Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Hongkong
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Hotels in de buurt
Beoordelingen (4.164)
Beoordelingen filteren
4.169 resultaten
Waardering van reizigers
3.715
342
68
17
27
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
3.715
342
68
17
27
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 4.169 beoordelingen
Beoordeeld op 4 april 2018

"Vanaf aankomst tot ons vertrek was alles geweldig hier. Vriendelijke ontvangst, je persoonlijk vanaf de receptie naar je kamer gebracht. Op de 25ste etage hadden we een geweldig uitzicht over de haven en Hongkong. Waar je ook komt in het hotel, lounge, een van de restaurants of zwembad overal is iedereen even behulpzaam en vriendelijk. Hoewel het niet echt voordelig is krijg je hier erg veel kwaliteit en genot voor hetgeen je betaald en dat is het allemaal zondermeer waard.

Datum van verblijf: april 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank koksaskia
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
YKachko, Manager van Four Seasons Hotel Hong Kong, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 april 2018
Google-vertaling

Dear koksaskia,

What a wonderful review of your recent experience! We really appreciate all the feedback we receive from our guests who take time to share the highlights of the stay with us.

I was delighted to learn that everything was perfect, from the moment of your arrival to the day of your departure. I sincerely hope that we will have the opportunity to welcome you back soon.

Best wishes,

Yonatan Kachko
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 januari 2016

Het topniveau op bijna alle vlakken lijkt zelfs onwaarschijnlijk. Maar is wel de realiteit voor de Clubkamers.Extreem goede service, zowel van housekeeping als van de Club staff. Ook de coffee shop (The Lounge) is uitstekend.

Kamertip: Kamers met zicht op de haven
Datum van verblijf: januari 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank ignaced2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
YKachko, Manager van Four Seasons Hotel Hong Kong, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 januari 2016
Google-vertaling

Dear Ignace D,

Thank you for your fantastic review of Four Seasons Hotel Hong Kong.

We are delighted to read that you had such a great time with us. Thank you for your compliments about the outstanding service offered by all the team members. We really do appreciate when guests notice our dedication and I will be sure to thank them on your behalf and in particular everyone in housekeeping, Executive Club and The Lounge.

We all look forward to welcoming you back soon.

Kind regards,

Yonatan Kachko
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 11 december 2014

We verbleven hier twee nachten. Kamer was meer dan OK maar alle restaurants in het hotel waren al volgeboekt. Je moest meer dan 45 minuten wachten voor een tafel voor lunch en dat is niet leuk als je net aangekomen na een 12 uur durende vlucht en je kan nog niet in je kamer. In de hal staan banken maar die waren allemaal al ingenomen door Chinese gezinnen met kinderen.
Onze reisagent gaf ons een 2 x een $75,00 voucher voor de Spa. Ik wilde een pedicure en een manicure: volledig geboekt voor de komende drie dagen, we verbleven voor twee nachten. Je hebt dan niets aan zo'n voucher.
Personeel is erg aardig en probeert te helpen zoveel mogelijk, maar het is een business hotel en ook veel evenementen plaats in het hotel zoals seminars en bruiloften. Druk, druk, druk!

2  Bedank AngelitaNienhuis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.nl.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
QuintonLu, Manager van Four Seasons Hotel Hong Kong, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 december 2014
Google-vertaling

Dear AngelitaNienhuis,

Thank you for posting a review of your stay at Four Seasons Hotel Hong Kong.

While I am delighted that overall you were pleased with the service provided to you by the team and that you were happy with the guest room, we are deeply concerned that in some areas we had fallen short of your expectation. We are very sorry that you had found the hotel to be too busy during the time of your visit and that we were unable to offer you a table for lunch upon arrival. We can understand how tiring it must have been after the long journey and I have shared your feedback with the teams concerned for review, as we endeavour to continuously improve our service and procedures.

We hope this did not detract from your stay as we very much look forward to welcoming you back on your next visit to Hong Kong. Thank you again for taking time to share such valuable feedback.

Sincerely,

Quinton Lu
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 juli 2014

Luxe hotel aan de kust, de hoogbouw geeft het voordeel door de grote ramen van mooie vergezichten en bedrijvigheid op zee, super mooie ruime kamers en alle mogelijk luxe en idem badkamer. Verzorgd continentaal ontbijt met voor iedereen wat. Op enkele stappen van het hotel bevindt u zich in het hartje van Hong Kong stad waar veel te ontdekken valt.

Datum van verblijf: augustus 2013
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Ludo S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
QuintonLu, Manager van Four Seasons Hotel Hong Kong, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 juli 2014
Google-vertaling

Dear Ludo S,

Thank you for taking the time to share such gracious feedback from your recent experience at Four Seasons Hotel Hong Kong.

I am delighted that you enjoyed our harbour side location, offering direct access to the ifc Mall and close proximity to the other gems of the Central district. I am thrilled that you enjoyed the spacious accommodations with views of Victoria Harbour and over-sized bathrooms within - some of the largest in the city.

Thank you again for your kind words of your recent stay with us. We can’t wait to welcome you back soon.

Sincerely,

Quinton Lu
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 januari 2013

Service, kamers, faciliteiten waren super. Ik had iets meer van de entree verwacht, een beetje kaal, maar als je wil genieten van de 2 beste sterren restaurants van HK en een bar waar men nog weet hoe het hoort dan is dit toch wel de beste combinatie in HK. Via het hotel is ook de IFC mall bereikbaar. Even terugkomend op de restaurants, als je voor dit hotel kiest dan moet je zeker beide proberen. Uniek.

Datum van verblijf: oktober 2012
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Martin P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken