Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
32 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 150
Aanbieding bekijken
Priceline
US$ 158
Aanbieding bekijken
Agoda.com
US$ 131
Aanbieding bekijken
Trip.comUS$ 160
eDreamsUS$ 150
FindHotelUS$ 132
alle 10 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (7.348)
Beoordelingen filteren
7.349 resultaten
Waardering van reizigers
5.621
1.053
382
147
146
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
5.621
1.053
382
147
146
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 7.349 beoordelingen
Beoordeeld op 5 juni 2022

In de maand mei hebben wij voor de 7de keer dit hotel bezocht. De service in dit hotel is perfect.
Het eten in het Main Restaurant was wel wat minder dan we gewend waren de vorige jaren.
Het Sky Restaurant daarentegen was top !
Dit restaurant wordt ongelooflijk goed gerund door een fantastisch team onder leiding van Ebram.
Heel het team is super vriendelijk, de bediening is subliem en de sfeer in dit restaurant is gewoon perfect !
Ook de manager van alle à la carte restaurants is super vriendelijk en staat steeds voor je klaar. Ik heb nl. een allergie tegen knoflook en hij zorgde ervoor dat ik in de à la carte restaurants gerechten kreeg zonder knoflook.
Ook een aanrader is de teppanyaki. Dit is wel extra te betalen, maar is zeker zijn geld waard !

Datum van verblijf: mei 2022
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Go2412920446
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Guest Relation, Guest Services / Front Office van Steigenberger Aqua Magic, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 juni 2022
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you so much for the wonderful review of our Steigenberger Aqua Magic. It is our goal to provide our guests with a relaxing and memorable vacation while they are away from home and we are glad to have succeeded in that with you.
The entire Team is looking forward in welcoming you back in the future.

With kindest regards,
Steigenberger Aqua Magic Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 juni 2022 via mobiele applicatie

Reeds voor de derde keer dit hotel. Heel proper en goed gelegen. De kamers wel iets verouderd. En eten ook iets verminderd qua bereiding. Kruiden, saus... Bij de theater s'avonds ook drank in plastiek. Niet geslaagd. Wij zijn wel tevreden en komen zeker terug. Ook personeel super vriendelijk. We hadden een heerlijk verblijf!

Datum van verblijf: juni 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank HeidiD1568
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Guest Relation, Guest Services / Front Office van Steigenberger Aqua Magic, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 juni 2022
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you so much for the wonderful review of our Steigenberger Aqua Magic. It is our goal to provide our guests with a relaxing and memorable vacation while they are away from home and we are glad to have succeeded in that with you.
The entire Team is looking forward in welcoming you back in the future.

With kindest regards,
Steigenberger Aqua Magic Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 mei 2022

Het eten was uitstekend bij blue beach .De service was uitstekend .super hotel met alle faciliteiten aanwezig .zeker een aanrader .we zouden hier terug komen de volgende keer.mooie kamers en heel vriendelijke mensen

Datum van verblijf: mei 2022
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Kellyaaliyah
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Guest Relation, Guest Services / Front Office van Steigenberger Aqua Magic, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 mei 2022
Google-vertaling

Dear Guest,
Many thanks for your posted review. On behalf of all the team of our Steigenberger Aqua Magic we would like to seize the opportunity to thank you once more for having been our guests.
It was our pleasure to be at your service and we are looking forward to welcome you soon once more in our family hotel.

Best regards,
Steigenberger Aqua Magic Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 mei 2022 via mobiele applicatie

Net terug van een geweldige vakantie!
Het is voor mij de 4e keer dat ik in S.A.M verbleef, en het was echt heel goed.
Deze keer verbleef ik voor 3 weken.
Ik nam dit keer een deluxe kamer met een uitzicht naar de zee wat echt een aanrader is, het is zo rustgevend om s’ochtends wakker te worden.
Het eten was ook top met heel veel variatie, er is voor iedereen wel altijd iets en als er mensen zijn die zeggen dat dit niet het geval is daar weet ik niet van wat zij gewoon zijn ☺️.
De bediening in het restaurant was ook geweldig, bedankt aan Abdelfatah en Yasser voor de vriendelijkheid en de bediening.
Ook aan de lobbybar werden altijd top ontvangen en bediend door Youssef en Adel.
Het meeste van de dag brachten we door aan the dolphin pool hier was het personeel ook gewoon Top!
Met Mahmoud, Mustafa en Fahd (lifeguards) kon je altijd lachen en ze stonden altijd voor je klaar.
Ook aan de poolbar kregen we altijd de lekkerste cocktails, bedankt Aysam, Mahmoud , Ahmed en Habib.
Het animatie team dit jaar was wel wat minder, maar Malik en Omar probeerde er het beste van te maken voor iedereen de andere liepen er maar wat rond.
Voor het A la carte restaurant hadden we voor het sky restaurant gekozen, eten en service waren TOP!!
Danku aan iedereen voor de geweldige vakantie!
Op naar de 5e keer bij S.A.M ☺️

Datum van verblijf: mei 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank Kekky6
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Guest Relation, Guest Services / Front Office van Steigenberger Aqua Magic, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 mei 2022
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for your review and your wonderful feedback on our team members. They are the true spirit of our hotel.
We are looking forward to welcome you on many more visits at Steigenberger Aqua Magic.

Sunny regards,
Steigenberger Aqua Magic Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 mei 2022 via mobiele applicatie

Je kiest je hotel op de fotos en 9/10 keer valt het tegen, maar het hotel was echt boven onze verwachtingen.

De kamers worden elke dag schoongemaakt, maar we raden wel minimaal een Deluxe ivm de ruimte. Houd aub je kaart niet tegen je telefoon, die wist de hele kaart leeg zodat je je kamer niet meer in kan!

Er zijn 6 zwembaden, waarvan er 3 echt wat meer voor volwassenen zijn. Voor de echte NL onder ons, je kan niet “alvast je bedje reserveren” in de ochtend. Er is een policy vanaf 8 uur.

Qua eten echt boven verwachting. Je stelt je natuurlijk in op je weet het niet eten, maar ze hebben zich goed aangepast. Het hoofdrestaurant heeft elke dag andere thema’s en keuze voor iedereen.
Daarnaast is er nog een Italiaan, Oriëntaal, 3 Aziatische, een Skyrestaurant en een restaurant aan het strand!
Vergeet niet te reserveren voor de diners bij de andere restaurants, je krijgt 1 gratis ticket, de rest is bijbetalen.

Ook de bars zijn er in overvloed. Wil je snel drinken halen, haal het dan zelf. Wil je een niet zo snelle loopjongen, geef em 1 euro en misschien heb je je drankje in 20 min. Moraal: haal je drankjes zelf… Dit geldt ook in de restaurants.

Kamertip: Rode vlag tegen promotors vragen bij de handdoeken. Net buiten het hotel je excursies boeken (scheelt veel geld), zelf je drinken halen.
Datum van verblijf: mei 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank captainobviouz
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Guest Relation, Guest Services / Front Office van Steigenberger Aqua Magic, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 mei 2022
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you so much for the wonderful review of our Steigenberger Aqua Magic. It is our goal to provide our guests with a relaxing and memorable vacation while they are away from home and we are glad to have succeeded in that with you.
The entire Team is looking forward in welcoming you back in the future.

With kindest regards,
Steigenberger Aqua Magic Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken