Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Google
Manieren om Old City of Jerusalem te ontdekken
vanaf 39,63 US$
Meer info
vanaf 73,00 US$
Meer info
vanaf 33,97 US$
Meer info
vanaf 29,75 US$
Meer info
Beoordelingen (13.894)
Beoordelingen filteren
13.894 resultaten
Waardering van reizigers
11.862
1.667
272
55
38
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
11.862
1.667
272
55
38
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 13.894 beoordelingen
Beoordeeld op 10 maart 2020

Een prachtige plek, zwanger van geschiedenis. Indrukwekkend compact. Schrijnende verschillen tussen arm en rijk. Ook als je niet gelovig bent bijzondere plek van samenkomst van religies.

Datum van activiteit: juni 2019
Bedank 927jeroenb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 februari 2020

Je loopt door een constante geschiedenis van diverse geloven. Het is onbeschrijflijk mooi en zeker ook indrukwekkend

Datum van activiteit: januari 2020
Bedank chicorob23
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 januari 2020 via mobiele applicatie

De oude stad van Jeruzalem is een van de meest bezienswaardige delen ter wereld. Binnen de stadsmuren zijn er vier districten met ieder een andere achtergrond en geloof. De Klaagmuur en de Tempelberg zijn de meest speciale plaatsen met grote culturele en historische waarde. We zouden er meerdere dagen kunnen rondslenteren

Datum van activiteit: januari 2020
Bedank theov798
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 januari 2020

Het was een verrassende ervaring om samen met een gids dit te ontdekken. Een wirwar van straten en kerken en kapellen, de moeite waard

Datum van activiteit: januari 2020
Bedank EduardR213
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 december 2019

Natuurlijk ga je naar de klaagmuur, de tempelberg, de rotskoepel. Er is meer, wandelen door de stad. Met name het Oostelijke deel vonden we interessant en authentiek. Neem je tijd ervoor.

Datum van activiteit: oktober 2019
Bedank TheMerryDrinker
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken