Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (733)
Beoordelingen filteren
734 resultaten
Waardering van reizigers
279
314
100
26
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
279
314
100
26
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 734 beoordelingen
Beoordeeld op 16 februari 2018 via mobiele applicatie

Mooie schone ruime kamers (12e verdieping), lekker bed, vriendelijke bediening, goed ontbijt en lekkere lounge. Steakhouse is ook echt een aanrader al weet ik niet of dit direct bij het hotel hoort. Hotel ligt in een goede buurt vlakbij een groot meer. Het centrum is met Uber goed te bereiken.

Datum van verblijf: oktober 2017
Reistype: Reisde alleen
Bedank pmvandermeer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 juli 2017

prima hotel voor een goede prijs en goed bereikbaar. Het ontbijt was iets minder dan je van dit hotel verwacht, maar het personeel helpt je met al hetgeen je nodig hebt.
een echte aanrader voor de zakelijke reiziger

Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Gerrit_NL_12
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Patrick C, General Manager van Pullman Bucharest World Trade Center, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juli 2017
Google-vertaling

Dear Gerrit_NL_12,
Thank you very much for choosing Hotel Pullman Bucharest. We really appreciate your positive feedback about our services and we are glad that your experience here was a positive one.
My team and I hope to welcome you again soon in our lovely hotel.
Best regards,
Patrick Carabin
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 juli 2016 via mobiele applicatie

Fijn hotel met goed personeel. Zeker een aanrader zakelijk en prive. Prachtig uitgebreid ontbijt. Altijd vriendelijke bediening. Heerlijk en goed restaurant. Kamers mogen wat opgefrist worden. Waarschijnlijk ooit kamers geweest waar gerookt mag worden.

Datum van verblijf: juni 2016
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Petroskie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Patrick C, General Manager van Pullman Bucharest World Trade Center, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 juli 2016
Google-vertaling

Dear Petroskie,
I would like to thank you very much for your feedback regarding our hotel. Your opinions are very important for us and I will discuss them with our team, in order to provide only the best quality of services to our Guests.
I hope we will have the opportunity to welcome you back again in our hotel in the future, to enjoy our services and our interesting promotions.
Best regards,
Patrick Carabin
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 juli 2016 via mobiele applicatie

Ik verbleef hier voor zaken. Alles was zoals je kan verwachten, netjes. Het ontbijtbuffet is rijkelijk en lekker. Alleen is het nogal ver van het centrum, je moet dus steeds een taxi nemen, overdag heel goedkoop, s avonds moet je rekenen op de goodwill van de chauffeur en betaal je vaak 3 keer zoveel.

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank KarenDjonck
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Patrick C, General Manager van Pullman Bucharest World Trade Center, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 juli 2016
Google-vertaling

Dear Karen,
I would like to thank you very much for choosing Hotel Pullman for your stay in Bucharest and for sharing your opinions with us and with other travelers. We really appreciate your comments and the useful feedback you offered us and we really hope to welcome you back in our hotel soon.
Best regards,
Patrick Carabin
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 september 2015

Datum van verblijf: september 2015
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Meer beoordelingen bekijken