Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.598)
Beoordelingen filteren
3.598 resultaten
Waardering van reizigers
3.155
399
32
9
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
3.155
399
32
9
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 3.598 beoordelingen
Beoordeeld op 18 maart 2019 via mobiele applicatie

We zijn 4 dagen geweest. Een heel mooi hotel, met central ligging. Personeel was ongelofelijk vriendelijk en behulpzaam in alles. Idem voor restaurant. Heel goed en lekker gegeten, en daar ook heel goed bediend. Ik heb niks anders dan goede worden voor dit hotel.

Datum van verblijf: maart 2019
Bedank zajki
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yasmak Hotels T, Genel Müdür van Hotel Sultania, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 maart 2019
Google-vertaling

Precious Guest,
Thank you so much for your your nice comment.We always strive to be better and meet all of our guests expectations
I would like to thank you for your review and it is very nice and important for me to hear that you very much enjoyed your stay.
Such comments motivates us more than anything and shows us we are on the right path.
Kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 februari 2019 via mobiele applicatie

Sultania hotel overtrof onze verwachting.Een hotel waar je warm en oprecht welkom wordt geheten en je kan genieten van al het moois en lekkers wat Istanbul te bieden heeft.De kamer met dakterras had voor ons net dat extra, de sfeer van de kamer en de faciliteiten gewoon heerlijk.Alles is te lopen..in het oude centrum met alle voordelen.Het restaurant Olive zeker gaan eten .Het is een van de betere restaurants in de omgeving en je wordt ontvangen met alle egards .Zeer goede Turkse wijnen gedronken en het eten tja ...Ottomaanse keuken met een twist. Heerlijk!Maar het grootste sieraad van dit hotel zijn de medewerkers..wat een pareltjes,Ze verstaan de kunst om je echt welkom te laten voelen,Het zit in de kleine dingen en attenties. In het bijzonder de receptie staff en de gastheren en dames die het ontbijt serveren.
Een plek om naar terug te komen en aan te bevelen

Datum van verblijf: februari 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank stevebabel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yasmak Hotels T, Genel Müdür van Hotel Sultania, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 februari 2019
Google-vertaling

Dear our guest Steve,
Warm greetings from Sultania Hotel!
First of all, a big thank you for choosing our hotel for your recent stay in Istanbul.We are delighted to hear that your recent stay in our hotel has left an everlasting impression on you. I have taken the liberty to share your comments with the hotel family and we are more than happy to know that we made your stay more special and unique. Since 1965 as Yasmak Hotel Collection, our main purpose is to make all of our guests more happier by realizing their dreams during their stay in our hotel.
We strive all the time to provide a unique experience blended with friendly, attentive and passionate service and your comments tell us that we are on the right track. We pledge to improve as we grow and the entire hotel family is committed to make your future stay with us more enjoyable and comfortable.
Best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 januari 2019

5 nachten verbleven en totaal geen spijt
Locatie is ideaal en niet alleen dichtbij bezienswaardigheden maar ook openbaar vervoer. Het gebouw is van buiten netjes maar onopvallend. De kamers zijn mooi in ottomaanse stijl en super schoon. Het personeel super vriendelijk en het ontbijt is top.
Nog geen ervaring met het restaurant maar dat ga ik de volgende keer doen want ik kom zeker terug.

Datum van verblijf: december 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Sukru79
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yasmak Hotels T, Genel Müdür van Hotel Sultania, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 januari 2019
Google-vertaling

Our precious guest Sukru,

Let me THANK you a lot for choosing our hotel for your recent stay in Istanbul. It was a great pleasure to welcome, know and serve you during your stay in our hotel.

We appreciate your feedback through socıal medıa as your comments and satisfaction are our main priority as a guest and most travellers choose their hotels after reading positive comments on the travel websites.
We are so delighted that your experience as a traveller in our hotel and in this beautiful city has left you an unforgettable memories. And we hope to welcome you back in Hotel Sultania soon.
Please, do not forget that you have a second home in İstanbul.
Best wishes,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 november 2018

Hotel is zeer goed gelegen op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden. Tramhalte is ook nabij waardoor andere delen van de stad eveneens snel bereikbaar zijn. Mooie propere kamers. Onbijt en het en zeer betaalbare rooftoprestaurant serveren verzorgd en lekker eten. Het meest opvallende is het zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Van kamermeisje tot receptionist zijn ze allen zeer vriendelijk en behulpzaam. Dikke pluim voor de staff !

Kamertip: Op aanvraag zijn er voor gezinnen kamers met een verbindingsdeur.
Datum van verblijf: oktober 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Kris N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yasmak Hotels T, Genel Müdür van Hotel Sultania, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 november 2018
Google-vertaling

Dear our guest Kris,
Warm greetings from Sultania Hotel!
First of all, a big thank you for choosing our hotel for your recent stay in Istanbul.We are delighted to hear that your recent stay in our hotel has left an everlasting impression on you. I have taken the liberty to share your comments with the hotel family and we are more than happy to know that we made your stay more special and unique. Since 1965 as Yasmak Hotel Collection, our main purpose is to make all of our guests more happier by realizing their dreams during their stay in our hotel.
We strive all the time to provide a unique experience blended with friendly, attentive and passionate service and your comments tell us that we are on the right track. We pledge to improve as we grow and the entire hotel family is committed to make your future stay with us more enjoyable and comfortable.
Best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 oktober 2018 via mobiele applicatie

Wij hebben vier nachten overnacht in Sultania hotel in Istanbul. Wat een mooie kamers in Ottomaanse stijl en er is overal over nagedacht in de kamer. Kleine details zoals tissues, wekker, badjassen, slippers, de belichting/verlichting is ook top. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. De oprechte persoonlijke aandacht was heel aangenaam. Wij gaan zeker een keer terug, echt een aanrader!

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank GuzelerTezcan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yasmak Hotels T, Genel Müdür van Hotel Sultania, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 oktober 2018
Google-vertaling

Dear our guest,
Warm greetings from Sultania Hotel!
First of all, a big thank you for choosing our hotel for your recent stay in Istanbul.We are delighted to hear that your recent stay in our hotel has left an everlasting impression on you. I have taken the liberty to share your comments with the hotel family and we are more than happy to know that we made your stay more special and unique. Since 1965 as Yasmak Hotel Collection, our main purpose is to make all of our guests more happier by realizing their dreams during their stay in our hotel.
We strive all the time to provide a unique experience blended with friendly, attentive and passionate service and your comments tell us that we are on the right track. We pledge to improve as we grow and the entire hotel family is committed to make your future stay with us more enjoyable and comfortable.
Best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken