Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (484)
Beoordelingen filteren
484 resultaten
Waardering van reizigers
184
196
71
23
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
184
196
71
23
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 484 beoordelingen
10 november 2015 beoordeeld

Een goed advies: lees de kleine lettertjes voor je hier gaat boeken. Voor het weekeinde 6 t/m 9 november hier een toeristenkamer geboekt. Daarbij had ik niet in de gaten dat dit soort kamers geen badkamer hebben en je een douche en toilet ergens op de gang met anderen moet delen. Alsof toeristen zich toch niet (vaak) douchen. De kamers zijn daarbij behoorlijk gehorig en het helpt niet dat er beneden in het gebouw een populaire clib is die in het weekeinde vaak afgehuurd wordt voor feesten. Voor het ontbijt, dat inclusief is, moet je wel bij het krieken van de dag je bed uit. Om 09:00 uur is het namelijk uit met de pret. Aan de andere kant bevindt het hotel zich in een prachtig gebouw dat de sfeer van de dertiger jaren van de vorige eeuw ademt. En de locatie kan nauwelijks beter. Aan de receptie vriendelijke en hulpvaardige meisjes. Maar daar heb je natuurlijk allemaal niets aan wanneer je wat teveel gedronken hebt en je midden kn de nacht ineens nodig naar het toilet moet. Gelukkig er is wel een wastafel in de kamer.

Kamertip: Lees even of er een eigen badkamer is.
  • Verbleef: november 2015, reisde alleen
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Robert K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Olesya S, Public Relations Manager van George Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 december 2015
Google-vertaling

Our dear Robert!
Thank you for your recent visit and your many visits over the years. Please allow me to apologize for the disappointment you experienced on your most recent visit. I'm so sorry to hear how displeased you were.
You see, we have a different categories of rooms: from modern and elegant Superior and Standard rooms to budget Tourist Class room with shared bathroom on the floor. Our guest always can choose what type of room they prefer.
We are very glad that our location, rooms and staff have satisfied all your needs and expectations!
Again, we do so appreciate you taking the time to share this review. We take your remarks very seriously; your feedback has been shared with our leadership team and will help us continue to grow and improve.

Thank you again,
We hope that you will arrive to Lviv again!!!
Kind regards, Olesya

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 september 2015 beoordeeld

PRACHTIG gebouw, nabij het historisch centrum gelegen, maar is aan de binnenkant wel aan vernieuwing toe, bijvoorbeeld de vloerbedekking is erg versleten.geen airco in de kamers.geen isolatie. Tijdens mijn verblijf was het wel rond de 30 graden! Matig ontbijt, geen 3 sterren waard!

  • Verbleef: juni 2015, reisde alleen
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank chantal n
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Olesya S, Public Relations Manager van George Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 december 2015
Google-vertaling

Dear guest,
please, accept our sincere thankfulness for your choice and for the review
Regarding your opinion about a renovation - the part of the hotel has been already renovated.
The other part is still expected for it, but, as soon as there will be such possibility we will make a complete renovation…
We are also very sorry that you had faced with the inconveniences, caused by the absence of AC in your room.
Usually we are happy to offer the air ventilators to our guests, if it's too hot for them in their rooms…
And, of course, we will bring it to your room to next time!
Thanks so much for sharing your experience! We hope you'll venture back to Lviv to visit us again soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 november 2014 beoordeeld

George Hotel dateert nog uit de Habsburgse tijd en ademt nog steeds de atmosfeer van die jaren. Prachtig gebouw in neo-renaissance stijl, waarvan ook in het gerenoveerde interieur nog vele details bewaard zijn gebleven. Keurige service van de receptie, behulpzame doorman. Bovenal: zeer schappelijke prijzen.

  • Verbleef: september 2014, reisde voor zaken
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Diderik P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Olesya S, Public Relations Manager van George Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 november 2014
Google-vertaling

Dear guest, thank you so much for your kind review!
We are very happy to know that you liked our hotel so much.
I'm very glad that you found our hotel building beautiful and could even define that it was built in a Neo-Renaissance style and that it belongs to a Habsburgs period.
Of course we are also delighted to know that you was satisfied from our staff work.
Im sure that Your words will give them more energy, inspiration, and desire for becoming better and better all the time.
We are sincerely hoping that we will see you in the near future again!

With all the best from sunny Lviv, Olesya

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 oktober 2013 beoordeeld

Georg Hotel is zonder klachten goed geschikt voor een verblijf. Ik was er een week. De aankleding (of niet) is nogal kaal, je snakt naar een bloemetje in de gangen. Alles verder prima goede bedden, netjes, regelmatig schoongemaakt, extra veel baddoeken, uitgebreid ontbijt. Minibar goed gevuld, en zowaar niet duur. Oekraine Lviv is trouwens zeer de moeite waard: veel cultuur (belachelijk lage prijzen zo rond 8 euro voor een concert of opera), goede restaurants even zoeken maar dan ook geheel niet duur (10-15 euro zeer compleet diner, kan natuurlijk nog goedkoper) prachtige kerken die allen open zijn geen toegang. Wij komen nog en keer terug in Lviv en ik denk weer in Georg.

Kamertip: Kamers aan de zuidzijde zijn rustiger (suites liggen aan de straat, mooi gelegen aan de boulevard maar door kinderkopjes een hels lawaai). Gewone twee persoon kamer nemn dus.
  • Verbleef: september 2013, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Kees_en_Carla_12
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Olesya S, Public Relations Manager van George Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 juli 2014
Google-vertaling

Good morning!
Thanks for Your kind words.
We can't not to agree with Your opinion about the city, Lviv is really very beautiful..
You noted that You are planning to come back, nice to know that!
Looking forward to see You again!

Warm wishes from sunny Lviv, Olesya

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 april 2012 beoordeeld

Mooie oude gebouw in het centrum van de stad. Beleefde en attente personal.Veel keuze voor het ontbijt. Redelijke prijzen. Adviseren iedereen

Kamertip: Je kunt de auto veilig (gratis) voor de deur parkeren.
  • Verbleef: april 2012, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank svkarpinska
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Olesya S, Public Relations Manager van George Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 januari 2016
Google-vertaling

Dear guest,
thank you very much for your lovely feedback!
We are very glad to know that you enjoy our old hotel in the city centre!
Looking forward to see you here again!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken