Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Hongkong
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.180)
Beoordelingen filteren
2.180 resultaten
Waardering van reizigers
715
1.093
280
45
46
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
715
1.093
280
45
46
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.180 beoordelingen
Beoordeeld op 20 augustus 2017

Ik heb hier 5 dagen geslapen; prima kamers; goede douche en centraal in Kowloon vlak bij vele restaurants. Wel jammer dat de kamers nog niet beschikbaar waren toen we vroeg arriveerden vanuit Europa. Prijs is in verhouding tot gebodene.

Datum van verblijf: juli 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Mister_Fisshh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ParkHotelHongKong, Hotel Manager van Park Hotel Hong Kong, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you for staying with us recently and for taking the time to share your experience on TripAdvisor. It is a pleasure to learn of your satisfaction with the hotel’s location and guest room environment. We are happy to receive such recognition.

We have noted your valuable feedback on the check-in time. In general, our check-in time is 14:00. We strive to fulfill guest needs at whenever possible. If guests plan to arrive earlier than the hotel's official check-in time and want to guarantee that they would be able to check into the room upon arrival, we would advise guests to reserve the night prior to the date of arrival or choose the add on service of early check-in with surcharge if you book room via our hotel website. Please rest assured that we will make every effort to seek continuous improvement in providing our guests with the best service experience.

Once again, thank you for your feedback and we look forward to welcoming you back in the near future.

Warmest regards,
Michelle Mak
Hotel Manager
Park Hotel Hong Kong

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 april 2017

Dit hotel heeft aan de buitenkant een eenvoudige uitstraling, maar binnen voldoet het aan alles wat je in een hotel nodig hebt. Ontbijt is prima verzorgd.
Personeel is vriendelijk en zijn uiterste best doen om de gast het naar de zin te maken.
Lekker centraal gelegen vlakbij metro station, waar mee je heel eenvoudig de stad kunt doorkruisen.

Kamertip: Kamer op hogere verdiepingen geven een prachtig zicht over de stad, zeker in de avond,
Datum van verblijf: maart 2017
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank LB12106
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ParkHotelHongKong, Hotel Manager van Park Hotel Hong Kong, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 april 2017
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you for staying at Park Hotel Hong Kong during your recent visit and for taking the time to share your experience on TripAdvisor. We are pleased to learn that you enjoyed your stay and sincerely appreciate your kind words regarding the hotel and the team. We look forward to welcoming you back with another wonderful stay at Park Hotel Hong Kong soon.

Warmest regards,
Michelle Mak
Hotel Manager
Park Hotel Hong Kong

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 mei 2016 via mobiele applicatie

De entree van dit hotel valt een beetje tegen, maar dat maakt de kamers des te beter. Check in is efficient en vriendelijk. Er gaan grote volumes klanten door dit hotel. Het hotel heeft een goed buffet restaurant waar ik heerlijk heb gegeten. Ik was in HK voor mijn China visa, via CTS, Park hotel ligt op loop afstand van Hun kantoor, ideal dus.

Datum van verblijf: mei 2016
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank JandenBraber
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ParkHotelHongKong, Hotel Manager van Park Hotel Hong Kong, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 juni 2016
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you for choosing Park Hotel Hong Kong as your preferred choice of accommodation during your recent visit, and for taking the time to share your experience with us. We are delighted to learn of your satisfaction with the guest room, Park café and the service provided by our Front Desk team. We are happy to receive such recognition and have shared your kind comments with our team.

We have noted your valuable feedback on your impression of the hotel entrance and are sorry if it may not impress you. We look forward to welcoming you back in the near future.

Warmest regards,
Michelle Mak
Hotel Manager
Park Hotel Hong Kong

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 december 2015 via mobiele applicatie

Zoals in elk hotel in Hongkong zijn de kamers klein. Ook hier, maar goed ingericht en met een geweldig uitzicht. Prijs is iets hoog, maar voor het beperkt aantal dagen te doen. Prijs/kwaliteit is goed. Daarnaast centrale ligging in Hongkong.

Datum van verblijf: januari 2015
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 21Nabby
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ParkHotelHongKong, Hotel Manager van Park Hotel Hong Kong, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 december 2015
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you for choosing Park Hotel Hong Kong as your preferred choice of accommodation during your recent visit, and for taking the time to share your experience with us on TripAdvisor. We are delighted that you enjoyed your stay.

We have noted your valuable feedback on the size of guest room. Currently, our hotel has 346 guest rooms in various categories and wide range of sizes to suit guest preference and needs. Guests are welcomed to make special request upon their room reservations and we certainly make the best arrangement for our guests if we know their preference in advance or during their stay though it is not guaranteed and subject to situation.

In regard to your comment on the room rate, we seek your kind understanding that room rate may change depending on the market situation. We highly recommend you to book directly through our website to enjoy the best rate guaranteed as well as other ad hoc promotional and privilege offers. Please rest assured that we will make every effort to seek continuous improvement in providing our guests with the best service experience.

Once again, thank you for your time and we look forward to welcoming you again in the near future.

Warmest regards,
Michelle Mak
Hotel Manager
Park Hotel Hong Kong

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 augustus 2014

Park Hotel Hong Kong, Chatham Road, prima hotel, ruime kamer, en uitstekende service.
Klein maar ok barretje, op de begane grond. Personeel vriendelijk en bereid tot alle hulp ( maar dat is eigenlijk overal in Hong Kong )

Kamertip: Boven de 4e etage
Datum van verblijf: augustus 2014
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Geert J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ParkHotelHongKong, Hotel Manager van Park Hotel Hong Kong, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 augustus 2014
Google-vertaling

Dear Geert,

Thank you for choosing Park Hotel Hong Kong as your preferred choice of accommodation during your recent visit, and for taking the time to share your delightful experience with us on TripAdvisor. It is our honour to have brought you an enjoyable experience and your valuable comments are testament to our dedication to service excellence. At Park Hotel Hong Kong, we endeavour to bring joy and love to all our guests.

Once again, thank you for your time and we look forward to welcoming you back with another wonderful stay at Park Hotel Hong Kong soon.

Warmest regards,
Michelle Mak
Hotel Manager
Park Hotel Hong Kong

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken