Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.583)
Beoordelingen filteren
2.583 resultaten
Waardering van reizigers
1.424
829
228
47
55
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.424
829
228
47
55
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.583 beoordelingen
Beoordeeld op 3 mei 2019

Heb zeer veel gelogeerd sedert 1997 in Hotel Hilton (ex Athenee Plaza). Dit is een hotel met een fraaie Roemeense historie. Het is een compliment waard, dat men in staat is de Hilton standaard ook hier goed vast te houden. Felicitaties.

Datum van verblijf: april 2019
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank Anthony V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hilton_Bucharest, General Manager van Athenee Palace Hilton Bucharest, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 mei 2019
Google-vertaling

Dear Anthony V,

Thank you for choosing to stay at Athénée Palace Hilton and for taking the time to share such delightful feedback.

I can’t describe how important it is to us that we managed to exceed your expectations and offer you a memorable stay.

We indeed take pride both in our hotel’s history, as a landmark with over 100 years of existence, and in our central position within the heart of Bucharest.

We look forward to welcoming you again in the near future!

Kind Regards,
Rainer Gieringer
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 juni 2018 via mobiele applicatie

Wij sliepen hier 1 nachtje omdat we op doorreis waren. Hotel heeft geweldig bed, kamer enorm ruim en gelegen op top locatie. Absoluut een aanrader. Enige nadeel is dat de douche in bad hangt. Maar ja, als dat het enige is..

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank kimroben
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hilton_Bucharest, General Manager van Athenee Palace Hilton Bucharest, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 juli 2018
Google-vertaling

Dear Kim R,

Thank you for choosing Athénée Palace Hilton Bucharest and for taking the time to share your experience with the TripAdvisor community.

We are happy to hear that you enjoyed our large and comfortable rooms and central location of the hotel, close to some of the most important venues in the city.

We hope to have the pleasure of welcoming you again in our hotel!

Kind regards,
Rainer Gieringer
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 november 2017

prima hotel met zeer vriendelijk personeel gelegen centraal in de stadscentrum. Ontbijt was minder dan we van Hilton gewend zijn. Restaurant is een aanrader. prima eten tegen een redelijke prijs en uitermate vriendelijke bediening.

Datum van verblijf: november 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank Jozef Petrus B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hilton_Bucharest, General Manager van Athenee Palace Hilton Bucharest, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 november 2017
Google-vertaling

Dear Jozef,

Thank you for choosing to stay at Athénée Palace Hilton and for taking the time to share your feedback with the Trip Advisor community.

I am delighted to learn that you appreciated our services and the friendliness of our team members, as well as our hotel’s wonderful central location. Moreover, I am content to learn that you enjoyed the excellent food in Roberto’s Restaurant, and I would like to suggest you try the delicious treats in our Café Athenee on your next trip to Bucharest.

We are looking forward to the pleasure of welcoming you again in the future.

Best regards,
Aykut Korkmaz
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 november 2017

Alle comfort was aanwezig, maar voor zijn 5-sterrenklasse ontbrak het "extra". Service was correct, maar niet buitengewoon. De kamers waren ietwat saai en donker. Het ontbijt was goed, maar ook niet meer dan dat. Locatie van het hotel is uitstekend. Opgelet bij aankomst met de wagen, laat je niet "helpen" door een parkeerwachter, maar rijdt de parking voor het hotel op. Ons probeerde een "parkeerwachter" onmiddellijk te laten betalen voor een (duurdere) plaats die hij ons aanwees, buiten de hotelparking met de smoes dat de parking van het hotel vol stond.

Datum van verblijf: november 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank vlamingkoen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hilton_Bucharest, General Manager van Athenee Palace Hilton Bucharest, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 november 2017
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you for choosing to stay at Athénée Palace Hilton and for taking the time to share your feedback with the Trip Advisor community.

Feedback is of utmost importance to us in our striving for continuous improvement and your contribution to this is much appreciated. Guest satisfaction is extremely important to us and we will be sure to keep your comments in mind as we're always working to improve our overall guest experience.

On another note, thank you for your positive comments regarding our hotel’s excellent central location, close to the city's main points of attraction.
We hope you will give us another chance to prove to you the high quality service we are renowned for.

Best regards,
Aykut Korkmaz
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 oktober 2017

Zeer mooi rustiek hotel.
Goed gelegen in een aangename buurt.wandelafstand van historisch centrum.
Ruime kamers met alle comfort.
Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Perfect Engels.
Diverse mogelijkheden om te eten in en omgeving van het hotel.
Engelse pub is erg aangenaam.
Zeer ruim ontbijtbuffet.
Goede draadloze verbinding.

Kamertip: Update naar excutieve
Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank EmmChrist
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hilton_Bucharest, General Manager van Athenee Palace Hilton Bucharest, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 oktober 2017
Google-vertaling

Dear EmmChrist,

Thank you for choosing Athénée Palace Hilton Bucharest and for taking the time to share your review with fellow travelers.

I was happy to see that we have achieved our goal and created a memorable experience during your visit to Bucharest. I truly appreciate such positive feedback regarding our team members, hotel facilities and that we managed to offer you a comfortable stay.

We are looking forward to the great pleasure of welcoming you back to Athénée Palace Hilton during your next visit to Bucharest.

Best regards,
Aykut Korkmaz
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken