Het hotel is gelegen aan een prachtig breed zandstrand. De zee is kraak helder.
Alle maar dan ook zonder uitzondering het personeel is zeer vriendelijk, behulpzaam en erg beleefd. Uitzonderlijk want de staff is groot. Zeldzaam vonden wij dit.
Het hotel is zeer ruim opgezet. De kamers zijn van alle gemakken voorzien, modern en groot. Het bed was fantastisch. Prachtige perkal lakens en mooie handdoeken. De kamer is kraak schoon. Alle lof over dit heerlijke hotel. De diverse restaurants zijn goed en gevarieerd. Op het strand zijn heerlijke ligstoelen, handdoeken en de geweldige service van een koelbox dagelijks meegeven met 3 flesjes water met ijs wat de hele dag koud bleef. Ook is het strand verdeeld in een strand voor ouders met kinderen en heel erg goed een silent beach waar het meestal ook echt silent was. Heel slim bedacht en erg prettig om zo een boek te kunnen lezen. Het strand is schoon. Helaas kwam elke dag een beach cleaner al 's ochtends om 7 uur maar ook ruimde deze cleaner alle schelpen weg. Jammer want ik ben dol op schelpen zoeken.
We kunnen niet anders zeggen dat ons 14 daagse verblijf in dit heerlijke hotel een waar feest was. De service was uitzonderlijk goed. Een grote aanrader.