Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
11 personen bekijken dit hotel
Priceline
US$ 204
Aanbieding bekijken
Booking.com
US$ 204
Aanbieding bekijken
Trip.com
US$ 190
Aanbieding bekijken
travelup.comUS$ 217
TraveluroUS$ 210
FindHotelUS$ 295
alle 18 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.621)
Beoordelingen filteren
3.621 resultaten
Waardering van reizigers
2.836
518
169
48
50
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.836
518
169
48
50
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 3.621 beoordelingen
Beoordeeld op 29 februari 2020 via mobiele applicatie

De sfeer is comfortabel. De restaurants zijn TOP. Het personeel is overal aardig en vriendelijk. Hier voel je je écht te gast. Kamers zijn prima met uitstekende bedden en beddengoed. (418) Horizon club een verademing. Prima ontbijt en rond 17.30 hapjes om van te smullen. En dat met een drankje.
Strand en zwembaden zijn schoon, verwarmd,
Nog een negatief puntje, overal in het hotel en kamers hangen fotos. Die zijn dermate verkleurd, en vervaagd dat ze aan vervanging toe zijn.

Datum van verblijf: februari 2020
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank FredvdFlier
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AhmedIssa2, General Manager van Shangri-La Qaryat Al Beri, Abu Dhabi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 maart 2020
Google-vertaling


Dear Fred,

Thank you very much for your review. It was a pleasure to have you as our guests and we are happy that you enjoyed your time with us. We look forward to welcoming you back to Shangri-La Abu Dhabi again in the nearest future.

Yours sincerely,

Ahmed Issa
General Manager
Shangri-La Hotel and Traders Hotel, Qaryat Al Beri, Abu Dhabi

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 april 2019 via mobiele applicatie

Echt een absolute dank en respect voor het personeel! Echt van schoonmaak tot bediening in een woord “klasse” niets is teveel iedereen super vriendelijk en behulpzaam of het nu in de lobby is of aan the beach iedereen maakt dat je je welkom voelt. Fijne ruime en schone kamers. Echt aanrader voor wie niet in hoogbouw hotel wil zitten maar lekker met zicht op groen en water met eigen balkon! Dank Shangri La voor dit nu al heerlijke verblijf! we blijven nog even!

Datum van verblijf: april 2019
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank marcvT2563PJ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AhmedIssa2, General Manager van Shangri-La Qaryat Al Beri, Abu Dhabi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 april 2019
Google-vertaling

Dear marcvT2563PJ,

Thank you for your wonderful praise, we are delighted to understand that you had a great experience with us during your stay. We are additionally pleased to learn that you have enjoyed our facilities and services.

We hope to welcome you back soon to Shangri-La in the near future.

Yours sincerely,

Ahmed Issa
General Manager
Shangri-La Hotel and Traders Hotel, Qaryat Al Beri, Abu Dhabi

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 maart 2019 via mobiele applicatie

Jaarlijks terugkerend naar dit pareltje in Abu Dhabi. Kamers zijn prachtig, service is top en zeer vriendelijk personeel. Aanbod restaurants zeer groot en ligging optimaal. Kortom benadert zeker de perfectie!

Datum van verblijf: maart 2019
Reistype: Reisde met familie
1  Bedank 256elsb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AhmedI2380, General Manager van Shangri-La Qaryat Al Beri, Abu Dhabi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 maart 2019
Google-vertaling

Dear Els B,

Thank you for your wonderful praise, we are delighted to understand that you had a great experience with us during your stay. We are additionally pleased to learn that you have enjoyed our facilities and services. We hope to welcome you back soon to Shangri-La in the near future.

Yours sincerely,


Ahmed Issa
General Manager
Shangri-La Hotel and Traders Hotel, Qaryat Al Beri, Abu Dhabi

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 november 2018

prachtig hotel gelegen aan het Grand Canal naast de Soek. Zeer goede restaurants, zowel buffet restaurant als de specialiteitenrestaurants. Zicht op de moskee. Klein privé-strand, gezellig zwembad. Mooie kamers, vriendelijk personeel.

Datum van verblijf: oktober 2018
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
Bedank rosseannie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AhmedI2380, General Manager van Shangri-La Qaryat Al Beri, Abu Dhabi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 november 2018
Google-vertaling

Dear rosseannie,

Thank you for your review, it makes us very proud of our hotel and services! We truly do look forward to welcoming you back in the near future.

Yours sincerely,

Ahmed Issa
General Manager
Shangri-La Hotel and Traders Hotel, Qaryat Al Beri, Abu Dhabi

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 februari 2018

Na 17 keer over de wereld een Shangri La bezocht te hebben, over de jaren. Blijft het mijn favoriete hotelketen. Maar dit Hotel staat wel van door mij bezochte hotels in mijn persoonlijke top 3.
Limousine service perfect, ontvangst kon wat aardiger, Horizon kamer (519) heerlijk. De horizon Lounge geweldig. En heel leuk om na Doha, Shangrila, om Angela [verhuisd van Doha naar Abu Dhabi, en een en al vrolijkheid en geeft een persoonlijke noot aan je bezoek aldaar] er weer te ontmoeten! Niet dat de andere minder zijn, maar Angela krijgt een extra plus! Later, grappig, zie ik ook dat de manager uit Hong Kong, Ulf Bremer, nu daar het management doet, tijdens mijn verblijf in Hong Kong was hij daar manager. Toen en nu in goede handen.
Hotel kent twee zwembaden, met service luxe bediening, je krijgt fris water, handdoeken, en is een beach, en super schoon allemaal. En goede ligbedden.
Hotel kent een super buffet restaurant, elke avond een ander thema, met een kwaliteit om je vingers bij af te likken! Daarnaast nog een Chinees restaurant, en een vietnamees restaurant. En ook nog een luxe frans restaurant. En nog een poolbar, waar je ook kunt eten, allemaal gebruikt. Het Franse restaurant heeft mijn hart gestolen maar ook het buffet restaurant blijft een heerlijkheid. Ontbeten alleen in de Horizon lounge, lekker, niets mis mee!
Kamer lekker groot goede service, airco deed het niet goed en was binnen een half uur weer hersteld. Belboys gedienstig en vriendelijk, WIFI perfect
Kortom dit is een hotel om beslist een een keer terug te gaan!.

Kamertip: kamers verschillen van grootte, en dus prijs. maar kijken allemaal uit om een mooi gedeelte van Abu Dhabi
Datum van verblijf: februari 2018
  • Reistype: Reisde alleen
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank FredvdFlier
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
UlfBremer1, General Manager van Shangri-La Qaryat Al Beri, Abu Dhabi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 mei 2018
Google-vertaling

Dear FredvdFlier,

Thank you very much for your wonderful review. We are delighted to learn that you have enjoyed our facilities and services. We very much look forward to having the pleasure of welcoming you again when you next return.

Yours sincerely,

Ulf Bremer
General Manager
Shangri-La Qaryat Al Beri, Abu Dhabi

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken