Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Nanjing
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.360)
Beoordelingen filteren
1.360 resultaten
Waardering van reizigers
590
633
112
18
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
590
633
112
18
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.360 beoordelingen
Beoordeeld op 24 juni 2018

Mooi hotel, leuke moderne Kamers
Op executive floors minibar inbegrepen
Gelegen op ideals plaats, zowel winkelen, uit eten, sight seeing
Mooi zicht zeker als je een Kamer op hogere etages hebt
Goede service

Kamertip: Kids zeker hogere etage
Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank marcbleek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 januari 2018 via mobiele applicatie

Leuk hotel goede kamers, vooral stil maar de airco is zoals zo vaak in China een grote rommelhoop. Er zijn een hele hoop restaurantjes in de buurt. Dus uit eten gaan is een Ludwig en je zit op de kruising van de 2 metro lijnen dus je kan alle richtingen uit.
Hotel is dus een aanrader in Nanjing.

Datum van verblijf: januari 2018
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank koenb934
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juli 2016

Prima hotel in het centrum van Nanijng, er zijn 2 opties om in dit hotel hotel te verblijven.
het oude deel is goed en lagere in kamerprijs, kamers zijn kleiner en wat van een oudere datum.
verblijf je in de nieuwe toren dan zijn de kamers ruim van opzet, zeer mooi, zeker een verblijf in deze toren vanaf verdieping 40 t/m 56 is zeer de moeite waard.

Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank HuubT20
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 juni 2016 via mobiele applicatie

Jinling in downtown Nanjing is een fijn hotel. Nette kamers, goed ontbijt en schappelijke prijzen voor de kamer. De bediening snapt hoe het moet en spreekt goed engels. Dat is wel eens anders in China. Mooie shopping malls in de buurt, en twee metrolijnen voor de deur. Jinling is een vertrouwd adres in Nanjing.

Datum van verblijf: juni 2016
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Jhwh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 april 2016 via mobiele applicatie

Alles wat je wenst aan een hotel, super kamer, bed, ontbijt en locatie!!! Uitzicht vanuit m'n kamer op de 43 ste verdieping is super. De fitness ruimte is ook heerlijk met zwembad en spa en zeer behulpzame mensen. Dus ik zou dit altijd weer boeken

Datum van verblijf: april 2016
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Tjalkie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken