Vervolgens zijn we doorgereden naar het hotel om in te checken.
Ik bleek voedselvergiftiging opgelopen te hebben in Guayaquil en ik voelde me heel erg slecht. Harry en zijn vrouw Lucrecia hebben er alles aan gedaan om mij zo snel mogelijk weer fit te krijgen. 's Middags hebben ze medicijnen gehaald bij de apotheek en 's avonds brachten ze me een grote kom kippenbouillon. Hier wilde Harry niets voor hebben; 'I only want to see happy faces' zei hij steeds.
De dagen erna hebben we wel weer activiteiten kunnen doen, waarbij we veel tips en advies van Harry kregen. Ook boekte hij een hele mooie snorkeltour bij Kicker Rock voor ons en de ferry naar Santa Cruz.
Het ontbijt was super. De staf kookt elke ochtend wat anders. Super gevarieerd en lekker! Wij hebben o.a. french toast, tosti en omelet gehad.
Kamer is ook goed en ruim. Net als de badkamer. En alles is super schoon.
In totaal hebben wij hier 3 nachten geslapen en ik kan zeker wel zeggen dat het (mede) dankzij...Bij aankomst op San Cristobal werden we (gratis) door Harry opgehaald van het vliegveld. Bevlogen werden we welkom geheten. Tijdens de rit naar het hotel liet Harry ons direct de belangrijkste dingen van het stadje al even zien; pin automaat, boulevard en goed restaurant. Enthousiast nam hij ons mee naar de zeeleeuwen en de blauwvoet jan van genten die dagelijks op het strandje te vinden zijn.
Vervolgens zijn we doorgereden naar het hotel om in te checken.
Kamer is ook goed en ruim. Net als de badkamer. En alles is super schoon.
In totaal hebben wij hier 3 nachten geslapen en ik kan zeker wel zeggen dat het (mede) dankzij de staf van Eco Friendly is, dat wij een top ervaring op San Cristobal hebben gehad. Harry is enorm toegewijd aan zijn zaak en het eiland en hij doet er alles aan om het je naar de zin te maken.
Als je naar San Cristobal gaat, slaap dan zeker bij Eco Friendly!Meer
Minder weergeven