Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veel, snel, druk maar echt lekker”
Beoordeling van Fife

Fife
Geclassificeerd als nr. 73 van 401 Restaurants in Split
Prijsklasse: 7 US$ - 14 US$
Keukens: Kroatisch
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken, Gezinnen met kinderen
Dineropties: Na sluitingstijd, Diner, Ontbijt, Lunch, Bezorgen, Reserveringen
21 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij vonden met z'n vieren om 21u snel een tafeltje. We namen alle 4 zeebaars en kozen 4 verschillende bijgerechten (spinazie, gegrilde groenten, puree en tartaar). Ieder kreeg 2 vers gegrilde vissen, heerlijk! Ook de groenten waren veel maar smaakten echt goed. De tartaar is een tube saus die de ober meteen op tafel legt. Je zit hier met veel (toeristen) bij elkaar, en de bediening wil duidelijk dat het vooruit gaat (er staan dan ook voortdurend wachtenden), maar wij hadden het hier echt naar onze zin.

1  Bedank goingto-euhm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling
Beoordelingen (2.665)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 2.666 beoordelingen

29 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Voor een snelle hap maar wel kwalitatief lekker eten en een leuke atmosfeer moet je hier zeker zijn!

Bedank Danique W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Denis O, Guest Relations Manager van Fife, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 juli 2017
Google-vertaling

Dear, thank you for your kind review!
We hope to see you again :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

naast vlees vooral lekkere visgerechten. Betaalbaar, vers en heel erg lekker! Wij zijn er 3 keer gaan eten die week. Er lopen wel veel zwerfkatjes rond. Maar zo lang je niks geeft vallen ze je niet lastig voor een vinnetje.

Bedank Alba O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Denis O, Owner van Fife, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 april 2017
Google-vertaling


Dear, thank you for your kind review. Hope to see you again :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 oktober 2016 beoordeeld

Redelijk platte commercie. Overvolle bezetting van de tafels. Weinig verfijnde keuken, maar wel grote hoeveelheden. Goed om de honger te stillen voor weinig geld.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank michel c
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Denis O, Owner van Fife, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 april 2017
Google-vertaling


Dear, thank you for your kind review. Hope to see you again :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Op aanraden van ons hostel hier wezen eten. Helaas veruit ons slechtse diner in Kroatië. Het eten wordt snel uitgeserveerd, maar is ongeinspireerd en smakeloos. Op zomerkampen met de scouting at ik vaak beter. De entourage is niet ongezellig, maar het licht is helaas zo fel dat het eten er nog minder lekker uitziet dan dat smaakt. Voor dit geld, ook al was het niet duur, kan je in Split op veel plekken veel beter eten!

Bedank Sander P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Denis O, Owner van Fife, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 april 2017
Google-vertaling


Dear, thank you for your review.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Fife bekeken, bekeken ook

 

In Fife geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding