Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 08:30 - 16:30
  
Google
Manieren om Het Paleismuseum te ontdekken
vanaf 9,50 US$
Meer info
Verboden stadskaarten
7 beoordelingen
vanaf 8,99 US$
Meer info
vanaf 28,00 US$
Meer info
vanaf 55,00 US$
Meer info
Beoordelingen (13.765)
Beoordelingen filteren
13.765 resultaten
Waardering van reizigers
7.816
4.207
1.406
248
88
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
7.816
4.207
1.406
248
88
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 13.765 beoordelingen
Beoordeeld op 6 oktober 2018

Het is heel bijzonder hier rond te lopen. Prachtige overweldigende gebouwen en aan het einde is een heel mooi park. Het is hier alleen niet heel relaxed rondlopen ivm hordes toeristen (je kan niet even rustig naar binnen kijken bij bepaalde gebouwen), maar zeker een aanrader om te gaan bekijken. Een tip: de museumkaartjes kan je een stuk voor de ingang rechts kopen, dat was voor ons eerst niet helemaal duidelijk!

Datum van activiteit: september 2018
Bedank kimbakt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 september 2018 via mobiele applicatie

Ja echt mooi. En goed onderhouden. Zeker naar toe gaan. Hoe verder naar achter hoe mooier. De tuinen zijn super mooi.

Datum van activiteit: september 2018
Bedank carolienk2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 september 2018 via mobiele applicatie

Al zegt de historie en geschiedenis van Chima je niet veel en maken die verhalen niet veel indruk op je..... dan is het nog een must have seen als je in Beijing bent! Mooie gebouwen, indrukwekkend om telkens een stapje dichter bij de verblijfplaats te komen van de grote machthebber! Hoe dichter bij hoe mooier het wordt, met als toppunt de laatste omheinde tuin: de plek vol luxe, pracht en praal!

Datum van activiteit: oktober 2017
1  Bedank wjmermelo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 september 2018 via mobiele applicatie

Werkelijk heel erg leuk om hier rond te lopen en eigenlijk niet kunt verdwalen al voelt dat wel zo, vond de verhalen van de gids mooi, leuk om herkenning te zien uit films etc, mooie oudheid bewaard, maar vermoei jezelf niet door alles te moeten zien, de grote hoeveelheid Chinezen en daarmee drukte maken het wel vermoeiend

Datum van activiteit: september 2018
Bedank Anita H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 september 2018 via mobiele applicatie

Dit is een must om te bezoeken, zo mooi en goed onderhouden, je kunt hier uren doorbrengen en nog heb je dingen niet gezien. Ook heel leuk om naar al die Chinese bezoekers te kijken.

Datum van activiteit: september 2018
Bedank koksaskia
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken