Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Singapore
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.561)
Beoordelingen filteren
2.565 resultaten
Waardering van reizigers
2.098
336
84
29
18
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.098
336
84
29
18
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.565 beoordelingen
Beoordeeld op 28 april 2017

we hadden een cruise geboekt vanuit Singapore en wilde wat extra tijd daar doorbrengen.
na wat contacten met relaties die Singapore goed kenden, hebben we op hun aanraden gekozen voor dit hotel.
het was een goede tip, aangezien het ons zeer goed bevallen is. we hadden een mooie kamer met zicht op de haven en het "futuristische hotel op poten". mooi uitzicht dus en ook zeer centraal gelegen - op loopafstand naar oa enkele leuke tempels en China Town en het centrum....
diverse dingen bezocht - rondvaartje ( dat viel wat tegen! - dus geen aanrader!). Botanische tuinen wel..... veel plezier

Datum van verblijf: maart 2017
Bedank pietm770
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Giovanni V, General Manager van The Fullerton Bay Hotel Singapore, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 april 2017
Google-vertaling

Dear piet m,

We appreciate your review and thank you for your kind words and preference.

My team and I look forward to welcoming you back to the heart of Singapore!

Kind regards,

Giovanni Viterale
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 april 2017 via mobiele applicatie

Alles klopt! Super vriendelijke staff, hulpvaardig en persoonlijk. De kamers zijn tot in detail perfect. Fantastisch uitzicht vanaf de kamer en vanaf het zwembad. Tgv ons 25 jarig huwelijk werden we verrast met een heerlijke fles wijn.

Datum van verblijf: april 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Marschrep
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Giovanni V, General Manager van The Fullerton Bay Hotel Singapore, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 april 2017
Google-vertaling

Dear Marschrep,

Thank you for reviewing your visit! We appreciate your feedback as it helps us to focus on what is important to all our guests.

We look forward to being at your service and to welcoming you back to the heart of the Lion City!

Kind regards,

Giovanni Viterale
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 april 2016 via mobiele applicatie

Voor een super luxe terras beleving is dit hotel meer dan de moeite waard. Prijzen zijn hoog passend bij de locatie maar het uitzicht en de sfeer is wat je er gratis bij krijgt. Uitzicht is over groot deel van Singapore naar met name over marina bay

Datum van verblijf: april 2016
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank MichielM422
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Giovanni V, General Manager van The Fullerton Bay Hotel Singapore, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 april 2016
Google-vertaling

Dear Michiel M,

Thank you for the preference and for reviewing The Fullerton Bay Hotel visit!

My team and I appreciate your feedback and we look forward to welcome you back for another memorable experience in Singapore!

Kind regards,

Giovanni Viterale
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 maart 2016

wat onmiddellijk opvalt is een zeer attente en erg vriendelijke personeelsploeg - niets is hen teveel en zijn zeer behulpzaam - kamers zijn op en top kwa luxe en netheid - zeer lekker en uitgebreid ontbijt

Datum van verblijf: februari 2016
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Marc D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Giovanni V, General Manager van The Fullerton Bay Hotel Singapore, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 maart 2016
Google-vertaling

Dear Marc D,

My team and I are delighted to receive your Fullerton Bay review!

We would like to thank you for the preference and for your feedback; looking forward to welcoming you back for another enjoyable experience at The Fullerton Bay Hotel Singapore!

Yours sincerely,

Giovanni Viterale
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 november 2015 via mobiele applicatie

Kom al aantal jaren in Fullerton, uitstraling van monumentale pand is fantastisch. Niet voor niets Singaporean Heritage. Daarnaast is de service in dit hotel fenomenaal. Geen vraag is teveel en alles wordt op een enorm vriendelijke manier opgelost. Hoop er nog jaren te komen.

Datum van verblijf: november 2015
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank 242gw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Giovanni V, General Manager van The Fullerton Bay Hotel Singapore, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 november 2015
Google-vertaling

Dear g w,

My team and I are delighted that you've had a comfortable stay and was well taken care of
during your visit, experiencing The Fullerton Bay Hotel service and facilities with prime views of the Bay!

We are looking forward to welcome you back to Singapore!

Kind regards,

Giovanni Viterale
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken