Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Moby Dick”
Beoordeling van Moby Dick

Moby Dick
Geclassificeerd als nr. 6 van 487 Restaurants in Hurghada
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 32
Keukens: Steakhouse
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Diner, Buiten zitten, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Diner, Buiten zitten, Reserveringen
14 september 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastisch gegeten. De kameelburger en de steak....WOW SUPER GREAT. Echt een aanrader.Wij komen zeker terug.

Datum van bezoek: september 2021
1  Bedank Nancylando48
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sh. Lotfy, Owner van Moby Dick, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 september 2021
Google-vertaling

Hallo Nancy, vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, diese 5-Sterne-Bewertung mit unserem Team zu teilen! Wir freuen uns zu hören, wie sehr Ihnen Moby Dick gefallen hat. Es ist schön zu wissen, dass wir es gut gemacht haben. Wir wissen, dass Sie bei Ihren Reiseabenteuern die Wahl haben, und es bedeutet uns die Welt, dass Sie sich entschieden haben, bei uns zu speisen. Nochmals vielen Dank für die Unterstützung unseres lokalen Geschäfts und wir hoffen, dass Sie uns in Zukunft besuchen!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (3.248)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

13 - 17 van 3.248 beoordelingen

7 september 2021 beoordeeld

Heerlijk gegeten, bediening is top. Prijs is zeer acceptabel ( lees het is goedkoop) En als je wil mag je de muziek bepalen. Perfect restaurant.

Datum van bezoek: september 2021
Bedank podotherapiebuijs
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 augustus 2021 beoordeeld

Hee mijn mama is verloofd krijg je een taart is echt lief en goed eten heerlijk zeker een aanrader ❤️❤️

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank tanishab370
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2021 beoordeeld

Het eten is super! De uitstraling is goed, t terras buiten kan wel wat leuker. Bediening is top. Super lieve obers.
Voor Egyptisch begrippen wel prijzig.zeker aanrader.

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank daniellemP43XM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 mei 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Beste kameel steak in Hurghada , super bediening en een gezellige atmosfeer voor een leuke avond uit met vrienden

Datum van bezoek: mei 2021
Bedank Footprints673131
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Moby Dick bekeken, bekeken ook

Hurghada, Rode Zee en Sinaï
 

In Moby Dick geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2022 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.