Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (742)
Beoordelingen filteren
742 resultaten
Waardering van reizigers
443
236
42
10
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
443
236
42
10
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 742 beoordelingen
Beoordeeld op 26 november 2018

mooi proper hotel in centrum van de stad, heel dicht bij vele zaken, mooie ruime en propere kamers, mooie badkamer, vriendelijke staff, vlotte check in en uit, ontbijt zeer uitgebreid, info aan receptie.

Datum van verblijf: november 2018
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank marcbetjes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mercure Buchare... C, General Manager van Mercure Bucharest City Center, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 november 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

We very much appreciate your comments regarding your stay at the Mercure Bucharest City Center.

It is always a pleasure to receive positive feedback from a special guest.

Thank you again for sharing your experience, and we hope to welcome you back again soon.

Kind regards,
Elena Onofrei
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 juli 2018

Zeer goede locatie (rechtover een nieuw fantastisch restaurant Savart, een must!), personeel is heel vriendelijk en kamers zijn heel netjes! Goed ontbijt met professionele service! Vlakbij openbaar vervoer maar taxi's zijn er perfect op tijd en spotgoedkoop!

Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde alleen
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Tallulah S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alina V, General Manager van Mercure Bucharest City Center, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juli 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Many thanks for your visit and positive comments about our hotel and its location. Indeed, the hotel is situated in a part of the city center which is booming lately with nice array of bars, pubs, cafes and shops. More and more visitors actually prefer this zone as it is more cozy.

Hope to have the chance to welcome you again soon. Should you need any assistance for your further booking, please do not hesitate to contact us directly.

Sincerely,
Alina Vladulescu & the Mercure Bucharest City Center team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 januari 2018

Dit is een prima hotel op een centrale locatie (vlakbij het bekende Ateneul Roman). Het oude centrum is op loopafstand. Het metrostation is bovendien vlakbij. De kamers zijn prima ingericht. Het ontbijt is heerlijk. Kortom een prima hotel.

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank MichelM_Delft
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Raluca M, General Manager van Mercure Bucharest City Center, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 januari 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

We are pleased to see that you enjoyed your stay with us. Thank you so much for your visit and your superb words about our location, our rooms and service provided.

Should you plan to visit our city in the near future, you may contact us for the best offer.

Looking forward to welcoming you again,

Alina Vladulescu

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 september 2017 via mobiele applicatie

Wij boekten een standaard kamer in dit hotel dat op circa 15 minuten loopafstand van de oude binnenstad is gekregen. Rondom het hotel diverse restaurants en cafés. Het hotel viel zeker niet tegen... Keurige kamers met balkon en prima ontbijt. Aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding en vriendelijke medewerkers.

Datum van verblijf: september 2017
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Mark-Frank
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd op 21 september 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

We have proudly received your positive comment, for which we would like to sincerely thank you!

We are very happy to meet your expectations every time you visit us and look forward to welcoming you again soon.

Warm regards,

Raluca Mihaescu
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 oktober 2016

Dit was de twede keer dat wij hier overnacht hebben. Kreen dezelfde kamer. Helaas maar één badjas, maar dat was snel geregeld. Ontbijt was minder dan vorige keer, maar nog steeds goed. Service was uitstekend, hoewel bij het inchecken een misverstand was (werd later bij controle door andere medewerker recht gezet).
Bed: jammer dat er maar één groot dekbed was, eigenlijk te klein voor het bed.

Datum van verblijf: oktober 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Johan_Angie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alina F, General Manager van Mercure Bucharest City Center, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Guest,

We are happy to wleocm you everytime in Bucharest and thank you for returning to our property.

We do appreciate your 5-star raring. At the same time, your specific constructive points will help us improve the service and maintain it at high level - thank you!

See you soon and please let us know in case you need our assistance for your future booking.

Kindest regards,

Alina Fugaciu
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken