Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Voor Cocktails hier wezen!”

Butler Gourmet&Cocktails Garden
Geclassificeerd als nr. 1 van 257 Restaurants in Zadar
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 12 US$ - 23 US$
Gegevens restaurant
20 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Een restaurant waar je heen moet zijn geweest in Zadar. Je zit er erg fijn en de omgeving is erg leuk gedaan. Het eten was er erg goed, maar de cocktails waren van een ander level. Met veel passie maken ze het eten en de cocktails voor jou. Steekt boven de prijskwaliteit verhouding uit!

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank Dino v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.075)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

8 - 12 van 1.082 beoordelingen

14 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi restaurant met prachtig uitzicht. Het eten was er top. Gaan er zeker nog een keer naar terug. Zeer vriendelijk personeel overigens!

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank peterkD6087RW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

De cocktails waren erg lekker. We hadden de vleesplank voor 2 personen besteld. Er waren veel verschillende stukken vlees en ook voldoende maar wij persoonlijk vonden het jammer dat 3 soorten vlees allemaal varkensvlees waren en vrij zout. We zouden hier wel terugkomen maar dan iets anders bestellen. Verder was zowel het drinken als het eten mooi opgemaakt. Je zit ook erg gezellig.

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank Demy G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 augustus 2021 beoordeeld

Heel lekker super bediening een echte aanrader ! Wel geen reservatie mogelijk dus vroeg gaan is de boodschap ! Kids aten kipnuggets en vonden het de lekkerste van de ganse reis !!

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank Do8510
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 augustus 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekker gegeten, porties meer of genoeg en de cocktails zijn ook een echte aanrader. Beste tot nu toe hier in Zadar. Zeker voor die prijs!

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank Voyager782497
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Butler Gourmet&Cocktails Garden bekeken, bekeken ook

 

In Butler Gourmet&Cocktails Garden geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in België. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.