand daar schenken ze in plastic glazen.

Het animatie team is erg gezellig en maken er een leuke vakantie van! G

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Sylvie M
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
fosiregina, General Manager van ZYA Regina Resort and Aqua Park Hurghada, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 november 2019

Beste Sylvie,

zonnige groeten van het Swiss Inn Regina Resort.

Het is ons een groot genoegen dat u de tijd heeft genomen om uw positieve vakantie-ervaringen met ons en andere gasten te delen.

We willen je heel erg bedanken en verwelkomen je graag weer bij ons.

Groeten uit Hurghada,

Moataz A.Monien
Algemeen manager
Swiss Inn Regina Resort

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 oktober 2019

Begin september zijn wij naar dit hotel geweest,
Niet zo een heel groot hotel, beetje verouderd, maar alles wel Inorde! Qua keuze van eten wel vrij uitgebreid en verzorgd!
Onze vakantie werd compleet gemaakt door het animatie team! Wat een topteam!!

Hotel vlak aan het centrum van Hurghada

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Grace_DR
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
fosiregina, General Manager van ZYA Regina Resort and Aqua Park Hurghada, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 oktober 2019

Beste Grace,

zonnige groeten van het Swiss Inn Regina Resort.

Het is ons een groot genoegen dat u de tijd heeft genomen om uw positieve vakantie-ervaringen met ons en andere gasten te delen.

We willen je heel erg bedanken en verwelkomen je graag weer bij ons.

Groeten uit Hurghada,

Moataz A.Monien
Algemeen manager
Swiss Inn Regina Resort

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 oktober 2019

Degelijk hotel met een zeer goede ligging in het centrum van de stad. De kamers zijn proper en vriendelijk personeel. Er is een top animatieteam aanwezig die de hele dag door zorgt voor entertainment.

Datum van verblijf: oktober 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Yasminebauters
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
fosiregina, General Manager van ZYA Regina Resort and Aqua Park Hurghada, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 oktober 2019

Beste Yasmine,

zonnige groeten van het Swiss Inn Regina Resort.

Het is ons een groot genoegen dat u de tijd heeft genomen om uw positieve vakantie-ervaringen met ons en andere gasten te delen.

We willen je heel erg bedanken en verwelkomen je graag weer bij ons.

Groeten uit Hurghada,

Moataz A.Monien
Algemeen manager
Swiss Inn Regina Resort

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken