Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personen bekijken dit hotel
Expedia.com
US$ 70
Aanbieding bekijken
Priceline
US$ 60
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 26/05/22
Agoda.com
US$ 52
Aanbieding bekijken
Booking.comUS$ 59
Hotels.comUS$ 70
Prestigia.comUS$ 89
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.254)
Beoordelingen filteren
2.254 resultaten
Waardering van reizigers
1.368
592
180
63
51
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.368
592
180
63
51
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.254 beoordelingen
Beoordeeld op 26 juni 2018 via mobiele applicatie

Afgelopen week (22-6-2018) in dit hotel verbleven voor drie-tal dagen . Een keurig hotel, netjes en schoon! Maar een modernisering kan en mag hier wel plaats vinden. Een beetje gedateerd is het! Zeker de kamers!! Laat staan de badkamer: want in een 5-sterren hotel hoef je normaal gesproken niet te douchen in bad.....(met een te kort douch-gordijntje ). Kamers zijn ruim, goede bedden en gordijnen die goed sluiten zodat het vroege felle zonlicht niet naar binnen komt ! Mini-bar is aanwezig: prijs zijn redelijk ! Wat wel slecht is: de WiFi snelheid... absoluut geen “hi-speed WiFi “...... jammer want dat zou een 5* hotel wel moeten hebben. (En dat zijn ook niet de kosten voor dergelijke hotel). Kamer was heerlijk rustig; het verkeer hoor je niet!

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde voor zaken
1  Bedank Panerai-GMT
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GM_MHAUH, Manager van Corniche Hotel Abu Dhabi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 juli 2018
Google-vertaling

Dear Panerai L,

Thank you very much for taking the time to leave review on our property. Thank you very much for your recommendation and for your kind praises regarding our facilities. We look forward in great anticipation of welcoming you back and leaving another favorable impression.

Yours Sincerely,
The Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 maart 2017 via mobiele applicatie

Wij verbleven hier 2 nachten. Locatie was pal in het centrum maar toch nog rustig. De kamers zijn groot en voldoende uitgerust. Bed was heel goed. Douche ook top. Ontbijt was zeer uitgebreid en kwalitatief. Veel keus.
Gratis valetparking.
Wij boekten hier 2 kamers en bij het inchecken zeiden ze dat er maar enkel 1 kamer geboekt was. Gelukkig had ik t bewijs in mijn handen dat het niet zo was. Toch moesten ze het even onderzoeken. Zonde van ons tijd natuurlijk. Voor de rest niets op aan te merken.

Datum van verblijf: maart 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank HajarHajar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GM_MHAUH, Manager van Corniche Hotel Abu Dhabi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 maart 2017
Google-vertaling

Dear HajarHajar,

Thank you for reviewing Corniche Hotel Abu Dhbai and for your kind comments. We are sorry about the inconvenience you faced during check in and hope you give us another opportunity for a better result. We look forward to welcoming your return in the not so distant future.

Yours Sincerely,
The Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 november 2016

Voor een 3 tal dagen in dit hotel gelogeerd. Om 06.30 uur aangekomen en dadelijk kunnen gebruik maken van de kamer. Wij werden opgehaald aan de luchthaven en alles was perfect gepland.
De buitkant oogt modern, maar aan de binnenzijde heeft het hotel zijn eigen Arabische stijl behouden wat wij een pluspunt vinden. Iedereen os er zeer vriendelijk, alsook de concierge die ons steeds met raad en daad geholpen heeft.
Kamers waren zeer ruim en proper met mooi uitzicht naar de Corniche en de zee.
Ontbijt was uitgebreid en had de mogelijkheid om ook buiten genomen te worden.
Prijs kwaliteit is dit zeker een topper qua service en vriendelijkheid en properheid. Alles was er in de puntjes geregeld zoals ons transport naar Dubai. Op een ochtend hadden we een bezoek geboekt aan de Falcon Hospital en r was niet dadelijk een taxi beschikbaar en het hotel heeft ons met de wagen van het hotel naar daar gebracht wat toch een tocht van meer dan 45 min was zonder ons daar iets voor aan te rekenen.Hartelijk dank voor ons prachtig verblijf.

Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Manager_StPol
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GM_MHAUH, General Manager van Corniche Hotel Abu Dhabi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 november 2016
Google-vertaling

Dear Manager_StPol,

Thank you so much for your kind review of Millennium Corniche Hotel Abu Dhabi. We are delighted you enjoyed your stay and found it value for money. For a city based hotel, our rooms are certainly spacious. Thank you for your comments regarding our breakfast spread. We hope to welcome you back in the not too distant future.

Yours Sincerely,
Nemo Acimovic
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 november 2016

Hotel voelt wat oud aan, donkere gangen, niet alles helemaal tip top. Maar prijs kwaliteit prima hotel voor een nachtje als je in Abu Dhabi moet zijn. Het eten beneden op ground floor (buffet) is zeker wel lekker. De diversiteit is redelijk. En helemaal af, als er Ummali als toetje staat.

Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank MrTripAroundTheWorld
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GM_MHAUH, General Manager van Corniche Hotel Abu Dhabi, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 november 2016
Google-vertaling

Dear MrTripAroundTheWorld,

Thank you very much for your constructive feedback and we will definitely look on the points you raised to see how we can better meet our guest expectations. Our Executive chef will be pleased to read your review regarding the cuisine. We hope to have the pleasure of your return in the not too distant future.

Yours Sincerely,
Nemo Acimovic
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 september 2014

Zeer goed hotel met vriendelijke bediening,je word op je wenken bedient.De kamer heel ruim en proper met ene mooi uitzicht aan ene kant de prachtige gebouwen aan de andere kant zeezicht op de cornich street ,het ontbijt zeer uitgebreid en in de puntjes verzorgd dus ene aanrader.

Datum van verblijf: september 2014
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank eric m
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken