Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personen bekijken dit hotel
Expedia.com
US$ 378
Aanbieding bekijken
Booking.com
US$ 378
Aanbieding bekijken
Prestigia.com
US$ 214
Aanbieding bekijken
DoubletreeUS$ 378
Hotels.comUS$ 378
TraveluroUS$ 394
alle 18 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.997)
Beoordelingen filteren
1.997 resultaten
Waardering van reizigers
1.285
445
130
59
78
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.285
445
130
59
78
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.997 beoordelingen
Beoordeeld op 4 juni 2019

service personeel uitstekend, ligging einde van de Walk, ivm bouw nieuwe toren naast hotel erg veel last van herrie in avond en in de nacht, toegang naar receptie zowel te voet als per auto niet zo fijn gesitueerd, leek een doolhof.

Datum van verblijf: mei 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met DoubleTree by Hilton
2  Bedank 208royj
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DoubletreeJumeirah, Manager van DoubleTree by Hilton Hotel Dubai - Jumeirah Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 juni 2019
Google-vertaling

Dear 208royj,
We thank you for reviewing our hotel and sincerely apologize for any inconvenience you had encountered with regards to the building works around us. Your feedback in regards to the reception access has also been taken into consideration and we continuously strive to improve our product and services regardless of the limitations.

On the other hand, we are glad that you enjoyed the location and we thank you for recognizing our staff for their level of service, they are certainly our primary asset and we are proud to have them with us.

We hope that you will reconsider to stay with us again in the future, and we remain at your disposal anytime. Thank you.

Regards,
Wissam Aboujaoude
Director of Operations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 mei 2019 via mobiele applicatie

In de mei vakantie bleven we met zijn 4-en in dit hotel voor een weekje Dubai. Het hotel heeft zeer ruime dubbele hotelkamers, die eigenlijk bedoeld zijn als appartementen. Onze kamer had een ruime woonkamer, 2 slaapkamers met 2 badkamers, een apart extra toiletruimte, balkon en nog 2 afgesloten ruimtes (keuken en berging). Totale ruimte is ongeveer 100 m2!

Het ontbijtbuffet was zeer goed en uitgebreid. Melvin was als gastheer heel erg behulpzaam en attent. Hij bracht regelmatig extra lekkere dingen voor de kinderen, zoals crêpe met banaan en chocolade saus.

Het hotel ligt aan het strand van fijn zand en had een prima zwembad en 2 buitenrestaurants.

Enige minpunt was dat we een 4 persoonskamer hadden gereserveerd en de leeftijd van de kinderen hadden ingevuld. Bij aankomst bleek dat alle kinderen ouder dan 6 jaar bij moesten betalen voor het ontbijtbuffet, terwijl we een kamer inclusief ontbijt hadden besteld. Voor 1 week, 2 kinderen was dit €350. Uiteindelijk is de helft kwijtgescholden, maar let hierop bij het maken van een boeking.

Verder hebben we een top vakantie in Dubai gehad. Zeker een aanrader!

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank 160freekv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DoubletreeJumeirah, Director Operations van DoubleTree by Hilton Hotel Dubai - Jumeirah Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 mei 2019
Google-vertaling

Dear 160freekv,

Thank you for taking the time to review your experience at Double Tree by Hilton Dubai Jumeirah Beach!

I am pleased to hear that you enjoyed the spacious suite and had a wonderful experience with us.

Once again, thank you for your comments and we hope to see you soon.

Best Regards,

Wissam Aboujaoude,
Director of Operations
DoubleTree by Hilton Dubai - Jumeirah Beach

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 maart 2019

Heel fijn hotel om te verblijven. Je zit overal in de buurt op JBR. Zo kan je naae het nieuwe gedeelte makkelijk lopen thz bluewaters en de promenade. Er zitten heel veel restaurantjes dus eten in het hotel zou jammer zijn. Ook voor zwangere vrouwen is dit een fijne locatie. Je kan gewoon in bikini liggen en niemand zal daar een opmerking over maken. Wat ook heel fijn is aan het hotel is dat het zwembad aan het strand grenst zodat je ten alle tijden kan afkoelen in het zwembad als je niet van de zee houdt.

1 nadeel is dat ze naast het hotel aan het bouwen zijn en zij helaas geen bouwstop hebben en dus ook midden in de nacht aan het werk zijn. Vraag daarom ook zeker een kamer die niet aan de verbouwing grenst.

Voor de rest is dit een top hotel

Datum van verblijf: maart 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met DoubleTree by Hilton
Bedank Seaside45593472104
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DoubletreeJumeirah, Director Operations van DoubleTree by Hilton Hotel Dubai - Jumeirah Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 maart 2019
Google-vertaling

Dear Seaside,


Thank you for taking the time to review your experience with us

I am glad to hear that you had a splendid time with us and enjoyed the peace and comfort of the hotel. We at Double Tree by Hilton Dubai Jumeirah Beach always wish to ensure that every guest feels to valued and respected and enjoys there stay.

Once again, thank you for your comments and we hope to see you soon.

Best Regards,

Wissam Aboujaoude,
Director of Operations
DoubleTree by Hilton Dubai - Jumeirah Beach

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 maart 2019

Mooi, heel net hotel. Goede service. Behulpzaam personeel. Goede ligging. Alleen jammer van lawaai vanwege de bouwwerken in de buurt. Volgend jaar zal dit opgelost zijn en dus geen rem om terug te gaan.

Datum van verblijf: maart 2019
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met DoubleTree by Hilton
Bedank dorinek2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DoubletreeJumeirah, Director Operations van DoubleTree by Hilton Hotel Dubai - Jumeirah Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 maart 2019
Google-vertaling

Dear Dorinek,

Thank you for taking the time to review your experience at DoubleTree by Hilton Dubai Jumeirah Beach!

I am delighted to hear of your pleasant visit.

Once again, thank you for your comments and we hope to see you soon.

Best Regards,

Wissam Aboujaoude,
Director of Operations
DoubleTree by Hilton Dubai - Jumeirah Beach

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 maart 2019

Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Prachtig drie-kamerappartement. Tot tegenstelling wat sommige andere klanten vinden van de werkzaamheden buiten het hotel, hebben wij daar geen last van ondervonden. Wij komen zeker nog terug, wij hebben van deze vakantie genoten. Arul Magesh ( chef de partie ) stond altijd klaar met een brede glimlach. De jongens van de bar aan het strand waren ook heel vriendelijk en behulpzaam.

Datum van verblijf: maart 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met DoubleTree by Hilton
Bedank Stefaan D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DoubletreeJumeirah, Director Operations van DoubleTree by Hilton Hotel Dubai - Jumeirah Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 maart 2019
Google-vertaling

Dear Stefaan,

Thank you for taking the time to review your experience at DoubleTree by Hilton Dubai Jumeirah Beach!

I'm pleased to know that you had a beautiful stay with us and enjoyed the overall facilities and services of our hotel.

Once again, thank you for your comments and we hope to see you soon.

Best Regards,

Wissam Aboujaoude,
Director of Operations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken