Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
9 personen bekijken dit hotel
Booking.com
€ 156
Volledig restitueerbaar voor zo 10 mrt.
Expedia.com
€ 154
Volledig restitueerbaar voor za 9 mrt.
Word beloond met One Key
StayForLong
€ 127
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.480)
Beoordelingen filteren
1.481 resultaten
Waardering van reizigers
1.368
74
24
6
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.368
74
24
6
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.481 beoordelingen
Beoordeeld op 15 september 2023 via mobiele applicatie

Goed verblijf met goeie service. Regelen alles voor je als je dat nodig hebt. Waqar heeft alles goed geregeld! Zeker een aanrader. Dubai ook mooi, hotel ligt op een centrale plek. Kunt alle kanten op. Alleen metro is wat verder weg. Wel een beetje warm!

Datum van verblijf: september 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Getaway00382184228
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Greg Moses, General Manager van The First Collection Business Bay, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 september 2023
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you for your lovely review!

Let me take this opportunity to thank you for choosing to stay at the First Collection Business Bay and for taking the time to provide us with your feedback Your feedback is extremely valuable to us as we strive to consistently exceed guest expectations in every way. I will share your kind words with Waqar who helped make your stay special.

We appreciate your recommendation and we do hope that we will be able to welcome you back soon, where every member of our team will do their utmost to deliver memorable experiences to all our guests.

Warm regards,

Greg Moses
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 mei 2023

The First Collection Business bay is zeker een aanrader. Vanaf het hotel kan je met de shuttelbus naar Dubai Mall / Emirates Mall en Saluna beach. In de omgeving van het hotel is er een metro station vanaf daar kan je alle kanten op met het openbaar vervoer.

Het personeel is super vriendelijk en behulpzaam en ze doen er alles aan om het verbijf nog aangenamer te maken. Mijn complimenten naar het gehele team en vooral aan Odia/ Zarak/ Godfrey/ Michael/ Blaise/ Tuneke en Tashaant.

Datum van verblijf: mei 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Sharida J
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Greg Moses, General Manager van The First Collection Business Bay, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 mei 2023
Google-vertaling

Dear Sharida,

Thank you very much for taking the time and giving us your amazing feedback on your most recent stay. I am happy that we were able to meet your expectations and that the team was able to make your stay enjoyable and memorable.
Your comments regarding the hotel location, access to the metro station, hotel shuttle service going to Dubai Mall, Emirates Mall, and Soluna Beach, and staff are a delight to read.
I will share your wonderful words with Odia, Zarak, Godfrey, Michael, Blaise, Tuneke, and Tashaant, and I am glad that they were able to delight you with their friendly and excellent services.

We appreciate your recommendation and look forward to welcoming you back to the First Collection Business Bay soon.

Kind Regards,
Greg Moses
Hotel Manager


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 mei 2023

lieve medewerkers, harrison&blaison zeer lieve behulpzame medewerkers die je overal mee helpen. zowel als de mensen die onze kamers hebben verschoont zijn aardig. mooie hotel netjes en schoon. duren gaan wel super hard dicht dus dat hoor je ook van andere kamers dat was wel vervelend. hotel is bevestigd in de buurt van de burj kalifa. goedkope restaurantjes ( cup restaurant) in de buurt en super lekker.

Datum van verblijf: april 2023
Bedank Selma O
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Greg Moses, General Manager van The First Collection Business Bay, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 mei 2023
Google-vertaling

Dear Selma,

Many thanks for your wonderful review!

We are delighted that you enjoyed your stay in our hotel, near Burj Khalifa, loved the tasty and affordable restaurant, good staff and services, and that we lived up to your expectations. I will share your wonderful words with Harrison and Blaison, and I am glad that they were able to delight you with their great services.

We look forward to welcoming you back to the First Collection Business Bay.

Warm regards,
Greg Moses
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 maart 2023

Lekker en mooi hotel. Niet al te ver van het centrum van Dubai. Met een huurauto, of met de taxi goed te doen. Personeel is vriendelijk, behulpzaam en staan klaar om je te helpen. Ook de dame en heer van de housekeeping op de 14e verdieping zijn vriendelijk en behulpzaam. Kamers zijn in schoon en worden goed onderhouden. Kortom een aanrader.

Kamertip: Taxi of huurauto is wel nodig om in het centrum te komen
Datum van verblijf: maart 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank 314henniep
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Greg Moses, General Manager van The First Collection Business Bay, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 maart 2023
Google-vertaling

Dear 314henniep,

Thank you for sharing your feedback about your recent stay with us. I am delighted that you enjoyed your stay.

Our aim is to ensure that we can create memories for our guests to share for when they get home - so again thank you for your review.


We’re looking forward in welcoming you to our hotel again soon.

Kind Regards,

Greg Moses
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 maart 2023 via mobiele applicatie

Housekeeping service was good. Zeer tevreden. Anju de supervisor was vriendelijke. Ze was erg behulpzaam. Kamer was elke dag schoon. Schone bed en toilet. Hotel was is erg mooi en groot.

Ik zal zeker terugkomen. Ik ben zeer tevreden. Heel leuk.

Datum van verblijf: maart 2023
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank 362imany
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Greg Moses, General Manager van The First Collection Business Bay, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 maart 2023
Google-vertaling

Dear Iman,

Many thanks for your lovely review!

Let me take this opportunity to thank you for choosing to stay in our hotel and for taking the time to provide us with your feedback.
Your feedback is extremely valuable for us as we strive to consistently exceed guest expectations in every way.
Your comments regarding the clean room, services, and staff are a delight to read. I will share your nice words with Anju and definitely she will be encouraged to work at her best.

We are proud to have earned your loyalty and can't wait to see you again.

Warm regards,
Greg Moses
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken