Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (630)
Beoordelingen filteren
630 resultaten
Waardering van reizigers
400
177
40
10
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
400
177
40
10
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 630 beoordelingen
Beoordeeld op 27 november 2016

Misschien kwam het doordat ik een 1 persoonskamer had, maar de kamer was echt een teleurstelling. Een kleine (9 m2 inclusief badkamer) kamer in het souterrain. Het was alsof je in een cel verbleef! Nou ja, het had wel comfortabel bed, het ontbijt was prima, het personeel vriendelijk en de locatie in Providencia was ook goed. Maar dat vertaalt zich dan ook in mijn waardering. Voor de kamer was de beoordeling niet meer dan matig geweest.

Verbleef: november 2016, reisde alleen
Bedank Marjan d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MeridianoSP, Director de Relaciones con Clientes van Meridiano Sur, Petit Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 december 2016
Google-vertaling

Dear guest,
We want to thank you for taking your time to make your review because your opinion is very important to us.
We are deeply sorry to know you didn’t feel comfortable in your room.
You chose one of the cheapest room in our hotel. If you go to our web site , you will find all the specifications of the hotel, its facilities, room size and rates .... all this accompanied with a lot of pictures
It is a pity your travel agent,, who knows our hotel, hadn’t been able to offer you a better room according to your requirements and expectations. We have to 4 different categories of rooms to offer!
Once again, we want to thank your time and words.
We would be pleased to host you on your next visit.

Kind regards,

Frank Aros

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 mei 2014

Prima klein hotel in de wijk Providencia. Vraag wel om een kamer op de 1e of 2e etage. Zeer schoon, goede bedden en een goed, uitgebreid ontbijt. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, dat er voor zorgt dat je je snel thuis voelt. Vlak bij is het metro station Manuel Montt en is een groot scala aan restaurants.

Verbleef: mei 2014, reisde voor zaken
Bedank Robert V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 maart 2012

Zeer vriendelijke ontvangst in een sfeervol hotel. Goede locatie, direct in het centrum maar toch erg rustig. Hotel is compact en niet al te groot wat echt helpt om een persoonlijke sfeer te creëren. Personeel erg behulpzaam en klantvriendelijk

  • Verbleef: januari 2012, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Patrick K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 29 mei 2011

We verbleven er voor één week.
Service was uitzonderlijk.
Personeel spreekt Engels en hielp ons met alles waar we om vroegen, vanaf de nabijgelegen wasserij tot het boeken van excursies en restaurants.
Kamers waren klein maar leuk.
Gratis wifi is een voordeel.
Tuin naast de ontbijtzaal is prettig - met tafels en stoelen om te ontspannen aan het eind van de dag.
Enige nadeel is het verkeerslawaai op de kamers.
Locatie is geweldig, een paar blokken van de drukke Providencia Ave in één van mooiste delen van de stad.

Bedank wrsullivan553
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 11 november 2010

De kamers zijn niet groot maar de prijzen weerspiegelen dit.
Maar dit is een prachtig hotel met veel hard werken om de lounge en eetruimtes gezellig te maken, de kamers zijn schoon en de bedden comfortabel.
Er is een prachtige intieme binnenplaats met een kleine zonnetrap.
Wij waren hier voor een tussenstop naar Atacama.
Maar dit hotel is ideaal voor een langer verblijf en is alles wat je wilt van een niet-rommelige plek om te verblijven.
Ik vond dit hotel erg fijn.

Bedank David G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Meer beoordelingen bekijken