Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 134
Aanbieding bekijken
Expedia.com
US$ 134
Aanbieding bekijken
Trip.com
US$ 126
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 19/08/22
Hotels.comUS$ 134
PricelineUS$ 134
getaroom.comUS$ 148
alle 16 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.977)
Beoordelingen filteren
1.977 resultaten
Waardering van reizigers
1.109
716
123
18
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.109
716
123
18
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.977 beoordelingen
Beoordeeld op 23 december 2021

In het centrum gelegen hotel
Met de grandeur van vroeger stijl
Niet zo grote kamer ,smal, maar toch goed en rustig
Badkamer goed uitgerust
Het ontbijt wel de moeite, uitgebreid met alle cuisines, champagne

Datum van verblijf: oktober 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank pattyH16
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 23 oktober 2020 via mobiele applicatie

Wij hadden al maanden geleden geboekt zonder verplaats of afzeggingsmogelijkheid maar door de Corona konden we niet komen. Keer op keer hebben we toch mogen verplaatsen en werkte het hotel heel goed mee. Wij mochten met de oude boeking nog steeds komen.
Heel goed hotel
en heel aardig personeel bij het ontbijt en ook de huishouding.
Lekker en vers ontbijt en mooi locatie en parkeerplaats is beschrikbaar

Datum van verblijf: oktober 2020
Reistype: Reisde voor zaken
3  Bedank Suphawadee
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 2 oktober 2019

We hadden hiervoor gekozen als tussenstop op onze reis naar Dubrovnik.
Het hotel voldeed volkomen aan de verwachting. Vriendelijk personeel en goede bediening.
De afgesloten privé-parking achter het hotel was voor ons doorslaggevend in onze keuze voor dit hotel.

Datum van verblijf: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank 836emielm
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 juli 2019

Het hotel ligt aan de Petrinjska Ulica, een straat die uitkomt op het Ban Jelačić plein, het centrum van Zagreb. Het heeft een ruime lobby met een bank en twee stoelen. Achter de lounge is een bar waar je rustig wat kunt drinken. Loop je wat verder dan is daar het restaurant waar je uitgebreid kunt ontbijten. Het personeel daar is buitengewoon aardig en behulpzaam. Bij aankomst werden wij zeer vriendelijk ontvangen bij de receptie. Wij logeerden op de 6e etage. De kamer was ruim en keek uit op de straat aan de voorkant. Je hoorde niets van het verkeer. De bedden waren prima, iets wat ik zeer belangrijk vind. Alles was brandschoon en de airco functioneerde goed. Er waren ook wat minpunten. De kamer had maar 1 stopcontact om je telefoon op te laden. Je kan daarvoor ook het stopcontact in de badkamer gebruiken dat eigenlijk bedoeld is voor een scheerapparaat. De badkamer had een heel grote wastafel die veel ruimte in beslag nam, zodat toilet en bad vlak naast elkaar stonden.Daardoor kon je moeilijk het bad in en uit. Daarbij had het bad een hoge instap, niet ideaal voor wat oudere mensen. De handdoeken waren absurd groot, zodat wij standaard de wat kleinere gebruikten.
Extra's: gratis kofiie in de lounge, ijskoude kannen water naast de lift, op verzoek gratis ijsblokjes voor op de kamer en overal gratis wifi.

Datum van verblijf: juni 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Zakelijk118
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 30 november 2018

Was alweer 2 jaar geleden, maar het hotel is niets veranderd. Prettig personeel en goede service. Kamers zijn niet al te groot, maar wel prima in orde. Het hotel begint wel wat gedateerd te raken. Parkeren achter het hotel is prima.

Kamertip: Neem een iets grotere kamer dan standaard
Datum van verblijf: november 2018
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Bart W
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken