Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zeer aangenaam restaurant”
Beoordeling van Esmer Cafe

Esmer Cafe
Geclassificeerd als nr. 72 van 16.619 Restaurants in Istanbul
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd
Wijk: Beyoğlu
21 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekker eten en goeie bediening. Goeie aanrader als je in taksim komt winkelen. Italiaanse sfeer in het hart van de winkelstraat

Datum van bezoek: april 2019
Bedank Louis C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (439)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 441 beoordelingen

19 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk restaurant in het bruisende zijstraatje van Istiklal caddesi. Veel keuze qua eten, en ook nog eens heerlijk. Dankjewel voor de goede service Cesur!

Datum van bezoek: april 2019
Bedank Canan K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Het avondmaal was heerlijk.
Je kunt kiezen uit verschillende culturen!
Ze zijn erg klantvriendelijk.
Zeker een aanrader!

Datum van bezoek: april 2019
Bedank asena1903
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Deze restaurant was zoo lekker dat was niet normaal ze gaven allemaal lekkere dingen het was gewoon geweldig je moet daar een keer gaan echt lovin it

Datum van bezoek: april 2017
1  Bedank Mertyigity
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 november 2013 beoordeeld

Erg leuk plekje. Je kan buiten voor het raam al de kok aan het werk zien.
Wij hadden een hamburger en pizza. Het smaakte goed. Het werd ook snel opgediend. Aanrader.

Datum van bezoek: november 2013
1  Bedank Joshua D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Esmer Cafe bekeken, bekeken ook

 

In Esmer Cafe geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding