Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
€ 846
Volledig restitueerbaar voor do 29 feb.
Geen aanbetaling vereist
Priceline
€ 846
Volledig restitueerbaar voor do 29 feb.
Hotels.com
€ 845
Volledig restitueerbaar voor do 29 feb.
Word beloond met One Key
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (5.075)
Beoordelingen filteren
5.075 resultaten
Waardering van reizigers
3.947
718
222
97
91
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
3.947
718
222
97
91
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 5.075 beoordelingen
Beoordeeld op 18 november 2023

ontgogelend ,
Slechte circulatie in het algemeen .
verbindigen met verschillende ruimtes storend ,een doolhof .
Onbijt uitmuntend , afgrijselijk storende aanwezigheid van vogels
Staff zeer vriendelijk , en hulpzaam ,
Tuin zeer slecht onderhouden .

Datum van verblijf: november 2023
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
Bedank ronaldaernouts
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Kristina Kretschmer, Guest Services / Front Office van Park Hyatt Abu Dhabi Hotel and Villas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 november 2023
Google-vertaling

Dear Ronaldaernouts,

Thank you for choosing Park Hyatt Abu Dhabi and for taking the time to provide valuable feedback about your experience with us.
We’re thrilled to hear that our facilities, customer service and dining experience contributed towards making your stay with us a pleasant occasion. Furthermore, we have shared your comments with the team in order for us to make the necessary improvements mentioned and improve the overall experience for all of our guests.
Again, thank you for sharing your comments and we hope to welcome you back in the near future.
Warm Regards,
Park Hyatt Abu Dhabi

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 augustus 2023 via mobiele applicatie

Super hotel heel erg behulpzaam.
Mijn zoon was ziek en er werd van alle kanten hulp geboden niks was te veel.
Iedere dag vroegen ze hoe t met hem ging of wat ze konden doen voor hem.
Schoondochter is allergisch voor avocado , ze vragen of er genoeg keus is met eten zonder dan maken ze wat voor haar.
De service is super.
Het eten ,de kamers ,alles is goed ik kan niets negatiefs bedenken een echte aanrader.
Met dank aan de conciërge van het hotel super hulp van gehad 😘

Kamertip: Geen tips gewoon genieten
Datum van verblijf: augustus 2023
Reistype: Reisde met familie
Bedank Navigate654161
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Kristina Kretschmer, Guest Services / Front Office van Park Hyatt Abu Dhabi Hotel and Villas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 augustus 2023
Google-vertaling

Dear Navigate654161,

Greetings from Park Hyatt Abu Dhabi and trust your journey back from us was pleasant and comfortable.

It was a real pleasure for all of us in the hotel to welcome you back and look after you during the course of the stay as we always enjoy having you as our guest!

All of us are also thrilled with the generosity of your kind and encouraging appreciation of your stay experience as it always means a lot to us.

While it is our responsibility to look after our guests, wonderful souls as you make everything that much more of a pleasure. We are deeply grateful.

We are also elated to read that the outlet team has shown genuine Hospitality Relationship during your son illness.

Moreover, I'm content to see that they also made alternatives dishes for your daughter in law who is allergic to avocado this is incredible.

The entire team at the hotel awaits the next pleasure of having you amongst us - something that we look forward to already.

Warm Regards,
Stéphanie Assistant Guest Experience Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 oktober 2022 via mobiele applicatie

We verbleven hier 2 nachten bij een rondreis door Dubai, Abu Dhabi en wereldtentoonstelling. Prachtige zwembaden. Gekoeld water. Luxegevoel. Kamer was de mooiste die we al ooit gehad hadden. Ontbijt was goed maar we zijn meer gewoon. Diner kon ook beter. Borden werden niet afgeruimd en dan moet je je hoofschotel eten terwijl er vuile borden op tafel staan. Rekening houdend met wat je betaalt..Toch geven we het een 5 want voelt nog goed aan als we erover terugdenken.

Kamertip: Diner duur, ontbijt kan ook uitgebreider maar ik vrees dat die regio ondanks alle luxe maar ‘achterlijk is op culinair gebied’
Datum van verblijf: november 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank cargry
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Kristina Kretschmer, Guest Services / Front Office van Park Hyatt Abu Dhabi Hotel and Villas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 oktober 2022
Google-vertaling

Dear cargry,

Thank you for taking the time to share your positive comments and feedback following your stay with us. We certainly value you’re your feedback and we will review for the future.

We do empathize that you felt the dining experience was not up to standard and we do hope to have an opportunity to welcome you back so we may regain your trust in us.

Thank you again for your patronage of Park Hyatt Abu Dhabi and we look forward to welcome you back when your travels next bring you to Abu Dhabi.

Kindest regards,
Stéphanie Assistant Guest Experience Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 april 2022

We hebben ongelooflijk genoten van dit hotel. Ik heb het ook aan iedereen verteld toen ik weer thuis kwam.. De service is werkelijk zo goed en de mensen die er werken zijn zo aardig! Najeeb bij het zwembad was zo aardig en zo goed en Supriyo van het ontbijt en Mary love bij het ontbijt eigenlijk kan ik iedereen wel noemen ! Wij komen zeker terug.

Datum van verblijf: maart 2022
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
Bedank nadavannie
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 19 maart 2022

Super mooi hotel mooie kamer mooie tuin mooiste van goed personeel vriendelijk personeel maar het dinerbuffet is te beperkt voor een 50 accommodatie niet te vergelijken met wat wij gewend zijn in Abu Dhabi daarom een middelmatige waardering

Datum van verblijf: maart 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
1  Bedank Arnovz
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken