Je kiest je hotel op de fotos en 9/10 keer valt het tegen, maar het hotel was echt boven onze verwachtingen.
De kamers worden elke dag schoongemaakt, maar we raden wel minimaal een Deluxe ivm de ruimte. Houd aub je kaart niet tegen je telefoon, die wist de hele kaart leeg zodat je je kamer niet meer in kan!
Er zijn 6 zwembaden, waarvan er 3 echt wat meer voor volwassenen zijn. Voor de echte NL onder ons, je kan niet “alvast je bedje reserveren” in de ochtend. Er is een policy vanaf 8 uur.
Qua eten echt boven verwachting. Je stelt je natuurlijk in op je weet het niet eten, maar ze hebben zich goed aangepast. Het hoofdrestaurant heeft elke dag andere thema’s en keuze voor iedereen.
Daarnaast is er nog een Italiaan, Oriëntaal, 3 Aziatische, een Skyrestaurant en een restaurant aan het strand!
Vergeet niet te reserveren voor de diners bij de andere restaurants, je krijgt 1 gratis ticket, de rest is bijbetalen.
Ook de bars zijn er in overvloed. Wil je snel drinken halen, haal het dan zelf. Wil je een niet zo snelle loopjongen, geef em 1 euro en misschien heb je je drankje in 20 min. Moraal: haal je drankjes zelf… Dit geldt ook in de restaurants.