Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
US$ 277
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 03/06/22
Booking.com
US$ 277
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 03/06/22
Reserveer nu, betaal bij aankomst
travelup.com
US$ 200
Aanbieding bekijken
PricelineUS$ 270
Hotels.comUS$ 277
TravelocityUS$ 277
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (4.313)
Beoordelingen filteren
4.313 resultaten
Waardering van reizigers
3.293
668
197
85
70
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
3.293
668
197
85
70
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 4.313 beoordelingen
Beoordeeld op 25 november 2021 via mobiele applicatie

Super fijne ervaring. Dit was mijn 4 de keer in abu dhabi en dit hotel stak er met kop en schouders boven uit. Heel vriendelijk personeel . Lekker eten , propere kamer mooi strand en heerlijk zwembad. Ook heel aangenaam hoe lief ze hier zijn met je kindjes. Wij komen zeker terug !

Datum van verblijf: november 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank tach060221
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Thomas Greggory, General Manager van Park Hyatt Abu Dhabi Hotel and Villas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 december 2021
Google-vertaling

Dear tach060221,

Warm greetings from Park Hyatt Abu Dhabi and thank you kindly for taking time to post your review.

It is our great pleasure to read that you enjoyed your stay as well as our services and facilities, and that your kids loved the hotel as well.

We look forward to seeing you soon again!

Best regards,

Thomas Greggory

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 augustus 2021

De service van het personeel en de beschikbare diensten binnen het hotel zijn nog extreem goed.Terwijl dit bij de meeste andere hotels sterk achteruit is gegaan onder het mom van Covid. Keer zeker terug! Dank aan Madhu, Claire, Reddy, Tolgonai, Sewon, Elyes, de life guards maar ook al het andere personeel voor de extreem goede service.

Datum van verblijf: augustus 2021
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
1  Bedank FarAway400421597
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Andrew Karakuts, Guest Services / Front Office van Park Hyatt Abu Dhabi Hotel and Villas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 augustus 2021
Google-vertaling

Dear FarAway400421597,

Thank you very much indeed for taking your time to provide us with your feedback.

We are extremely delighted to read that you enjoyed your stay as well as our service.

We will be looking forward to welcoming you back soon again!

Best regards,

Andrew Karakuts

Rooms Division Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 maart 2020

Goed hotel met alle faciliteiten. Ruim voldoende ligstoelen aan zwembad en strand. Lekker eten, vooral de selectie aan kazen bij het diner is excellent. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Minpuntjes zijn de vele vogels bij het ontbijt, en ook dat de zwembaden volledig op kinderen gericht zijn (zo goed als geen mogelijkheid om echt te zwemmen). Geen animatie

Datum van verblijf: februari 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
1  Bedank Jan B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Doris Hecht, General Manager van Park Hyatt Abu Dhabi Hotel and Villas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 maart 2020
Google-vertaling

Dear Jan B,

Warm greetings from Saadiyat Island!

Thank you for taking the time to share your recent experience at Park Hyatt Abu Dhabi Hotel and Villas. It is a real pleasure to read such a delightful comment. We sincerely appreciate your feedback regarding the helpful staff and the overall property as we are continuously looking for ways to enhance our guests’ experience. Be assured your kind remarks have been passed on to the staff. We are looking forward to welcoming you back very soon for another special stay.

Best Regards,

Doris Hecht
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 februari 2020

Erg mooie locatie met fijn personeel! Ontbijt is van uitstekende kwaliteit en de overige facilities zijn prachtig.het strand is prachtig wit en de bedjes liggen ver uitelkaar. Dat geeft een gevoel van luxe

Datum van verblijf: februari 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
1  Bedank mariekefortuyn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Doris Hecht, General Manager van Park Hyatt Abu Dhabi Hotel and Villas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 maart 2020
Google-vertaling

Dear mariekefortuyn,

Warm greetings from Saadiyat Island!

Thank you for the great review! We are very happy to know that you enjoyed your stay with us, particularly the service and our staff. We hope to welcome you back again one day.

Best Regards,

Doris Hecht
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 januari 2020

Meer kan een mens niet wensen. Personeel supervriendelijk, eveneens onderhoudspersoneel. Alles zeer netjes en proper. Eten lekker, wel nogal pikant. Je kan er helemaal tot rust komen. Ruime kamers. Alle voorzieningen zijn er.

Datum van verblijf: januari 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hyatt Hotels
1  Bedank DirkLuyck
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AbuDhabi_ParkHyatt, General Manager van Park Hyatt Abu Dhabi Hotel and Villas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 februari 2020
Google-vertaling

Dear DirkLuyck,

Warm greetings from Saadiyat Island!

Thank you for the great review! We are very happy to know that you enjoyed your stay with us, particularly the service and our staff. We hope to welcome you back again one day.

Best Regards,

Doris Hecht
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken