Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Istanbul
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Restaurant voor avond eten of lekker terrasje om wat te drinken”

Constantine's Ark Gurme Restaurant
Geclassificeerd als nr. 66 van 16.837 Restaurants in Istanbul
Prijsklasse: 2 US$ - 4 US$
Wijk: Sultanahmet
Gegevens restaurant
Wijk: Sultanahmet
20 oktober 2019 beoordeeld

We komen hier best vaak op vakantie en ‘t eten is altijd lekker! Ze hebben zoete gerechten en hartige en allemaal verschillend. zeker aan te raden

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank miskamoeska
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.357)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 1.357 beoordelingen

20 oktober 2019 beoordeeld

Het was heerlijk! Super goeie bediening. De toetjes waren ook hartstikke lekker. Wij zijn hier vaker geweest.

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank Yelda T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten ‘s avonds! Goede service en veel keuze voor gerechten. Ook veel vegetarische opties. We werden heel vriendelijk geholpen en geholpen met onze keuze. Heerlijke wijn ook

Datum van bezoek: april 2019
Bedank 920elisek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 november 2018 beoordeeld

Ik heb 2x bij dit restaurant gegeten beide keren goede vriendelijke bediening en goed eten. Wij hebben niet lang op ons eten behoeven te wachten

Datum van bezoek: november 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Camper09304800302
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg goed eten . Heel bijzonder atmosfeer ; hulpzaan mensen. De moeite waard om er naar toe re gaan.
Boudewijn Deckers
September 2018.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Boudewijn D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Constantine's Ark Gurme Restaurant bekeken, bekeken ook

 

In Constantine's Ark Gurme Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding