Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
36 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 307
Aanbieding bekijken
Expedia.com
US$ 317
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 23/08/22
Trip.com
US$ 223
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 20/08/22
Hotels.comUS$ 317
JAZUS$ 285
travelup.comUS$ 335
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (13.417)
Beoordelingen filteren
13.417 resultaten
Waardering van reizigers
9.700
2.305
833
347
232
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
9.700
2.305
833
347
232
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 13.417 beoordelingen
Beoordeeld op 2 juni 2022 via mobiele applicatie

Super mooi resort met heel veel zwembaden. Personeel is ook heel vriendelijk, de kamers worden ook dagelijks goed schoongemaakt. Heb mijn verjaardag daar gevierd en ze hebben er echt een feestje van gemaakt.
We hadden een kamer waar je geen mooie uitzicht had, achraf heeft ons goed geholpen en een mooiere kamer gegeven waar we niet voor hoefde te betalen.
Enige minpunt was het eten, altijd hetzelfde eten dat was wel heel Jammer

Datum van verblijf: mei 2022
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Chaimae1987
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
mohamed wafaa, Geschäftsführer van Jaz Aquamarine Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 juni 2022
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for choosing Jaz Aquamarine to spend your holiday. My team and I would also like to thank you for your valued feedback.
We are extremely committed to delivering the perfect holiday experience for each and every guest and are delighted that you enjoyed your stay here with us.
We would also like to thank you for your great comments about our friendly and helpful staff as well as clean rooms.

With regards to your comments about the food, we are sorry that this was not to your taste but we are catering for a number of different nationalities each with their own tastes and expectations and the majority of our guests are more than happy with the food provided. However, if you are unable to find something to suit then our chefs are more than happy to prepare something especially for you. Nevertheless our chefs are constantly reviewing and updating our menus so perhaps on a return visit you may find it more to your own liking.

We hope to have the opportunity to welcome you back again soon.

Best Regards
Mohamed Wafa
Hurghada Area Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 juni 2022

Hele fijn tijd gehad met mijn gezin.
Onze kleine van 1,5 jaar heeft flink genoten.
Het is hier erg groot en genoeg te doen.
Service was erg goed, personeel is vriendelijk.
Kamers worden elke dag schoongemaakt en voor de kinderen maken ze een leuke creatie met handdoeken.
Eten is een beetje net als elk all in hotel.
Al met al een aanrader!

Datum van verblijf: juni 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank rossalinep
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
mohamed wafaa, General Manager van Jaz Aquamarine Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 juni 2022
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for choosing Jaz Aquamarine to spend your holiday. My team and I would also like to thank you for your valued feedback. We are extremely committed to delivering the perfect holiday experience for each and every guest and are very pleased that you enjoyed your stay here with us.
We would also like to thank you for your positive comments about our resort, friendly staff, clean rooms and food.
We hope to have the pleasure to welcome you back again in the future.

Best Regards
Mohamed Wafa
Hurghada Area Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 mei 2022

Zeer verzorgde kamers en resort. Lekker eten en super vriendelijk en behulpzaam personeel. Overdag zijn er verschillende leuke activiteiten en ‘s avonds kan je genieten van optredens en feestjes op het stand.

Datum van verblijf: mei 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 616cedricr
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
mohamed wafaa, General Manager van Jaz Aquamarine Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 juni 2022
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for choosing Jaz Aquamarine to spend your holiday. My team and I would also like to thank you for your valued feedback. We are extremely committed to delivering the perfect holiday experience for each and every guest and are very pleased that you enjoyed your stay here with us.
We would also like to thank you for your positive comments about our rooms, resort, food, helpful staff and activities.

We hope to have the pleasure to welcome you back again in the future.

Best Regards
Mohamed Wafa
Hurghada Area Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 mei 2022 via mobiele applicatie

Jaz Aquamarine Hotel is super!Zowel het eten en drinken is heerlijk en vers.
wij waren hier voor de 7e keer alle Jaz Hotels vinden wij goed wij zijn in verschillende Jaz Hotels geweest in Sharm El Sheik, en in Hurghada
maar dit hotel Jaz Aquamarine is het allerbeste hotel
iedereen is vriendelijk zowel de schoonmaker als al het personeel van de bars en restaurants.
Wij hebben elke dag lekker gegeten en gedronken
Kamers super schoon en de zwembaden heerlijk
Wij komen 16 juli weer terug voor de 8e keer in Jaz Hotels
onze dank gaat uit naar iedereen maar vooral naar Magdy wij hadden een super vakantie.
Schoonmaak, animatie, kelners, koks, maar ook de receptie medewerkers echt iedereen staat voor je klaar en is aardig.
Wij hadden gouden armbandjes en hebben heerlijk genoten van onze vakantie
Nino's is het beste Italiaans restaurant in Hurghada en dat is in dit hotel.
Wij kwamen aan en werden meteen verwelkomd met "Welkom Home" en het voelt ook voor ons als thuis
Wij zijn blij over twee maanden weer terug te komen
Groetjes en tot 16 juli
John Danielle en Lisa

Kamertip: Taxi bestel je het best in het hotel bij Saïd Receptie en managers zijn allemaal aardig en doen alles voor je zeg gerust eens dank je wel
Datum van verblijf: juli 2021
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank john-and-family01
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
mohamed wafaa, General Manager van Jaz Aquamarine Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 mei 2022
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for choosing Jaz Aquamarine to spend your holiday. My team and I would also like to thank you for your valued feedback.
We are extremely committed to delivering the perfect holiday experience for each and every guest and are so pleased that you enjoyed your seventh visit here with us.

We would also like to thank you for your great comments about our resort, pools, staff, clean rooms, food and drinks, animation team and a la catre restaurants.


We hope to have the pleasure to welcome you back again for your eighth visit soon.

Best Regards
Mohamed Wafa
Hurghada Area Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 mei 2022 via mobiele applicatie

De kamer is heel goed in orde en wordt elke dag proper gekuist, het eten is ook heel lekker en er is een ook grote variëteit, het is een gezellig hotel in de avond met rustige muziek. De animatie is ook top en heel vriendelijk, vooral Zezo is heel spontaan en altijd met een glimlach. Hij maakt deze plek een betere plaats.

Datum van verblijf: mei 2022
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Relax07629164197
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
mohamed wafaa, General Manager van Jaz Aquamarine Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 mei 2022
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for choosing Jaz Aquamarine to spend your holiday. My team and I would also like to thank you for your valued feedback.
We are extremely committed to delivering the perfect holiday experience for each and every guest and are delighted that you enjoyed your stay here with us.
We would also like to thank you for your great comments about our hotel, cleanliness, tasty varied food, entertainment, animation team.

We hope to have the opportunity to welcome you back again soon for your visit.

Best Regards
Mohamed Wafa
Hurghada Area Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken