Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Betalingen van partners hebben invloed op de volgorde van de weergegeven prijzen, en voor uitgelichte of gesponsorde sorteringen kunnen de betalingen van partners ook invloed hebben op de volgorde van de vermelde accommodaties.
Beoordelingen (3.398)
Beoordelingen filteren
3.398 resultaten
Waardering van reizigers
2.217
740
228
110
103
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.217
740
228
110
103
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.398 beoordelingen
Beoordeeld op 9 september 2019 via mobiele applicatie

Erg goede service zeker, en erg mooie kamers zeker ook mijn complimenten aan het personeel in specifiek aan Najaf. Erg vriendelijke persoon en erg goede service erg hygiënisch en zeker in verhouding met de prijs.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank assimaaa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TheCanvas116656, General Manager van The Canvas Hotel Dubai - MGallery, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 september 2019

Dear assimaaa,

Thank you for sharing your feedback after your stay with us at The Canvas Hotel, MGallery Hotel Collection.

We greatly appreciate receiving your kind comments. We will for sure let our colleague Najaf from Service to know that you are pleased with his services. We look forward to welcoming you back in the near future, rest assured that we would continually provide you with the best services and personalized care at all times.

With best regards,
Mirco Iada
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 juli 2019

Heel ruime suites, zeker de hoeksuites vanaf de derde verdieping. Apart bad en goede douche. Zeer goede service en lekker ontbijt. Ayush, onze persoonlijke ober voor het ontbijt, was geweldig. We komen zeker terug. Klein zwembad op het dak met prachtig uitzicht.

Datum van verblijf: juli 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank TalullahSixxx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TheCanvas116656, General Manager van The Canvas Hotel Dubai - MGallery, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 juli 2019

Dear TalullahSixxx,

Thank you for your lovely feedback.

We appreciate your comments and are extremely glad you had a memorable stay.

The team at Canvas Hotel, MGallery Hotel Collection strive to ensure our guest are well taken care off.We look forward to welcoming you once again

We shall definitely convey your wishes to our team (Ayush).


Best Regards
General Manager
Canvas Hotel Dubai

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juni 2019 via mobiele applicatie

Staf is good hotel is nice one sarvish is mididyam and hkand hisnsbd hjsnsbjxj nksnnsjd bjdksndnnxe ndknsndndjxnsn nown njdnwbd bjnbwd. Nkmwn shopjbw s bjknw jigsb nnnsbd nmkanns nnannana nnnskkan. Snks

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank jitendra g
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TheCanvas116656, General Manager van The Canvas Hotel Dubai - MGallery, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 juni 2019

Dear jitendra g,

Thank you for sharing your feedback after your stay with us at The Canvas Hotel MGallery by Sofitel.

We really appreciate your feedback which will assist us to continuously strive to improve our services and facilities. It is our goal to achieve the highest standards of service we could offer to our valued guests like yourself.

We hope that this will not deter your decision of coming back to us again as we look forward to your next visit in the hotel. Trusting that we would be able to serve you better as we continually provide the best services and personalized care at all times.

Best Regards,
Mirco Iada
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 april 2019

The Canvas Dubai Hotel is een aanrader.
Goede service, aardig personeel, schoon, ruime kamers.
Special request are possibel. Ontbijt op bed @ bday.
Roof top mooi uitzicht.
Temperatuur april was prima te doen.

Toppie!

Datum van verblijf: april 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank SASKIA M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TheCanvas116656, General Manager van The Canvas Hotel Dubai - MGallery, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 april 2019

Dear Saskia M,

Thank you for sharing your feedback after your stay with us at The Canvas Hotel MGallery by Sofitel.

We really appreciate your feedback which will assist us to continuously strive to improve our services and facilities. It is our goal to achieve the highest standards of service we could offer to our guests and it is always rewarding for my team to learn that we have met your satisfactions.

We are glad to read that you enjoyed your birthday celebration with us, we hope to welcome you again and surprise you more for next year.

We hope you have the opportunity of staying with us in the near future, trusting that we would continually provide you with the best services and personalized care at all times.

With best regards,
Mirco Iada
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 maart 2019 via mobiele applicatie

Zeer klantvriendelijk personeels. En een goed uitgesteld restaurant. Hotelkamer is ook goed. Is zeker aangeraden. Anoeradha is zeker erg vriendelijk en behulpzaam. Uitgebreid ontbijt. Met veel keuze mogelijkheden.

Datum van verblijf: maart 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Arico B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TheCanvas116656, General Manager van The Canvas Hotel Dubai - MGallery, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 maart 2019

Dear Arico B,

Thank you for sharing your feedback after your stay with us at The Canvas Hotel MGallery by Sofitel.

We greatly appreciate receiving your kind comments. We will for sure let our colleague Anuradha from Front Office to know that you are pleased with her services. We look forward to welcoming you back in the near future, rest assured that we would continually provide you with the best services and personalized care at all times.

With best regards,
Mirco Iada
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken