Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Betalingen van partners hebben invloed op de volgorde van de weergegeven prijzen, en voor uitgelichte of gesponsorde sorteringen kunnen de betalingen van partners ook invloed hebben op de volgorde van de vermelde accommodaties.
Beoordelingen (1.190)
Beoordelingen filteren
1.190 resultaten
Waardering van reizigers
448
401
200
82
59
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
448
401
200
82
59
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.190 beoordelingen
Beoordeeld op 20 februari 2020

Wij hebben een super fijne vakantie gehad in Kenya en in het bamburi beach resort. Het personeel was erg behulpzaam. Onze complimenten gaan in het bijzonder uit naar de 2 hosts Lennox en Hilda en niet te vergeten de ict-er David die ervoor zorgde dat het internet weer goed werkte. Wij hebben niets te klagen gehad. Alles was perfect: de gastvrijheid, het goede eten en de temperatuur hebben ervoor gezorgd dat we een top vakantie hebben gehad .

Angela en Marcel (kamer 133)

Als tip voor het boeken van excursies vanuit nederland: Google eens op netherken Safari. Een betrouwbaar adres voor het boeken van goede en voordelige safari’s en andere Tours. Wij hebben een 1 daagse tsavo east Safari gedaan. Een lange en vermoeiende dag, maar we hebben zoveel dieren gezien dat het zeker de moeite waard was. Kan hen zeker aanraden.

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank afm65
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Catherine Mwangi, Revenue Management van Bamburi Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 februari 2020

Jambo!

Thank you so much for posting an excellent review.
We have shared your review with the staff and are so happy to know you appreciated their efforts and that you had a beautiful vacation. They are already missing to see you.
Every word in your review is a total motivation. Thank you.

We are all looking forward to your next visit.
Bamburi Beach Hotel is a home away from home. You made the right choice.

Kind regards,
Catherine

Yield Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 februari 2020

Zeer goed van eten, super vriendelijk personeel, altijd met een brede lach. Voelden er ons echt thuis!!!2 grote zwembaden, toffe animatie, fijne ligbedjes met uitzicht op zee. Niet ver van luchthaven, stonden al mee met welkoms drankje klaar. Super fijn verblijf gehad. Zeker 4 sterren waard !!!

Datum van verblijf: februari 2020
Bedank annemied821
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Catherine Mwangi, Revenue Management van Bamburi Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 februari 2020

Dear Anne,

Thank you for taking the time to post your excellent feedback.

We are grateful to know you appreciated the efforts of our staff and loved our food and the hotel itself. A home away from home it is.

We hope you are already planning for your next vacation. Looking forward your next visit.

Once again thank you for choosing Bamburi Beach Hotel for your vacation in Mombasa Kenya.

Kind regards,
Catherine

Yield Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 februari 2020

Bamburi beach hotel biedt je alles voor een waanzinnige vakantie. Het personeel ontvangt je elke dag met een glimlach en vraagt met regelmaat om je feedback om je verblijf nog aangenamer te maken.
De ligbedden met matrassen liggen lekker, het eten is elke dag anders en met een enorme keuze voor vegetariërs, vlees en vis liefhebbers.
De duikschool biedt de mogelijkheid om op 7 plekken te duiken en de onderwaterwereld is er prachtig!
Wij hebben een 2-daagse Safari trip geboekt bij Jimmy. Jimmy vind je op het strand van het hotel en is de enige die zich niet opdringt. Hij heeft ons in 2 dagen zoveel dieren laten zien en er zoveel over verteld, heeft ons een prachtige kamer tijdens de trip gegeven en heeft ons zelfs een kijkje gegeven in het leven van de Massai stam. Werkelijk een trip om nooit meer te vergeten. Vraag op het strand naar Jimmy en iedereen brengt je naar hem toe.
Tevens geeft hij je een eerlijke prijs voor de trip.
Tot slot nog een dankwoord aan de hostess Tracey en Lennox voor alle hulp en liefdevolle zorg.

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank marjannew_13
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Catherine Mwangi, Revenue Management van Bamburi Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 februari 2020

Dear Marjan,

What an excellent review!!

Thank you for taking the time to post your excellent and wonderful review. We appreciate your remarks. We have shared your remarks with the staff especially the ones you have mentioned. They are so happy to know you really appreciated their efforts and that you had a superb holiday.

Thank you for appreciating our food and the hotel service and the overall attention you received from every department.

We look forward to welcoming you again soon.

Thank you for choosing Bamburi Beach Hotel for your vacation in Mombasa, Kenya.

Kind regards,
Catherine

Yield Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 februari 2020

We hadden een hele fijne vakantie in Bamburi beach hotel
Alles was schoon en het eten was super lekker.
Alleen jammer dat op alle bedjes al heel vroeg handdoeken gelegd werden.
Ik als manager zou alles er weer af halen en op een hoop gooien.
we hebben 2x gehad dat we op stoelen moesten zitten omdat de badjes bezet waren.
dat is het enige puntje van kritiek

Kamertip: 1ste of 2de verdieping
Datum van verblijf: januari 2020
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank mfvgg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Catherine_Mwangi, Manager van Bamburi Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 februari 2020

Jambo!
Thank you for taking the time to post your review. We appreciate your remarks and happy to know that you had an enjoyable vacation. So sorry about the guests placing towels on the sunbeds so early. We discourage this but some guests don't want to heed to our instructions.

We trust you will be returning for another vacation soon.

Once again thank you for choosing Bamburi Beach Hotel for your vacation in Kenya.

Kind regards,
Catherine

Yield Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 februari 2020 via mobiele applicatie

Een prima hotel, schoon en aardige kamers. Vriendelijk personeel. Eten is uitstekend. Variatie en prima kwaliteit. Goede zwembaden en voldoende ligstoelen. Mooi strand, maar vergeven van de “beach boys “ die je van alles aan willen smeren. Zee is daar erg ondiep en niet geschikt om te zwemmen vanwege de zeeegels. Voor wie er van houdt: actief animatieteam. WiFi ruim voldoende.

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met familie
Bedank 194heleenj
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Catherine_Mwangi, Manager van Bamburi Beach Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 februari 2020

Jambo!

We thank you for taking the time to post your excellent review. Thank you for appreciating the efforts of our staff by pointing out their good job; clean rooms, excellent food and the friendliness of our staff.
I will share your review with the staff and I am sure they will be happy to know they made your vacation a wonderful one.

We are looking forward to welcoming you again.

Kind regards,
Catherine

Yield Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken