Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.951)
Beoordelingen filteren
2.951 resultaten
Waardering van reizigers
1.718
859
222
78
74
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.718
859
222
78
74
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.951 beoordelingen
Beoordeeld op 19 oktober 2019

Algemeen is dit een geweldig hotel. Heeft alle faciliteiten . Door eerdere ervaringen in bucharest, valt me op dat de kwaliteit van de kamer, service van schoonmakers(8.20 wakker maken om kamer schoon te maken), en kwaliteit van ontbijt matig is. Voor de helft van de prijs kan ik bij andere hotels meer luxe en een betere ervaring hebben.

Datum van verblijf: oktober 2019
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Maarten P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
andreeanacu, Guest Relations Manager van Radisson Blu Hotel Bucharest, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 oktober 2019
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

It was a pleasure welcoming you at the Radisson Blu Hotel for your trip to Bucharest and it can bring me great joy to read that you enjoyed the facilities we offer for our guests relaxation.

I am sorry to read your impressions regarding the quality of breakfast and I would like to hear more about your suggestions of what we could add to the buffet- you opinion is the most important for us and we always guide our services through our guests recommendations.

We are looking forward to welcome you back whenever your travels will bring you to Bucharest.

Kind regards,
Andreea Nacu
Guest Relations Manager


Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 augustus 2019

super zeer tevreden met alles !! hotel super ook zeer goed gelegen boekarest zeker de moeite !! ook onze trips naar de kastelen en de bergen of de zwarte zee super !! meer dan de moeite waard om de roemeense cultuur te proeven en op te snuiven !!

Datum van verblijf: juli 2019
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank danny v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
andreeanacu, Guest Relations Manager van Radisson Blu Hotel Bucharest, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 augustus 2019
Google-vertaling

Dear Valued Guest,


Thank you for taking the time to review our hotel and recommend our services and facilities. We were delighted to read your positive comments.


We look forward to welcome you back to the Radisson Blu Hotel whenever your travels will bring you back to Bucharest and we will do our best to exceed your expectations every time.


Sincerely yours,
Andreea Nacu
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 juli 2019 via mobiele applicatie

Zeer luidruchtig in de nacht. Dames van lichte zeden benaderen je bij de ingang van het hotel, al vanaf de middag.
Bediening is onvriendelijk. Het hotel hanteert strikte regels zoals geen gebruik meer mogen maken van zwembad na uitchecken. Erg klantonvriendelijk

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank bashimubanga
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
andreeanacu, Guest Relations Manager van Radisson Blu Hotel Bucharest, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 juli 2019
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you for choosing Radisson Blu Hotel for your trip to Bucharest.

Indeed sir, in order to avoid overcrowding, the access to the indoor and outdoor pool is granted to the guest that have allocated a room number. With this procedure, we also avoid unwelcome guest from the outside of the hotel. As I am sure you noticed, while arriving by the pool area, my colleagues ask for your room number as well as for a certain bracelet provided by the reception.

As well, kindly note that we forbid any solicitation of illegal services on hotel property and immediately ban anyone caught doing so. As I am sure you can understand, imagine judging who is and who is not a prostitute is very delicate subject, and we have in fact made false accusations in the past. To further our security efforts in front of the hotel we have hired an outside security agency to manage the parking area in front of the hotel and to be vigilant with undesired visitors. We strictly prohibit anyone soliciting such services and formally ban them from entering the building, unfortunately we do not have any authority on what goes on the public street and rely on the authorities to assist in these matters.

I strongly hope to have the opportunity and personally welcome you and your family to our hotel in the near future and prove to you the real quality of the high standard services we deliver.


All the best,
Andreea Nacu
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 juli 2019

,Het hotel heeft een goede ligging, vriendelijk en professionele medewerkers en een zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Wij hadden door onze kamerkeuze ook toegang tot de executive lounge: uitmuntende voorzieningen en service.

Datum van verblijf: juli 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank f2hbjjmelssen438
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
andreeanacu, Guest Relations Manager van Radisson Blu Hotel Bucharest, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 juli 2019
Google-vertaling

Dear Valued Guest,


Thank you for taking the time to review our hotel and recommend our services and facilities. We were delighted to read your positive comments.


We look forward to welcome you back to the Radisson Blu Hotel whenever your travels will bring you back to Bucharest and we will do our best to exceed your expectations every time.


Sincerely yours,
Andreea Nacu
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 januari 2019 via mobiele applicatie

Hotel is heel mooi en proper. Hotel heeft een goede en complete fitnesszaal en zwembad/wellness. De bediening in de business room (Marius) was . Heel behulpzaam en altijd met een glimlach. Aanrader!

Datum van verblijf: januari 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 5339Marijn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
andreeanacu, Guest Relations Manager van Radisson Blu Hotel Bucharest, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 januari 2019
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you for letting us know your thoughts following your visit.

We are delighted to know that you've enjoyed your stay and that you've noticed our staff politeness and professionalism.


Thank you for choosing our hotel and we look forward to welcome you back soon.

Best wishes,
Andreea Nacu
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken