Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
€ 134
Volledig restitueerbaar voor do 14 mrt.
Official Site
€ 135
ZenHotels.com
€ 119
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.735)
Beoordelingen filteren
2.735 resultaten
Waardering van reizigers
1.787
586
237
68
57
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.787
586
237
68
57
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.735 beoordelingen
Beoordeeld op 7 mei 2019 via mobiele applicatie

De kamer was goed. En maar tien minuten lopen van de binnenstad.

In het hotel werden wij goed ontvangen door Hadar! Zij wees ons op verschillende plekken in de stad.

De receptie was wat minder, hier keken ze niet heel vrolijk.

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Joeybeers
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
DanJerusalemHotel, Guest Relations Manager van Dan Boutique Jerusalem, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 mei 2019
Google-vertaling

Dear Joeybeers,

Thank you for sharing your review about your stay at the Dan Boutique Hotel.

I'm glad you enjoyed the prime location of the hotel, the rooms, and Hadar's service.

Throughout the hotel, every effort are made to ensure the highest levels of guest service and experience at all times, so we are always sorry if any guest feels we have fallen short in any way.

We have been sure to take on board your comment and we sincerely hope to have another opportunity to welcome you back for a more round completely enjoyable experience.

Looking forward to welcome you again.

Best Regards,
Angelina Pugachov
Duty Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 september 2018

Kamers zijn ruim, luxe en heel netjes. Comfortabele bedden die iedere dag verschoond en opgemaakt worden. Keurige badkamer die iedere dag schoongemaakt worden en n nieuwe handdoeken wordt voorzien. Vriendelijk personeel, vooral de chef vd avondkeuken en de manager van het hotel. Behulpzaam en betrokken.
Zeer aangenaam verblijf gehad. Uitstekend eten, met zeer ruime keuze.
Houden zich aan alle Joodse gebruiken zoals de Shabbat, wat nog wel eens even schakelen is als je dat niet gewend bent. Verder familievriendelijk, en geschikt voor kinderen, ook al is er geen aparte speelruimte. Wel goed om te weten dat er geen zwembad is, ook al lijkt dat zo op sommige plaatjes (om teleurstelling te voorkomen).

Kamertip: Als je kleine kinderen hebt is een kamer aan de achterkant wel fijn, heb je minder last van het geluid van verkeer tijdens hun middagdutje.
Datum van verblijf: september 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Jiska D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
NoaI27, Guest Relations Manager van Dan Boutique Jerusalem, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 september 2018
Google-vertaling

Dear Jiska D,

Thank you for sharing the lovely review following your recent stay with us.

I'm happy that you enjoyed the rooms, the staff's service and the food.
The Dan Boutique puts guest satisfaction as top priority and we are thrilled that success has come our way.

It will be our pleasure to host you again in the future.

Best Regards,
Angelina Pugachov
Guest Relations Department

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 juni 2016

Zeer vriendelijk onthaal, verzorgde kamers, uitgebreid en verzorgd ontbijt, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, uitstekende ligging, je kan te voet naar de oude stad. Je hoeft maar de straat over te steken en je bent bij de First Station waar je verschillende restaurants, bars, shops, betaalautomaat, .. hebt. Tegenover het hotel is er het uitstekend restaurant The Culinary Workshop dit is echt de moeite, zeker proberen.

Datum van verblijf: mei 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Natacha B
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 mei 2015

Het is een schoon hotel met correcte bediening. En uitstekend gelegen vlak bij de Oude Stad. Alles op loopafstand en in de buurt van leuke restaurants. Er is een mooi dakterras met uitzicht over de stad. Het ontbijt is werkelijk geweldig!

Kamertip: Uitstekende ligging; mooie kamers, prima bedden en heerlijk ontbijt
Datum van verblijf: maart 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Johnblauw
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
revitals2015, Guest Relations Manager van Dan Boutique Jerusalem, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 mei 2015
Google-vertaling

Dear Johnblauw
What a sincerely nice review! We're delighted that you enjoyed the breakfast, the location, the rooftop terrace so much and the team took good care of you. It is our constant aim to provide our guests with service above and beyond their expectations and to make them feel 'home away from home', so we will be sure to share your kind words with the team who will all be looking forward to welcome you back again soon.
Best regards
Revital Sittato
Guest Relations Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 november 2013

Fantastisch uitzicht op de oude stad, goede ruime kamer, goed bed, schoon, goede service.
Bijzonder uitgebreid en niet alledaags ontbijt. Perfecte locatie en prachtig dakterras!
Een locatie om weer terug te komen, was het alleen al weer om het geweldige uitzicht!

Datum van verblijf: november 2013
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Leonard J
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken