Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
InterContinental
€ 132
Bespaar meer met IHG One Rewards
Booking.com
€ 132
Expedia.com
€ 132
Word beloond met One Key
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.799)
Beoordelingen filteren
2.799 resultaten
Waardering van reizigers
2.307
363
85
18
26
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.307
363
85
18
26
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.799 beoordelingen
Beoordeeld op 1 februari 2018 via mobiele applicatie

Ik vind het altijd heerlijk hier te komen. Aan alles wordt gedacht en iedereen is ontzettend vriendelijk. Ik voel me altijd net een prinses hier! Heerlijk ontbijt, mooie kamers, schoon, en het personeel staat dag en nacht met een grote glimlach voor je klaar.

Datum van verblijf: februari 2018
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank janieksol
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Benson G, Manager van Intercontinental Bahrain, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 februari 2018


Geachte janieksol

Bedankt dat je altijd hebt gekozen om bij ons te blijven en dat je de tijd wilt nemen om je verblijfservaring met andere reizigers te delen

Het doet ons deugd te weten dat u het altijd leuk vindt om bij ons te blijven en dat u er altijd goed voor zorgt dat u zich als een prinses voelt.

We waarderen feedback van onze gewaardeerde gasten net als u en uw opmerking over ons personeel, de toestand van de kamers en het ontbijt is echt bemoedigend.

We kijken uit naar uw volgende verblijf bij ons in de nabije toekomst.

vriendelijke groeten
Benson George
Intercontinental Regency Bahrain

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 november 2017 via mobiele applicatie

Prachtig hotel! Aan alles is gedacht! Mooie sportschool, ook is er een squashbaan aanwezig. 2 mooie zwembaden met heerlijke ligbedden. Ook de kamers zijn mooi en ruim opgezet. Heerlijke bedden en mooie badkamer. Ik zou er graag nog een keer verblijven!

Datum van verblijf: oktober 2017
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank charlanev
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Benson G, Manager van Intercontinental Bahrain, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 november 2017


Dear Charlane V

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons op TripAdvisor te beoordelen.

We zijn blij om je geweldige feedback te ontvangen en blij om te weten dat je onze heath clubfaciliteiten hebt genoten.

We kijken ernaar uit u opnieuw te verwelkomen voor een aangenaam verblijf in de nabije toekomst.

vriendelijke groeten
Benson George
Intercontinental Regency Bahrain

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 mei 2017 via mobiele applicatie

Prachtig hotel dat een grondige verbouwing is ondergaan. De kamers hebben een update gekregen en stralen luxe uit. De moderne badkamer is van alle gemakken voorzien. Mooi zwembad en zeer vriendelijk personeel.

Datum van verblijf: mei 2017
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank ajfmaassen
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van management:Gereageerd op 5 juni 2017
Google-vertaling

Dear Ajfmaassen,

let us thank you for your recent stay with us and your good words towards the facilities in the hotel. We are also delighted that you name your review as "modern", as we are constantly trying to upgrade the facilities in order to offer trendy, up-to-date and comfortable premises for our valued guests.
It is our pleasure having you with us and hope to welcome you back in the near future again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 mei 2017 via mobiele applicatie

Het is een super mooi hotel. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Er is zoveel mogelijk. Twee zwembaden en verschillende restaurants. Zeker een aanrader en niet alleen zakelijk maar ook vakantie.

Datum van verblijf: mei 2017
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Winnymm
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van management:Gereageerd op 13 mei 2017
Google-vertaling

Dear Winnymm

Thank you for reviewing us on TripAdvisor. Your feedback in recognition to our super beautiful hotel is truly encouraging and we are delighted to know that you liked our restaurant and pools.

Thank you again for recommending us to other travelers both for business and leisure.
We hope to welcome you back in the near future

Best Regards
Benson George
Intercontinental Regency Bahrain

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 november 2016 via mobiele applicatie

Uitstekend hotel met moderne kamers. Vriendelijke stafmedewerkers. Geweldig ontbijtbuffet. Twee heerlijke zwembaden. Spa en gym zijn uitstekend. Wifi is snel. In de nabijheid van het vliegveld. Geweldig hotel om nog eens naar terug te keren.

Datum van verblijf: november 2016
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Michael H
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
khaled m, Manager van Intercontinental Bahrain, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 december 2016
Google-vertaling

Dear Our Valued Guest,

Thank you for taking the time to review your recent stay with us. We are truly delighted to hear that you have enjoyed your stay with us, your comments and feedback about your overall experience and our friendly staff are highly appreciated and a strong motivator to us to excel in our performance.

Best regards.
Khaled Maaty
Intercontinental Regency Bahrain

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken