Bij ons bezoek in juni in Peru wilden natuurlijk Machu Picchu niet missen. Wij hadden niks van te voren geregeld omdat we hoorden dat heel veel mensen het ter plekke regelden. Uiteindelijk wilden we 2 dagen voor vertrek uit Cuzco onze Machu Picchu tickets kopen. We hadden pech.... het was UITVERKOCHT! Zowel bij reisbureaus (Ik was bij Ecopackers) als bij het gemeentehuis. 0 plaatsen waren er over voor entree tickets naar Machu Picchu. Dat kan je toch niet geloven een bezoek aan Peru zonder Machu Picchu te hebben bezocht! Via een local zijn we terecht gekomen bij Roland van Green Peru Adventures. Die zei dat hij wellicht nog wat kon regelen. Yeah right... bij het gemeente huis kunnen we geen kaarten meer krijgen maar bij dit reisbureau wel? Believe it or not... Roland heeft 2 entree kaarten voor Machu Picchu weten te bemachtigen en 2 voor de trein! Daarnaast heeft hij ons ook nog gebracht naar het treinstation en weer opgehaald! Om het verhaal nog mooier te maken praat hij ook gewoon Nederlands! Geen twijfel aan voor je tours in Peru BOEK JE HIER!! Nogmaals bedankt voor de onvergetelijke trip Roland!