In het hotel zijn meerdere restaurants.
Onze kamer beschikt over een groot bed, bureau, een nespresso apparaat en een fauteuil. De kamer is niet nieuw, maar goed onderhouden en erg mooi. De badkamer is meer dan volledig met een heerlijke inloopdouche, een bad, dubbele wastafel en meerdere lotions, zeepjes, douchegel en shampoo.
De kamer wordt ook 's avonds nog een keer opgeruimd, gepoetst en van schone handdoeken voorzien. Er zijn heerlijke bedden.
We ontbijten in restaurant Giornotte, zitten heerlijk buiten in de zon en genieten van het uitgebreide ontbijt. Er is een eier 'station", een Arabisch 'station', een afdeling met zalm, kazen, olijven en groente zoals sla, tomaat . Verder is er een afdeling met brood en pastries (in meerdere soorten en maten). Ook is er vers fruit, meerdere yougurts en kwark en cereals, noten ed. Verder meerdere soorten sappen. Koffie, thee cappuccino...Wat een grandeur dit hotel. Bij binnenkomst krijgen we een kopje Arabische koffie en een Dadel. Onze kamer op de 5e verdieping van het hoofdgebouw is erg mooi, uitzicht op het zwembad en een meer dan ruime kamer. Prachtige badkamer met douche en bad, groot bed en leuk balkon. De lobby van het hotel is "grand", wat een pracht. Er is een groot zwembad met heerlijke ligbedden. Onze ligbedjes worden opgemaakt met 2 handdoeken, we krijgen een koeler met water en indien gewenst krijgen we ook nog zonnebrandcrème. Ik zou hieraan kunnen wennen 😊 Wat een service!
In het hotel zijn meerdere restaurants.
We ontbijten in restaurant Giornotte, zitten heerlijk buiten in de zon en genieten van het uitgebreide ontbijt. Er is een eier 'station", een Arabisch 'station', een afdeling met zalm, kazen, olijven en groente zoals sla, tomaat . Verder is er een afdeling met brood en pastries (in meerdere soorten en maten). Ook is er vers fruit, meerdere yougurts en kwark en cereals, noten ed. Verder meerdere soorten sappen. Koffie, thee cappuccino wordt aan tafel gebracht.
We kunnen dit hotel alleen maar aanraden, ook als je niet naar Abu Dhabi of Dubai gaat. Het is een hotel om te genieten van het hotel zelf, heerlijk!Meer
Minder weergeven