Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Hotels.com
Expedia.com
€ 710
Inclusief ontbijt
Word beloond met One Key
travelup.com
€ 465
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (7.088)
Beoordelingen filteren
7.088 resultaten
Waardering van reizigers
5.955
523
272
134
204
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
5.955
523
272
134
204
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 7.088 beoordelingen
Beoordeeld op 16 september 2023 via mobiele applicatie

Mooi hotel spijtig dat volgens de app een kinderclub is maar in werkelijkheid vind je hem nergens terug en is spijtig genoeg alles zeer duur te betalen is
Hotel is prachtig mooi versierd maar wel een doolhof
Kamers zeer ruim en als je het aquapark en de aquarium meetelt in de prijs dan is het een goede prijs
Als je ergens anders zou boeken en je wil aquarium en aquapark doen dan kom je duurder uit dan hier te boeken
Ontbijt 40€ is wel stevig voor jongere kinderen maar voor volwassenen die veel eten wel zeker de moeite waard
Zeer ruim aanbod en super lekker
Alles vers gemaakt

Datum van verblijf: september 2023
Reistype: Reisde met familie
Bedank hansv162
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Atlantis The Palm Guest Relations, Guest Services / Front Office van Atlantis The Palm, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 september 2023
Google-vertaling

Dear hansv162,

Thank you for sharing your feedback on TripAdvisor.

I am delighted to read that you had an amazing time in Atlantis, The Palm. Your kind words on the Aquaventure Waterpark, Lost Chambers Aquarium, and the breakfast variety are highly appreciated. Furthermore, I am sorry to hear that you were unable to find the Children's Club as it's located on the Lobby level opposite the Imperial Club Lounge. In addition, We wish to assure you that prices at the resort are par with other 5-star resorts in the region. Feedback like yours is very important to us and please be assured that your comments have been passed on for review and any required improvement.
Thank you once again and we look forward to welcoming you back at Atlantis, The Palm.

Best regards,
Kym Barter
General Manager and Senior Vice President, Operations, Atlantis, The Palm

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 september 2023

Mohammad azijul is een super gozer die onze kamer echt super schoon en netjes heeft gehouden. Het hotel is verder erg mooi en super netjes. Het zwempark is echt super groot, alleen laten ze te veel dag gasten toe vinden wij

Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Roland D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Atlantis The Palm Guest Relations, Guest Services / Front Office van Atlantis The Palm, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 september 2023
Google-vertaling

Dear Roland D,

Thank you for choosing Atlantis, The Palm, and for sharing your feedback with us. We sincerely appreciate your kind comments. We are thrilled to hear that Mohammad Azijul did an excellent job in keeping your room super clean and tidy.

We are glad that you found our hotel to be beautiful and well-maintained. Your feedback about the number of day guests at Aquaventure Waterpark is duly noted.

Creating a professional and friendly environment is important to us, and we are glad that you had a positive experience during your stay.

Thank you for your feedback. It was a pleasure to have you as our guest, and we hope to welcome you back to Atlantis, The Palm, in the near future for another enjoyable visit.

Best regards,

Guest Relations Team, Atlantis, The Palm

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 augustus 2023

Beste hotel ooit,
Niks mee gekregen van de drukte.
Elke dag een schone kamer
Voor het slapen gaan werd onze kamer weer opnieuw gedaan! Bedankt voor alles en je vriendelijkheid mohammad azijul!
Hopelijk tot ziens

Datum van verblijf: augustus 2023
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Cynthia K
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Atlantis The Palm Guest Relations, Guest Services / Front Office van Atlantis The Palm, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 augustus 2023
Google-vertaling

Dear cynthiakU5020CY,

Thank you for choosing us as your preferred destination.

It means a lot to us that you had a fantastic experience at our hotel and enjoyed the clean and comfortable room. We're especially glad that Mohammad Azijul's kindness and service stood out to you.

We look forward to welcoming you back.

Best regards,
Guest Relations Team, Atlantis, The Palm

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2023

We hebben een ongelooflijk mooie vakantie gehad in Atlantis the Palm! Alle werknemers zijn zo ontzettend vriendelijk en doen er alles aan, om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken! Ze staan elke dag volledig tot je dienst. Het zijn de kleine bijzondere dingen, die je verblijf uniek maken! Het aquaventure park ligt vlak langs het hotel en is zeer leuk om te doen met de kinderen!
Kortom zeer goed eten, zeer vriendelijk personeel , zeer proper ! Een echte aanrader!

Datum van verblijf: juli 2023
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Nathalie J
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Atlantis The Palm Guest Relations, Guest Services / Front Office van Atlantis The Palm, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 augustus 2023
Google-vertaling

Dear nathaliejF5216BD,

Thank you for sharing your feedback on TripAdvisor.

At Atlantis, The Palm, we strive to offer the best experiences for our guests and we are happy to learn that our efforts had reflected on your recent visit. We will ensure that your positive feedback is passed on to the team to continuously motivate them in upholding the highest standard of our products and services.

We look forward to hosting you again.

Best regards,

Guest Relations Team, Atlantis, The Palm

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 juni 2023

Hotel was top! Kamer was van alle gemakken voorzien en werd iedere dag 2 keer schoongemaakt door Gobindo die ons iedere dag vriendelijk begroette en voor ons klaar stond!!

Buffet restaurant vonden wij smaakvol en veel variatie.

Zwembad zou gerenoveerd kunnen worden (tegeltjes zaten los of ontbraken)

Prijzen vrij hoog voor een drankje of snack bij het zwembad…

Echt een top vakantie gehad in een mooi hotel met zeer vriendelijke en goede service!

Datum van verblijf: juni 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank Tgdvbhvv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Atlantis The Palm Guest Relations, Guest Services / Front Office van Atlantis The Palm, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juni 2023
Google-vertaling

Dear Tgdvbhvv,

Thank you for sharing your feedback on TripAdvisor.

Whilst it was a pleasure to have you as our guest at Atlantis, The Palm and we are delighted that you enjoyed your visit while staying with us.

On the other hand, we are sorry to hear that you were not completely satisfied with your experience. Feedback like yours is very important to us and please be assured that your comments have been passed on to the team to see any required improvement and action.

Thank you once again and we look forward to welcoming you back at Atlantis, The Palm.

Best regards,

Guest Relations Team, Atlantis, The Palm

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken