Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
  
Google
Manieren om Etihad Towers te ontdekken
vanaf 65,00 US$
Meer info
Abu Dhabi City Tour
196 beoordelingen
vanaf 67,35 US$
Meer info
vanaf 89,00 US$
Meer info
vanaf 79,00 US$
Meer info
Beoordelingen (782)
Beoordelingen filteren
782 resultaten
Waardering van reizigers
516
232
30
2
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
516
232
30
2
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 782 beoordelingen
Beoordeeld op 10 maart 2020

Vanaf het uitzichtpunt 300 meter boven in de toren heb je een fraai uitzicht over de stad en omgeving. Je ziet dan heel goed dat Abu Dhabi eigenlijk geen stad is maar een verzameling van bebouwde en nog te bebouwen eilanden.

Datum van activiteit: januari 2020
Bedank Josannen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 januari 2020

Voor omgerekend 25 Euro incl een drankje kun je genieten op de 74e verdieping van een prachtig uitzicht en dat 360 graden,heerlijk zit en loungebanken.Aanrader als je in Abu Dhabi bent.

Datum van activiteit: januari 2020
Bedank euratom
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 december 2019 via mobiele applicatie

Een aanrader, observation deck at 300 meter in de Etihad towers in Abu Dhabi. Mooiste 360 graden view over Abu Dhabi met fantastisch zicht op Emirates palace. Het duurste hotel ter wereld zeggen ze. Ook heb je een mooi zicht op het nieuwe paleis van de sjeik van Abu Dhabi. Er zijn totaal 5 torens. Veel te zien. We hebben heerlijk gegeten boven.

Datum van activiteit: december 2019
Bedank MichelHeesakker
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 december 2019

We hadden afgesproken op het 63st verdiep in de bar voor de Happy Hour. Een belevenis op zich. Van alle kanten konden we Abu Dhabi onder een zee van lichtjes bekijken. De Coctails waren heel lekker en niet eens zo prijzig vergeleken bij andere plaatsen.De inkom in de lobby is ook al groots, vooral nu met de Formule 1 gebeuren. Zeker een aanrader voor wie Abu Dhabi bezoekt.

Datum van activiteit: november 2019
Bedank nadinecoulier
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 december 2019

De torens vormen samen een mooie skyline.
Schitterend in de zon.
En je moet natuurlijk thee gaan drinken op de 74° verdieping met een prachtig zicht.

Datum van activiteit: december 2019
Bedank 197lucs
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken