Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fijn leuk Thai restaurantje”
Beoordeling van Cok Cok Thai

Cok Cok Thai
Een tafel reserveren
Geclassificeerd als nr. 221 van 16.629 Restaurants in Istanbul
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: 3 US$ - 6 US$
Keukens: Thais
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Zakelijke bijeenkomsten, Speciale gelegenheden
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Lunch, Diner, Bezorgen, Reserveringen
Wijk: Beyoğlu
27 februari 2018 beoordeeld

Gezellig restaurant, vriendelijk personeel, heel goed ontvangen, heeft iets van een brasserie, Thais eten was goed, maar niet top. Al bij al, goed boven gemiddelde maar niet meer ook.

Datum van bezoek: februari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank annakily
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekir K, Owner van Cok Cok Thai, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 juli 2018
Google-vertaling

Thank you for your feedback and comments. kind regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (540)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 540 beoordelingen

20 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima Thai leuk als je de vele andere restaurants in de buurt al ge probeerde hebt maar iets misleidend is de naam wel cok is veel in het Turks helaas waren de porties niet al tegroot. En Ga er ook niet voor een snelle hap heen.

Datum van bezoek: mei 2016
Bedank FrankAga
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
CokCokThai, Bekir van Cok Cok Thai, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 juni 2017
Google-vertaling

Thank you Frank for your review.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer goed Thais eten, erg leuk gezellig aangekleed restaurant met goede sfeerverlichting. Eten is waar voor je geld. Eigenaar is erg gastvrij en nam de tijd voor ons, heeft ons veel tips gegeven over Istanbul om dingen te doen en de wijkjes die we moesten bezoeken. Kregen zelfs een Istanbul boekje mee!

Datum van bezoek: oktober 2016
Bedank 656larak
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
CokCokThai, Bekir van Cok Cok Thai, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 juni 2017
Google-vertaling

A bit late thank you but thank you Lara.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juli 2015 beoordeeld

Mijn huisgenootje en ik zijn ruim twee maanden in Istanbul voor werk. We woonden hier eerst praktisch om de hoek, en kwamen er op dagen dat we geen zin meer hadden om te koken. De bediening is gastvrij, netjes, vriendelijk en qua snelheid precies goed. Niet te snel, zoals je in veel andere Turkse restaurants ziet, maar ook niet te langzaam - wat makkelijk zou kunnen, gezien het hier altijd vrij vol zit. Je kunt er terecht voor curries, Thaise salades, Thaise vlees- vis en kipgerechten, soepjes en heerlijke desserts. Vooral de green tea cheesecake is een aanrader!

Voor zo'n 30 lira heb je een mooi vol bord met een kwalitatief Thais gerecht.

Ook nu we in een andere wijk wonen, gaan we hier nog naartoe!

Datum van bezoek: juli 2015
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank deborahrose92
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Elif A, Koordinatör van Cok Cok Thai, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 september 2015
Google-vertaling

Dear deborahrose92,

We are so pleased to read that you enjoyed your time with us and thank you for sharing your thoughts on Tripadvisor.

Please do visit us again soon.

Vriendelijke groeten,

Namens het team van Cok Cok Thai

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 oktober 2014 beoordeeld

Omdat in onze ANWB-gids een goede review stond, durfden we hier te reserveren. Dat werd een grote teleurstelling. Het eten is hier niet verfijnd en evenmin smakelijk en gebalanceerd. Ik zou het niet aan mijn gasten durven voorschotelen. Toen ik na een hap van de verschillende voorgerechten genomen te hebben, met de eigenaar van het restaurant overleg pleegde of we het hoofdgerecht konden afzeggen, kreeg ik een stortvloed van woorden over me heen: het eten was volgens hem wél lekker en bereid door iemand die van de koninklijke familie van Thailand had gewerkt en bij enige ambassades. Het eten was al acht jaar gelijk en de leveranciers en de koks ook en ik was de eerste die klaagde. Hij bleef maar aandringen dat ik moest blijven, desnoods gratis. Ik vertelde hem dat het me daarom niet te doen was, dat geld niet de issue was maar dat ik gewoon lekker wilde eten op onze laatste avond in Istanbul. Hij smeekte me daarop het hoofdgerecht af te wachten. Uit beleefdheid bleef ik toen maar, ook al omdat mijn metgezel doodmoe was.Ook onze hoofdgerechten waren niet smakelijk. De eigenaar kwam weer naar mijn tafeltje en vroeg mijn mening. Ik vroeg of ik eerlijk mocht zijn en dat mocht. Weer kreeg ik een stortvloed van woorden over me heen en werd me verteld over de royal family. Ik zei dat ik nauwelijks kon geloven dat de kokkin echt die achtergrond heeft en dat het me ook niet uitmaakte omdat het eten niet Thais noch gewoon smakelijk was. Hierop kwam weer een stortvloed van woorden en nu ook verwijten: of ik soms wilde zeggen dat hij loog. Hoe dan ook: wij waren erg ontevreden en keken bij terugkomst op onze hotelkamer meteen op Tripadvisor om te zien of er echt nog nooit iemand geklaagd had. Getuige andere reviews, bleek dat beslist niet het geval te zijn. Kijk dit vooral na!
Ik heb maar éen advies: ga er niet heen als u goed wilt eten, Thais of niet, en vraag zeker niet een gesprek aan met de eigenaar. De groene thee na afloop en het glas bier bij de maaltijd waren wel in orde. Het voorgerecht werd overigens niet in rekening gebracht, maar het gaat me bij dit soort avonden niet om geld maar om de kwaliteit. Die was niet meer dan hevig teleurstellend.

Datum van bezoek: oktober 2014
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
6  Bedank margriet1950
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekir K, Owner van Cok Cok Thai, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 oktober 2014
Google-vertaling

It comes at no surprise at all that madam has given such a negative review. We realised the moment she made the first complaint about Tom Yam Soup, she obviously doesn't have much experience with authentic thai cuisine, that can be truly subtle and sophisticated.

Madam knows she had cross the line beyond any normal customer, accusing us making up the credibility of our Thai chef. This is an honour and pride that we felt at that point must be protected - the restaurant (our Thai Chef and her 4 assistant chefs team) after all upkeeps its high standard for the past 8 years with the same team, not only with the materials we have specially chosen, the food we prepare, but also the high standard of service we provide.

We have tried our best to explain and convince madam that the recipes she wasn't used to were well liked by so many of our customers (some regulars now become friends); later we have detected that it is mainly to do with the character of madam herself - she has brought with her this attitude of being difficult no matter we served.

In her text the many guests she refers to was just one young man whom was her son, this again shown a certain complexity of her character - we do apologise if she did not get away with a free meal which we didn't think it was right, by the way the complimentary green tea we offered towards the end that she endorsed, came all the way from a tea specialist shop in Shanghai - this little item alone shows our attention to finest details we aim at and achieved for our restaurant CokCok in Istanbul.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cok Cok Thai bekeken, bekeken ook

 

In Cok Cok Thai geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding