Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Dubai
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Hotels in de buurt
Beoordelingen (8.143)
Beoordelingen filteren
8.143 resultaten
Waardering van reizigers
6.136
1.540
311
92
64
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
6.136
1.540
311
92
64
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 8.143 beoordelingen
Beoordeeld op 16 november 2019

Het Movenpick is een uitstekend hotel, het is er super schoon. Verder is het personeel super behulpzaam en vriendelijk.

Vanuit het hotel is er elke dag een gratis shuttle service naar het strand. Op vrijdag en zaterdag naar de Dubai Mall.

Het hotel ligt super gunstig direct vanuit het hotel loop je shopping mall in waar ook het metro station bevindt.

Dit hotel is zeker een aanrader!

Wij komen er terug.

Datum van verblijf: november 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Cherisa23
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ibn Battuta Gat... H, Front Office Manager van Movenpick Ibn Battuta Gate Hotel Dubai, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 november 2019
Google-vertaling

Dear Cherisa23

Please allow me to reply to you in English
Thank you very much for your wonderful review here on Tripadvisor. It was a great pleasure to read, that you have enjoyed your stay with us to such extend

We are looking forward to your next arrival.
Kind regards
Razell Anderson
Assistant Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 oktober 2019

Dit jaar zijn we voor de derde keer in het hotel. Elke keer hebben we een zeer goede ervaring! Uiterst vriendelijk personeel, hygiënisch en de beste glutenvrij ervaring tot heden. Chef Bipul en chef Hamid maken steeds een apart bord voor mij om te zorgen dat het zeker glutenvrij is. Telkens wanneer ze me zien vragen ze hoe het gaat en of ze nog iets kunnen maken voor mij. Met een gerust hart ga ik telkens lekker eten bij hen! Ook krijg ik de beste desserts ooit, ik ben fan van de Japanse cheesecake van chef Bipul. We komen zeker nog eens terug dankzij hun oplettendheid en kennis van het glutenvrij eten!

This year we are at the hotel for the third time. Every time we have a very good experience! Extremely friendly staff, hygienic and the best gluten-free experience to date. Chef Bipul and chef Hamid always make a separate plate for me to ensure that it is certainly gluten-free. Every time they see me they ask how it goes and if they can make something for me. With peace of mind I always go eat delicious food with them! I also get the best desserts ever, I am fan of the Japanese cheesecake from chef Bipul. We will definitely come back thanks to their vigilance and knowledge of the gluten-free food!

Datum van verblijf: oktober 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Marjoriebex
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ibn Battuta Gat... H, Front Office Manager van Movenpick Ibn Battuta Gate Hotel Dubai, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 oktober 2019
Google-vertaling

Dear Marjoriebex

Thank you for taking the time to post your very wonderful review regarding your stay at our hotel.
We are very happy to hear that you have enjoyed your recent stay.
I will personally pass on your comments to our entire team and surely they will be delighted with your wonderful review.
We do look forward to the opportunity of once again welcoming you back to Movenpick IBN batuta Gate Dubai
Kind regards
Razell Anderson
Assistant Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 september 2019

Gezellig en warm onthaal.
Lekkere Arabische koffie met dadels
Chocolade uurtje was ook heel lekker en een mooi gebaar van de medewerkers. Prachtig hotel in verschillende stijlen!!!

Zeker een aanrader!!!

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank StrangerBE
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ibn Battuta Gat... H, Front Office Manager van Movenpick Ibn Battuta Gate Hotel Dubai, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 september 2019
Google-vertaling

Dear StrangerBE

Thank you for the nice review on Trip Advisor and we appreciate your valuable comments
I will personally pass on your comments to Mostafa and surely they will be delighted with your wonderful review.
We do look forward to the opportunity of once again welcoming you back to Mövenpick Hotel Ibn Battuta Gate
Kind regards
Razell Anderson
Assistant Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juli 2019

In ons hotel hebben we Mostafa ontmoet en hij gaf ons Arabische koffie, dadels en chocola.
Het smaakte heerlijk! Onze kamer is mooi en groot! Ik ben hier al geweest en heb nu mijn vriend meegenomen, omdat ik dit hotel aanraad aan iedereen vanwege de mensen en de goede hulp!

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank JantjeJanssen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ibn Battuta Gat... H, Front Office Manager van Movenpick Ibn Battuta Gate Hotel Dubai, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 juli 2019
Google-vertaling

Dear JantjeJanssen

Please allow me to reply to you in English
Thank you very much for your wonderful review here on Tripadvisor. It was a great pleasure to read, that you have enjoyed your stay with us to such extend

We are looking forward to your next arrival.

Kind regards
Razell Anderson
Assistant Front Office Manager



Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 mei 2019 via mobiele applicatie

Erg schoon en zeer netjes. Personeel ontzettend aardig en zéér behulpzaam. Hotel fantastisch alles echt aanwezig. Ontbijt is geweldig. Je komt daar echt niets in tekort véél te veel eigenlijk om op te noemen. Batuta mall voor de deur. Taxi binnen 1 minuut voor de deur. Regelt de portier voor je. Is niet gelegen aan het strand, maar een shuttle bus van het hotel brengt je in 10 minuten naar een prachtige strandclub waar je van alle gemakken wordt voorzien. Prachtig zwembad met daarachter gelegen het strand.

Compliments to all the staffworkers.

Regards

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Ikkemeerdanjij
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ibn Battuta Gat... H, Front Office Manager van Movenpick Ibn Battuta Gate Hotel Dubai, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 mei 2019
Google-vertaling

Dear Ikkemeerdanjij

Thank you for taking the time to post your very good feedback regarding your stay at our hotel.
We are very happy to hear that you have enjoyed your recent stay.
We do look forward to the opportunity of once again welcoming you back to Movenpick IBN batuta Gate Dubai
We are looking forward to your next arrival.
Kind regards
Sven Schneider
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken