Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
6 personen bekijken dit hotel
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Expedia.com
US$ 257
Aanbieding bekijken
Booking.comUS$ 355
Hotels.comUS$ 257
DoubletreeUS$ 257
PricelineUS$ 257
TravelocityUS$ 257
travelup.comUS$ 379
alle 20 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.006)
Beoordelingen filteren
2.006 resultaten
Waardering van reizigers
1.293
446
130
59
78
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.293
446
130
59
78
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 2.006 beoordelingen
Beoordeeld op 25 maart 2019

Heel fijn hotel om te verblijven. Je zit overal in de buurt op JBR. Zo kan je naae het nieuwe gedeelte makkelijk lopen thz bluewaters en de promenade. Er zitten heel veel restaurantjes dus eten in het hotel zou jammer zijn. Ook voor zwangere vrouwen is dit een fijne locatie. Je kan gewoon in bikini liggen en niemand zal daar een opmerking over maken. Wat ook heel fijn is aan het hotel is dat het zwembad aan het strand grenst zodat je ten alle tijden kan afkoelen in het zwembad als je niet van de zee houdt.

1 nadeel is dat ze naast het hotel aan het bouwen zijn en zij helaas geen bouwstop hebben en dus ook midden in de nacht aan het werk zijn. Vraag daarom ook zeker een kamer die niet aan de verbouwing grenst.

Voor de rest is dit een top hotel

Datum van verblijf: maart 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met DoubleTree by Hilton
Bedank Seaside45593472104
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
DoubletreeJumeirah, Director Operations van DoubleTree by Hilton Dubai - Jumeirah Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 maart 2019
Google-vertaling

Dear Seaside,


Thank you for taking the time to review your experience with us

I am glad to hear that you had a splendid time with us and enjoyed the peace and comfort of the hotel. We at Double Tree by Hilton Dubai Jumeirah Beach always wish to ensure that every guest feels to valued and respected and enjoys there stay.

Once again, thank you for your comments and we hope to see you soon.

Best Regards,

Wissam Aboujaoude,
Director of Operations
DoubleTree by Hilton Dubai - Jumeirah Beach

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 maart 2019

Mooi, heel net hotel. Goede service. Behulpzaam personeel. Goede ligging. Alleen jammer van lawaai vanwege de bouwwerken in de buurt. Volgend jaar zal dit opgelost zijn en dus geen rem om terug te gaan.

Datum van verblijf: maart 2019
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met DoubleTree by Hilton
Bedank dorinek2017
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
DoubletreeJumeirah, Director Operations van DoubleTree by Hilton Dubai - Jumeirah Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 maart 2019
Google-vertaling

Dear Dorinek,

Thank you for taking the time to review your experience at DoubleTree by Hilton Dubai Jumeirah Beach!

I am delighted to hear of your pleasant visit.

Once again, thank you for your comments and we hope to see you soon.

Best Regards,

Wissam Aboujaoude,
Director of Operations
DoubleTree by Hilton Dubai - Jumeirah Beach

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 maart 2019

Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Prachtig drie-kamerappartement. Tot tegenstelling wat sommige andere klanten vinden van de werkzaamheden buiten het hotel, hebben wij daar geen last van ondervonden. Wij komen zeker nog terug, wij hebben van deze vakantie genoten. Arul Magesh ( chef de partie ) stond altijd klaar met een brede glimlach. De jongens van de bar aan het strand waren ook heel vriendelijk en behulpzaam.

Datum van verblijf: maart 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met DoubleTree by Hilton
Bedank Stefaan D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
DoubletreeJumeirah, Director Operations van DoubleTree by Hilton Dubai - Jumeirah Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 maart 2019
Google-vertaling

Dear Stefaan,

Thank you for taking the time to review your experience at DoubleTree by Hilton Dubai Jumeirah Beach!

I'm pleased to know that you had a beautiful stay with us and enjoyed the overall facilities and services of our hotel.

Once again, thank you for your comments and we hope to see you soon.

Best Regards,

Wissam Aboujaoude,
Director of Operations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 februari 2019

Wat een geweldig hotel, ondanks de bouwwerkzaamheden die naast het hotel zijn. Het begint al bij de receptie, wat een aardige, gastvrije mensen werken hier, vooral Gigi, die is zo geweldig, zij weet wat gastvrijheid betekend. Ook de Front Office Manager weet wat gastvrijheid betekend, je hoeft maar iets te vragen en het is gelijk geregeld. We hebben echt genoten hier en komen zeker nog een keer terug.

Datum van verblijf: december 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Ria K
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
DoubletreeJumeirah, Director of Operations van DoubleTree by Hilton Dubai - Jumeirah Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 februari 2019
Google-vertaling

Dear Ria K,

Thank you for taking the time to review your experience at DoubleTree by Hilton Dubai Jumeirah Beach!

I'm happy to read that you had a great stay with us and that our team extended best services to you.

Once again, thank you for your comments and we hope to see you soon.

Best Regards,

Wissam Aboujaoude,
Director of Operations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 januari 2019

niet Hilton waardig.
Wij zijn net terug en je zit daar in 1 grote bouwput.
Ernaast worden 2 hotels gebouwd waardoor je overdag op het strand in de lawaai zit (niet een klein beetje maar echt enorm) en het zwembad ineens de hele dag schaduw heeft.
Ook 's nachts worden er doorgewerkt waardoor je (zelfs met oordoppen) amper aan je nachtrust toekomt. (vrachtwagens, boren, stijgersbouwen enz.)
Ook kon ik geen massage krijgen want die was met vakantie.. (alsof er maar 1 persoon in Dubai is die dat kan..) en hadden we flinke lekkage op de gang waardoor we 1 dag niet konden douchen en bijna moesten kruipen om (nat) onze kamer te bereiken.
Verder was de bank in de kamer doorgezakt en als je vraagt of ze niet willen bellen omdat onze kleine slaapt wordt hier ook geen rekening mee gehouden..
drama dus!

Datum van verblijf: januari 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank MauriceHuis
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
DoubletreeJumeirah, Manager van DoubleTree by Hilton Dubai - Jumeirah Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 januari 2019
Google-vertaling

Dear MauriceHuis,
Thank you for taking the time to share your review following your recent stay with us.

I'm disappointed to read that we were not able to meet your expectations during your stay with us. Please accept our apology for the shortcomings that you might have experienced, we have noted your concerns in regards to the massage available slots, the unfortunate water leakage which was an unexpected incident as well as the comfort of the couch. The necessary actions were reviewed with the concerned department heads for further improvements in the future.

Regarding the construction noise, please note that the JBR district, one of Dubai's popular beachfront promenade areas, is constantly being developed with the same notice highlighted on our booking channels, and we do make every effort to reduce the impact for our guests.

Once again, thank you for your feedback and we hope to be able to serve in the near future.

Best Regards,

Wissam Aboujaoude
Director of Operations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken