Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 91
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 08/07/22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.com
US$ 103
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 10/07/22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
FindHotel
US$ 90
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 103
PricelineUS$ 91
getaroom.comUS$ 144
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (864)
Beoordelingen filteren
865 resultaten
Waardering van reizigers
642
138
46
9
30
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
642
138
46
9
30
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 865 beoordelingen
Beoordeeld op 10 maart 2018 via mobiele applicatie

Wij hadden met het gezin 2 losse kamers geboekt van elk 2 personen maar ze hebben ons toch geupgrade naar een 4 kamer appartement die heel erg ruim was. Ik weet niet wat het exact is geworden voor het hotel omdat ik heb geboekt en betaald inclusief vlucht. Het hotel is schoo n, netjes en personeel is erg behulpzaam. Dichtbij de WALK en dichtbij het strand en 500 meter naar de metro....super hotel.

Datum van verblijf: maart 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank Geert G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Abdella E, General Manager van Jannah Place Dubai Marina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 maart 2018
Google-vertaling

Dear Mr.Geert,,

Thank you so much for sharing your recent experience with us, and indeed delighted to read that you enjoyed the general look and feel of the Hotel, its facilities and of course the services provided by our team of dedicated members.

We value your comments which are shared with all and look forward to your return visit in a not too distant future.

Sincerely yours
Abdellatif Erraji
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 maart 2018 via mobiele applicatie

Niet het meest luxe of mooiste hotel, maar voor de prijs is dit echt een uitstekende keuze. Voor in verhouding een spotprijs zit je namelijk op 8 min lopen van de boulevard waar de hotel 1,5 tot 2x zo duur zijn. Hotel zelf is netjes en personeel is erg behulpzaam. Faciliteiten zijn prima. Badkamer stelt niet veel voor, maar daar staat tegenover dat je een keukentje + wasmachine en strijkplank hebt. Op basis van prijs, kwaliteit en locatie een uitstekende keuze!

Datum van verblijf: februari 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 267bartjanv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Abdella E, General Manager van Jannah Place Dubai Marina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 maart 2018
Google-vertaling

Dear Ms.Bart,

Thank you for taking the time to share your feedback on TripAdvisor.

We are delighted to read your positive feedback especially recognizing our Talent whom will be inspired by your kind words.

Our heartfelt gratitude for your patronage and we look forward to your next visit to JANNAH Place Dubai Marina

Best Regards
Abdellatif Erraji

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 augustus 2017

goede prijs/kwaliteit verhouding,zeer schone frisse kamer,idem badkamer,personeel zeer vriendelijk en behulpzaam,ook in aankomst in de morgen direct inchecken !,met name door Sulaiman,
ligging op loop afstand van metro en het strand/JBR walk

zwembad op dak had geen uitzicht door hoge muur,een min punt

Kamertip: vraag voor een kamer met uitzicht op de marina
Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank 927norden
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Abdella E, General Manager van Jannah Place Dubai Marina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Ms.Ketan,

Sincerely Thank you from all our team at Jannah Place Dubai for your review on TripAdvisor.

We proudly repeat every day in the morning We are a First Class Company Serving First Class Guests and Hiring only First Class Talents.

Our intention is to excel in Dubai and provide a legendary service through our Karim Services, and we can only do this with First Class Guests like you providing us continuously with feedback.

We are looking forward to welcoming you back at Our Hotel Your Place.

Sincerely
Abdellatif Erraji

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 november 2016

Datum van verblijf: oktober 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Amoma.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Abdella E, General Manager van Jannah Place Dubai Marina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 november 2016
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Beoordeeld op 1 november 2016 via mobiele applicatie

Jannah marina bay is een uitstekend hotel waarbij je dichtbij de kust zit. Het is 10 min lopen naar JBR the walk en zorgt ervoor dat je dag in dag uit prima kan vertoeven op het strand, mocht het allemaal niet uitkomen Kun je ook boven op het hotel gebruik maken van het zwembad hier! Het personeel is allemaal zo vriendelijk en zo behulpzaam. In het bijzonder zeker Sulaiman, uitstekende hulp welke ons dag in dag uit met een lach wist te begroeten en aan alles meedacht! Hij heeft onze trip onvergetelijk gemaakt! Volgende keer zullen wij zeker terugkeren en weer onze vrienden begroeten!

Tot kijk! En bedankt!

Orelio

Datum van verblijf: november 2016
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank oreliol
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken