Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
€ 191
HotelIndigo.com
€ 186
Bespaar meer met IHG One Rewards
Vio.com
€ 134
Geen aanbetaling vereist
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.624)
Beoordelingen filteren
1.624 resultaten
Waardering van reizigers
1.516
94
7
3
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.516
94
7
3
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 1.624 beoordelingen
Beoordeeld op 24 november 2023 via mobiele applicatie

Wat een geweldige ervaring! Het hotel is prachtig en de staff ontzettend vriendelijk. Het 3e bed op onze kamer lag voor onze zoon echt te hard en ze hebben er alles aan gedaan om een perfect 3e bed te regelen. De bedden liggen heerlijk en zijn heel breed. De sfeer in het hotel is relaxed en hip.
Het ontbijt is perfect: gezonde keuzes en er is ontzettend veel. We hebben ook een paar keer gedineerd en de laatste avond was het seafood avond en dat was werkelijk bizar! Diverse vissoorten en schaaldieren werden ter plekke vers bereid en daarnaast was er een groot vis buffet. Werkelijk overdadig! Shadwan en het team van Indigo hebben ons verblijf perfect verzorgd. Het hotel is een echte aanrader!

Datum van verblijf: november 2023
Reistype: Reisde met familie
Bedank Trail10228305395
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel Indigo Dubai, Owner van Hotel Indigo Dubai Downtown, An IHG Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 november 2023
Google-vertaling

Hello Trail10228305395,

Thank you so much for taking the time to review us. We are delighted to hear that you had a wonderful experience at the hotel and the staff went above and beyond to make your stay comfortable and enjoyable especially Shadwan, he will be super thrilled and energized. The attention to detail, especially in accommodating your son's needs and providing a pleasant dining experience, is fantastic. We cant wait to host you and your family soon for another fantastic family getaway!

See you soon!
Christine, Shadwan & Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 november 2023

Ontbijt is heel goed, het personeel is heel vriendelijk en helpt je waar nodig is als je vragen hebt of een taxi nodig hebt, plaats van het hotel is ook goed, mooi uitzicht, tot nu toe een top ervaring!

Datum van verblijf: november 2023
Reistype: Reisde alleen
Bedank Wanderer38590534165
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel Indigo Dubai, Owner van Hotel Indigo Dubai Downtown, An IHG Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 november 2023
Google-vertaling

Hello Wanderer38590534165,

We are delighted to hear that you had a great experience so far at the hotel! It's wonderful that you enjoyed the very good breakfast, found the staff friendly and helpful, and appreciated the hotel's good location with a nice view. We cant wait to host you again real soon in your favourite neighbourhood spot!

#Stay Curious,
Christine & Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 november 2023

Het loungededeelte is een plek om helemaal tot rust te komen.
Heerlijke relax banken met uitzicht op de skyline. Het zwembad is helemaal geweldig. ,ook met prachtig uitzicht en de gele pods om in te relaxen.
Een pareltje in Dubai

Datum van verblijf: november 2023
Reistype: Reisde alleen
Bedank Sandy R
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel Indigo Dubai, Owner van Hotel Indigo Dubai Downtown, An IHG Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 november 2023
Google-vertaling

Hello SandyrR742IDB

It sounds like you had a delightful experience at the hotel's lounge area and swimming pool! The relaxing sofas with a skyline view and the fantastic swimming pool, complete with yellow pods for relaxation, create a truly enjoyable atmosphere. Your description paints a picture of a gem in Dubai. Thank you for your review and we look forward to connecting with you again

#Stay Connected
Big Mac
Assistant Guest Experience Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 mei 2023

Inigo hotel heeft ons aangenaam verrast , qua service, eten en uitzicht

Het ontbijt was om naar huis te schrijven , zoveel verschillende keuzes uit diverse keukens en alles was vers!
We weren steeds ook op handen gedragen door het personeel waaronder ik zeker Ismail wil bedanken voor de leuke gesprekken en topservice

Ook zeker een pluim voor de housekeeping , de kamer werd steeds netjes verzorgd en we hadden elke dag nieuwe hantdoeken

De kans is heel groot da we bij ons volgend bezoek aan Dubai Indigo hotel aanschrijven!

Datum van verblijf: mei 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 376xanderp
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Hotel Indigo Dubai, Guest Services / Front Office van Hotel Indigo Dubai Downtown, An IHG Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 mei 2023
Google-vertaling

Hello 376xanderp,

Thank you so much for the wonderful feedback, we are delighted to learn that your stay was amazing and our team hit the mark for you. Ismail says hi and cant wait to host you again soon. Thank you for the positive feedback to our housekeeping team. See you soon!

Warm regards,
Christine & Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 maart 2023 via mobiele applicatie

Prachtig en schoon hotel om te verblijven in dubai downtown. Het hotel heeft ook een zijde met een uitzicht over de creek wat is aan te raden. De locatie is gunstig aan de marasi drive en 10 minuten lopen naar de dubai mall en burj khalifa. Je huurauto kun je gerust overhandigen aan Dorsee en de rest van de valet parking team. De auto wordt in een mum van tijd opgehaald en voor je klaar gelegd, top.

De kamers worden elke dag op tijd schoongemaakt en aangevuld met water en schone handdoeken. Ruim, een comfortabele bed en moderne douche zorge voor een fijn verblijf.

Het ontbijtbuffet iedere ochtend is smakelijk, vers en divers. Een groot hoeveelheid aan salades, brood, beleg, warme gerechten en eisoorten op bestelling. Soufiane zorgt voor een fijne sfeer en coördinatie van het team en staat je graag te help voor vragen over het ontbijt. De receptie en de concierge zijn ook niet te missen en ook zij verdienen een compliment. Ik zou je zeker aanraden om hier te verblijven!

Kamertip: Huurauto, uitzicht over de creek + ontbijt
Datum van verblijf: maart 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Mohamed A
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Ankita Prasad , Other van Hotel Indigo Dubai Downtown, An IHG Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 maart 2023
Google-vertaling

Hey Mohamed A,

Thanks so much for sharing this wonderful review of your breakfast experience and for highlighting Soufiane efforts!

Soufiane and the rest of us look forward to welcoming you back!

All the best,

Ankita Prasad
Learning & Quality Manager
ankita.prasad1@ihg.com

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken