Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.920)
Beoordelingen filteren
2.920 resultaten
Waardering van reizigers
1.350
1.195
275
51
49
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.350
1.195
275
51
49
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.920 beoordelingen
Beoordeeld op 7 december 2017

Pro :
- hotel bevindt zich rechtover de uitgang van de luchthaven. Je stapt de luchthaven buiten, steekt de straat over en stapt het hotel binnen. Ideaal als je 's avonds aankomt en om 5 AM alweer vertrekt.
- de kamer was heel ruim en de bedden comfortabel.
- mooie badkamer met regendouche
- goede isolatie want er was geen lawaai hoorbaar van vliegverkeer
- mooie bar met lekkere coctails
- prima WIFI
- veilig : om van de receptie naar het kamergedeelte van het hotel te gaan, had je een kamersleutel nodig.
Contra :
- heel duur : 190 USD/nacht, zonder ontbijt : je betaalt hier gewoon de locatie.
- geen minibar of frigootje

Datum van verblijf: november 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank LadyFromBelgium
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 december 2017 via mobiele applicatie

Dit hotel ligt zeer goed t.o.v het vliegveld. Straat oversteken en je bent er. Vriendelijke baliemedewerkers. Goed restaurant en Mooie kamers. Het is een modern hotel. Goed ontbijt. Het personeel in het restaurant is zeer attent.

Datum van verblijf: november 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank RobHalsteren
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 februari 2017 via mobiele applicatie

Zo was dat even lekker relaxed. Tijdens onze reis door Chili hier 2 keer een nacht geslapen. 1 keer i.v.m overstap naar Paaseiland en 1 keer i.v.m overstap naar Amsterdam. Vanuit de aankomsthal steek je de weg over (bagagrkarretje kan gewoon mee) en je bent direct in het hotel. Vriendelijke receptiemedewerkers, ruime nette kamer, goed uitgeruste fitness en een zwembad. Ontbijtbuffet was zeer uitgebreid (jammer dat je op een gegeven moment toch evht vol zit) en het diner was ook heerlijk. Redelijk prijzig allemaal, maar het extra comfort is het zeker waard. En 's ochtends geen filestress maar gewoon oversteken en je bent er.

Datum van verblijf: januari 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Kaap71
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 november 2016

Het hotel heeft grote, comfortabel ingerichte, kamers. Het restaurant biedt een goede keus maar is voor Chili wel aan de prijzige kant. Maar staat gemak voorop? Dan is er geen betere keus! Het is letterlijk niet meer dan 2 minuten lopen naar de vertrek- en aankomsthal van de luchthaven

Datum van verblijf: november 2016
Reistype: Reisde alleen
Bedank Marjan d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 november 2016

We waren zeer tevreden over dit hotel en de voorzieningen.

De kamer is zeer ruim, en bedden waren erg comfortabel. Er was zelfs nog een zeer ruim extra dekbed beschikbaar, wat wij konden waarderen.

Het restaurant biedt ruime openingstijden, en de service is zeer adequaat en correct. Tip: er is aan de zijkant een heel prettig terras waar je met een drankje in de zon kunt zitten.

Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank K704LZmichell
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken