Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personen bekijken dit hotel
Expedia.com
150 US$
136 US$
View deal
BESPAAR 14 US$
Gratis annuleren tot 20/05/21
Booking.com
150 US$
137 US$
View deal
BESPAAR 13 US$
Gratis annuleren tot 19/05/21
Priceline
150 US$
137 US$
View deal
BESPAAR 13 US$
Gratis annuleren tot 19/05/21
Hotels.com136 US$
eDreams137 US$
StayForLong150 US$
alle 17 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (538)
Beoordelingen filteren
538 resultaten
Waardering van reizigers
278
164
64
15
17
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
278
164
64
15
17
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 538 beoordelingen
Beoordeeld op 17 november 2019

Datum van verblijf: november 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
TALF1234, Guest Relations Manager van Ibis Jerusalem City Center, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 december 2019

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Beoordeeld op 6 november 2019

Hotel ligt zeer centraal bij oude stad en om rest van Jerusalem te bezoeken. De light rail halte is zeer dichtbij. Die sluit goed aan op trein vanaf Ben Gurion.
Kamer was mooi, schoon en ruim en op tijd beschikbaar voor ons. Ontbijt is zeer uitgebreid met ook veel Israëlische producten. Mistte was meer fruit.
Happy hour in hotelbar tussen 18:00 en 19:00 uur. Zoals er veel happy hours zijn in Jerusalem. Leuke restaurants ook in de buurt (buiten Jaffo street om)

Datum van verblijf: oktober 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank MarcelN931
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Resort03527623003, Guest Relations Manager van Ibis Jerusalem City Center, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 november 2019

Beste gast,

Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

Met vriendelijke groet,
Sandra
Evening Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 maart 2019 via mobiele applicatie

Wij hadden een mooie vrij kleine kamer met een ruime douche cel,was allemaal heel schoon!
Wat ontbrak was een goede kledingkast met planken. En ook een koelkast,die in de zomer onmisbaar is.
De bedden waren uitstekend maar ‘s nachts was het warm omdat de airco niet lager gezet kon worden dan 16 graden.
Er was 1 stoel om op te zitten,we hebben er een bij gekregen.
Ligging hotel prima,vlak bij de Ben Yehuda en tussen twee tramhaltes in.
Ontbijt was een uitstekend Israelisch ontbijt met van alles.olijven tapenade olijven,eieren,verschillende soorten kaas,brood,chocoladebroodjes en Glutenvrij brood en vooral heel veel salades en groenten!
Prijs aan de hoge kant!! Twee persoonskamer omgerekend inclusie ontbijt 1468,euro voor 8 nachten.
Maar dan zit je rustig en midden in de stad!!

Datum van verblijf: maart 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 989adap
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
h8728, Guest Relations Manager van Ibis Jerusalem City Center, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 maart 2019
Google-vertaling

Dear Guest,
We always value our guests' feedback and shared your concerns on service and appointment with our teams as we are dedicated to ensuring your satisfaction.

We are constantly looking for ways to improve our offerings where there are potentials areas of improvements.

We are glad that your overall experience was satisfactory and hope to have the opportunity to welcome you again.

Yours sincerely,
Sandra
Duty Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 januari 2019

Goed gelegen hotel met ruime kamers en moderne uitstraling. Het hotel ligt in het moderne centrum van Jeruzalem en ongeveer 10 minuten lopen van de Jaffa Poort (oude stad). Ook vanuit het busstation prima te bereiken per tram. Het ontbijt was erg goed voor een Ibis hotel. De vroege ochtend receptionist bij aankomst was helaas erg onvriendelijk en was niet bekend met de club Accor gold voordelen. Het overige personeel was oké qua vriendelijkheid.

Datum van verblijf: januari 2019
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank SK1998
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TALF1234, Guest Relations Manager van Ibis Jerusalem City Center, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 december 2019

Geachte SK1998,

Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

Met vriendelijke groet,
Boris Mironov
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 juni 2018 via mobiele applicatie

Prima hotel. Schoon. Netjes. Alleen het ontbijt vonden wij wat minder. Bijv geen ham. Wel kaas. Yoghurt erg vochtig. Vruchten voor in de yoghurt mierzoet. Perfecte ligging. Goede ontbijttentjes in de buurt voor alternatief.

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank EstelleDeelen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken