Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
35 personen bekijken dit hotel
Priceline
€ 307
Expedia.com
€ 307
Word beloond met One Key
Agoda.com
€ 308
Geen boekingstoeslagen
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (14.665)
Beoordelingen filteren
14.665 resultaten
Waardering van reizigers
11.925
1.762
585
220
173
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
11.925
1.762
585
220
173
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 14.665 beoordelingen
Beoordeeld op 24 september 2023

I like it very much here and arham is very nice, the service is also very nice and fast. Voor de rest een relax hotel voor gezinnen en ook als je met je vrienden gaat. Voorzien van strand en zwembad gelegen op de palm

Datum van verblijf: september 2023
Reistype: Reisde met familie
Bedank Hajar B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Sofitel Palm, Owner van Sofitel Dubai The Palm, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 oktober 2023
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you so much for this wonderful review!

Delighted that you had a lovely guest experience at Sofitel Dubai The Palm. Our Heartists that this hotel has and of course, gave Magnifique touch that you made particular mention of all their efforts and services.

As you now have had an excellent guest experience, we hope you will find another occasion to return soon.

Kind Regards,
Antonio Ostuni
Director of Operations Sofitel Dubai The Palm!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 juni 2023 via mobiele applicatie

Het personeel is heel goed getraind in het entertainen van de gasten. Men doet erg zijn best de gasten het gevoel te geven dat ze heel speciaal zijn. De samenstelling van de gerechten is prima, ook smaken deze voortreffelijk. Tenslotte wordt e.e.a. heel mooi geserveerd.

Datum van verblijf: juni 2023
Reistype: Reisde met familie
Bedank Ken B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Sofitel Palm, Other van Sofitel Dubai The Palm, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 juni 2023
Google-vertaling

Dear Ken B,
Greetings from Sofitel Dubai The Palm!

Thank you for staying with us at Sofitel Dubai The Palm!
We are so happy to hear that you fully enjoyed your time at Sofitel Dubai The Palm. We take pride in ourselves in offering a uniquely French Polynesian experience with warm hospitality, great amenities, and an overall amazing experience. Thank you again and we can't wait to welcome you back to paradise!

Kind Regards,
Jyoti Anand
Quality Assurance Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 mei 2023

6 dagen in Sofitel the palm. Daar ben ik elke avond bij Laguna lounge wezen zitten om wat te drinken en roken. Benjamin heeft mij de beste service gegeven die je als mens kan wensen. Een 10 voor Benjamin

Kamertip: Sofi Theo the palm is one of the best hotels that you can take in dubai. Is a very good for family and kids!!!
Datum van verblijf: mei 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Iliass A
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Sofitel Palm, Other van Sofitel Dubai The Palm, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 mei 2023
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you for staying with us at Sofitel Dubai The Palm!

We are so happy to hear that you fully enjoyed your time at Sofitel Dubai The Palm. We take pride in ourselves on offering a uniquely French Polynesian experience with warm hospitality, great amenities, and an overall amazing experience. Thank you again and we can't wait to welcome you back to paradise!

Regards,
Jyoti Anand
Quality Assurance Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 mei 2023

Ik was mijn bril verloren en de mensen van veiligheid gingen direct op zoek . Zeer vriendelijk en mijn bril terug gevonden. Ik wil de mensen van het security team bedanken . 10/10 voor Sofitel Palm. Spa

Datum van verblijf: mei 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Gunter B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Sofitel Palm, Other van Sofitel Dubai The Palm, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 mei 2023
Google-vertaling

Dear valued guest,

Greetings from Sofitel Dubai The Palm!

Greetings from Sofitel Dubai The Palm!
Thank you very much for your posting regarding your experience at Sofitel Dubai The Palm. We were delighted that you have only positive memories of your stay at Sofitel Dubai The Palm.

It is always such a joy for us when we have guests such as yourselves thrilled with their experience. Delighted that you found an elegant environment and excellent service.

Kind Regards,
Jyoti Anand
Quality Assurance Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 mei 2023

Ruime en mooie apartementen, mooi resort met leuke zwembaden voor de kids. Onze zoon van 6 vond de kids club erg leuk. Begin mei is het qua temperatuur nog net te doen (32°C) en is het ook niet te druk.
Restaurants op het tesort zijn meer dan prima, lunch of diner op het strand bij Laguna is een aanrader, voor een lekkere steak moet je dan weer bij Porter house zijn.

Datum van verblijf: mei 2023
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Tommy V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Sofitel Palm, Other van Sofitel Dubai The Palm, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 mei 2023
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

We thank you for your very kind comment regarding your recent stay at Sofitel Dubai The Palm.
Comments like yours make us proud and encourage us to deliver excellent service to our guests. We will make sure to share it with the entire team.

We are awaiting the pleasure of welcoming you again.

Kind Regards,
Guest Experience Team
Sofitel Dubai the Palm

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken