Niet het goedkoopste hotel, maar je krijgt waar voor je geld: top service, mooie grote kamer met balkon, prachtig strand, mooi zwembad, gekoeld water bij het zwembad, strand en als je op uitstap gaat; alles werkt perfect op de kamer, kamer wordt proper gereinigd, en personeel dat klantgericht denkt. Zeer goed ontbijtbuffet rekening houdend met Covid (personeel met handschoenen aan bedient je: je neemt niets zelf). Wij planden er 3 dagen, en zijn uiteindelijk 5 dagen gebleven. Wiuj hebben 5 dagen genoten! Tijdens die 5 dagen was er niets waarvan wij vonden dat het beter kon. We deden meerdere hotels in de UAE, met name ook in Dubai, even duur, of zelfs duurder, en helemaal niet deze service. Dit is echt een tophotel. Vervoer ook geen probleem, steeds taxi's wachtende. Avonddiner, was bij ons inbegrepen in het gewone restaurant, en was zeer goed: telkens een thema: Arabische avond, Westerse keuken, Indisch, maar daarnaast telkens ook een grill, bbq. buiten, die iedereen ook kan bekoren (vrij neutrale smaken). Hun restaurant The Beach House, wat wij helaas niet getest hebben, blijkt volgens vrienden, inwoners van Abu Dhabi, zeer goed te zijn. Dit hotel is een absolute aanrader!