Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.376)
Beoordelingen filteren
1.377 resultaten
Waardering van reizigers
914
316
84
39
24
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
914
316
84
39
24
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.377 beoordelingen
Beoordeeld op 10 april 2017

Junior suite is een uitstekende keuze; als je update kunt krijgen zeker doen!
Vriendelijkheid bij personeel( zeker in restaurant/ontbijtrestaurant) staat hier hoog in het vaandel; men spreekt allemaal goed Engels. Momenteel zeer veel concurrentie en groot aanbod Hotels in Tbilisi, echter Radisson aan te bevelen.
Slechts 1 minpuntje : airco werkt niet naar behoren - lager dan 22 graden niet haalbaar; ik ben hier al drie keer eerder geweest maar nog steeds hetzelfde euvel!

Kamertip: junior suite is perfect: let op functioneren van de airco!
Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank eh48
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jordi K, General Manager van Radisson Blu Iveria Hotel, Tbilisi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 april 2017
Google-vertaling

Dear Guest,

On behalf of the entire staff at Radisson Blu Iveria Hotel, we would like to thank you for taking time to write such a nice review about your stay at our beautiful hotel.

We are very grateful for your feedback, which keeps our entire staff putting all the possible efforts to make each of our guest 100% satisfied with our service and hospitality.
It is with regret we read about your concerns regarding the air conditioning system and would like to assure you that your suggestions are taken into the consideration.

We truly value the opinions of our guests and look forward to another opportunity to host you.

Best Regards,
Jordi Kuijt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 oktober 2016

Het was heerlijk om elke dag weer in dit hotel terug te komen, de service was zeer attent. De kamer en het bed was de prijs waard en de view vanuit de bar was super. De rust in het hotel beviel ons prima na een drukke dag in de stad. Het ontbijt was goed en er was genoeg keuze voor ons.

Kamertip: View from the Oxygen bar is super.
Datum van verblijf: juni 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Frank N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jordi K, General Manager van Radisson Blu Iveria Hotel, Tbilisi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Franknouwens,

Thank you for choosing Radisson Blu Iveria Hotel. We were happy to read that you enjoyed your time with us and we would like to thank you for your feedback.
Hopefully we will be your choice again.

Best Regards
Jordi Kuijt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 oktober 2016

Geen enkele bemerking ! Uitstekende ligging, erg comfortabel, uitermate vriendelijk personeel. Prachtige stijlvolle kamers.
Het verkeer in de buurt is chaotisch, zoals overal in de stad (die permanent met een verkeersinfarct strijdt). Dit verkeer en het rijgedrag van de chauffeurs veroorzaakt een niet te onderschatten overlast die hoorbaar is tot op de kamer. Maar daar kan het hotel dus weinig aan doen.

Kamertip: verzoek een kamer zo hoog mogelijk, wellicht is de lawaaihinder er ietsje minder
Datum van verblijf: oktober 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 806claudem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jordi K, General Manager van Radisson Blu Iveria Hotel, Tbilisi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Claude,

First of all I would like to thank you for taking your valuable time to share your feelings and experience about your stay at Radisson Blu Iveria Hotel. It is great to hear that you enjoyed your stay with us.
We are looking forward to welcome you back on your next visit to Tbilisi.

Sincerely Yours,
Jordi Kuijt

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 juni 2016

Het hotel heeft uitstekend voldaan aan de verwachtingen. Het personeel was vriendelijk en hulpvaardig. Er is nu ook een buitenzwembad. Het ontbijt is rijkelijk en de faciliteiten voor het houden van een congres zijn goed. Ook de lunchverzorging voor de congresgasten werd zeer gewardeerd.

Datum van verblijf: juni 2016
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Radisson Blu Hotels
Bedank Stef S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Losasso, General Manager van Radisson Blu Iveria Hotel, Tbilisi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 juni 2016
Google-vertaling

Dear Stef,

Thank you very much for taking time to share your feedback regarding your stay at Radisson Blu Iveria Hotel.

We are happy that you enjoyed your stay with us. It is great to hear that our staff and facilities played a big role in your experience.

We look forward to welcoming you back to our beautiful hotel on your next visit to Tbilisi.


Sincerely yours,
John Losasso

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 17 maart 2016

Het hotel is gunstig gelegen In de stad. Deze ligt op loopafstand. Het ontbijtbuffet biedt alles wat u nodig hebt. De echte highligt is niet alleen voor de zeer comfortabele moderne kamers maar het uitzicht. Niet alleen vanuit uw kamer maar ook vanuit het zwembad op de 18e verdieping. Van de sauna ook op de 18e verdieping met vier meter ramen zodat u kunt genieten van het uitzicht over de stad. In de verte zie je de met sneeuw bedekte Kaukasus.

Bedank josh342
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Losasso, General Manager van Radisson Blu Iveria Hotel, Tbilisi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 maart 2016
Google-vertaling

Dear Jos,

First of all I would like to thank you for staying at Radisson Blu Iveria Hotel. We are happy that you enjoyed staying with us and are very grateful for your positive feedback.
Looking forward seeing you back when travels bring you to Georgia

Best Regards
John Losasso

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken